Bugun 345 km yol yaptim ortalam 110-120 km arasi 50 tl yakit
Ortasiklet agir boks sampiyonundan da bayagi dayak yedim ruzgar sayesinde
Sehir disi icin cam takmayan araba ile ciksin yola
Ayns motorunu bakıyorum satıyorsun hayırdır.
Ayns bursa Muradiye demi oturuyorsunuz orada çok temiz cil cil xj6 görüyordum şimdi tnt250 duruyor aynı yerde. Sanirim sizsiniz.Kayinpeder im in is yeri orada olduğu için sık sık o taraflardayim
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Lastik basıncınızı ön arka kaç psi basıyorsunuz. Kitapçıkta ön 33 arka 36 olarak vermişler . Bayi ön 30 arka 33 olarak söyledi hangisini basmalıyım.
ben 32 -32 diye hatırlıyorum. emin değilim.
Bu hatunun youtube sayfasinda supermoto videolarini izlerken denk geldi
https://www.youtube.com/watch?v=Nq8DXPKFAas
Uzun zamandır Takip ettiğim Benelli me Nihayet kavuştum beyaz istiyordum o da oldu.simdi ise biraz tecrübe kazanma zamani... .
Hayırlı olsun tekwrınız duz bassın
Fetı sen ne yaptın ?
Not : her An bır scooterla takaslıyasım gelıyor
Teşekkür ederim Evet Bursa'dakini aldim satan Arkadaş çok yardımcı oldu sağ olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
Arkadaşlar 6000 bakıma gideceğim.bu bakımda yapılan işlemler nelerdir.biraz bilgi birazda tavsiye istiyorum sizlerden..ist. ümraniye de oturuyorum garanti kapsaminda olduğu için güvenilir yetkili servis onerebilirmisiniz.
Ben de Kastamonu'daki arkadaştan aldım. Benim de 8000 bakımına gitmem gerekiyor. Maşallah iyi binmiş : )
Şu anda sabah çalıştırınca çok hafif gaz açmazsam motor stop ediyor. Sanki jikleye ihtiyacı var gibi.
Bunlar otomatik jikle mi biliyor musunuz?
Ben dokunmazsam rölanti 1000 devirin altında kalıp motor sönüyor gibi stop ediyor.
Servis için;
Bosix maltepedeki Galeri İlyası tavsiye etmişti.
Ayrıca sakaryadaki Sofuoğlu motordan gidenler çok memnun ama çok fazla yol.
Takaslarsam kesın scooter olur )
Fetı galeri ilyas ıyı tercıh olur sofuogluna gıtmek uzun ıs benım ıcın
Ek olarak rolantı ayarı lazım anlasılan benımkınde rolantı 1 dk 1-2 bın arası sonra 1 e dusuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
motor koruma demırı ısteyen olursa bana yazabılır ben takmıyacagım
180 tl ye almıstım 150 tl ye verırım hıc takılmadı valla paketınde
Önceden yorumları okuduğumda aslında lastikler idare eder diyen kişiler vardı ama
motoru bir haftadır kullanıyorum. Lastikler çok kötü. Arka teker direkt kilitleniyor gibi
(benim sürüşümün mutlaka etkisi vardır ama lastiklerin etkisi de az değil)
Rosso2 çok övülüyor ama hem daha uzun ömürlü olması, hem de üzerindeki kanalların çok olmasından dolayı michelin pilot Street almayı düşünüyorum.
Hem michelin hem de rosso yu kullanıpta övmeyen yok zaten.
Michelin ve rosso konusunda sana katiliyorum feti_can forumdaki herkez bu lastiklerden bahsediyor gercektek iyi diyorlar ben ise uzerindeki lastiklerden bir sorun yaşamadım çünkü acemiliğiin verdiği korku ile yavaş kullanıyorum ) benelli servislerini fiyatlari nasil bilgisi olan varmi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
Tnt250'e elcik koruma taktıran varmı?
Ben rosso 2 taktım mutluyum
Akın da da mıchelon var o da mutlu emınım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
Elcık koruma baktım ben ama sınyallı olanlar hosuma gıdıyor sonra vazgectım
Sıs farı ve tank ped satı. Aldım onun yerıne
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)