Bu akşam Sirkeci Den Eminönü istikametine doğru giden bir kırmızı tnt 250 gördüm. Sesi gayet güzeldi ve açıkcası resimlerinden daha güzel duruyordu canlısı.
Bu akşam Sirkeci Den Eminönü istikametine doğru giden bir kırmızı tnt 250 gördüm. Sesi gayet güzeldi ve açıkcası resimlerinden daha güzel duruyordu canlısı.
arkadaşlar istanbulda bi buluşma ayarlasak
hem kullanıcıları gelse modifiyeler hakkında bilgi verse
hem meraklıları (ben de bu gruptayım gelse, motoru canlı görse
birlikte muhabbet etsek falan güzel olmaz mı ?
çantalarım çok iri olduğundan biraz tuhaf durmuş olabilir. sürekli böyle dolaşılmayacak tabiki. bunları bursada harun ustaya yaptırdım. kendisi gerçek bir usta ve zanaatkar . esnaflığına bayıldım. biraz geç oldu ama güzel oldu. eski halin alt tarafında dükkanı. telefonu 0537 285 2565. ön cam filanda yapıyor. kışa doğru camda yaptıracağım. fiyatlar için kendisini arayınız ;)
Arka çanta bağlantısı bence zayıf kalmış. Çantanın altında kalan kaynak noktaları tek başlarına tüm yükü çekiyorlar. Bence dirseklerden kelebekleri tutan demire iki çubuk kaynatıp üçgen kurmak lazım.
biraz zayıf gözüküyor kabul , ama sallanması filan yok. biraz kullanıp ona göre değişiklik yaptırabilirim. dediğim gibi , usta işinin ehli ve bi sorun varsa işten kaçacak birisi değil. ne gerekiyorsa yapacaktır . uyarın için yinede saol ;)
Çantalar güzel olmuş, her yere git bunlarla fakat araç aralarından geçişlerde, sıkışık trafikte sana sorun çıkarabilir ake, dikkatli ol, kazasız belasız kullan inşallah..
bayramda 2 saat boşluk yaratıp biraz yol ve viraj yapma şansı buldum. şimdiye kadar sadece ş.içinde kullanmıştım. bu 2 saatlik yolculuk sonunda kullanım ile ilgili fikirlerim oluştu. sizlerlede paylaşmak isterim. yol bol virajlı ve gidişte çıkış dönüşte iniş şeklindeydi.
- motor kesinlikle ve kesinlikle performansını 8000+ devirlerde veriyor. sakin sakin gidicem derseniz alt devirlerde kullanabilirsiniz. ancak viraj yapıcam diyorsanız üst devir şart.
- sele konforu çok iyi. hiç bir sıkıntı yaşamadım.
- 140 a kadar çıktım. belki 10 km daha yapardı. düz yol hızı bu. bide arka çanta ile.
- 110 a kadar rüzgar rahatsız etmiyor. o hızdan sonra etkilenmeye başlıyorsunuz. ön cam taktırıcam ilerleyen zamanda. son hızada (+) etkisi olacaktır.
- lastiklerin korku çizgisi bu durumdaydı. ama şunu söyleyim, ben değiştiricem bu lastikleri. dandik , ne yapacağı bilinmez bi ön lastik markası var orta. ama emin olun sava olan arka lastik daha korkutucu. 1-2 kere arka lastiğin 3-5 cm kaydığını hissettim.
Benimkinde Cordial IRC diye bir şey takılı tükürük üstünden geçerken bile kayacak hissiyatım var artık...
Aldım bende lastik gelsin değiştircem.. Michelin Pilot Radyal bulamadım. Rosso 2 aldım.
bu arada radyatör koruma ve vites baglantısı geldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
Motoru canlı görebilme fırsatı buldum görünüş, duruş on numara.
Kullanıldıkça asıl kalitesi ortaya çıkacak tabi, sahibi olanlara hayırlı olsun.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Buluşma yapılırsa lütfen beni de dürtün. Bende uygun olursam gelmek isterim. 2 farklı motorlar görüşmüş olur
vites göstergesi ile ilgili detayları fotoğraflamayı lütfen unutma. bende kendim yapıcam ;)
Dostum çok sağol.
O zaman bi aksilik olmazsa 10 Ekim cumartesi öğlen gibi gelirim diye not ediyorum. (Sana da uyarsa tabi)
Hatta önümüzdeki hafta başı buraya - facebook grubuna yazarız katılmak isteyen başkaları da çıkar belki.
Green Arrow bana da haber verin dedi bile : )
Avr. yakasında neredesin. Ben Mahmutbey tarafındayım ama fark etmez sana yakın herhangi bir yere gelebilirim.
sayın ake öncelikle çantalar çok güzel olmuş.İnazuma ve tnt250 arasında kararsız kaldım.Şuana kadar kaç km yaptınız,uzun yol ve şehir içi performansları nasıldı?
Ben leventteyim her zaman beklerım
İŞ durumlarımda bır aksılık oldu gıremedım foruma acıkcası kusuruma bakmayın.
Lastikleri değiştirdim Rosso 2 taktım balans ayarı fılan da yapıldı ancak dusuk devırde tıtresım basladı 1-2 vıtesdeyken sol ayaga verıyor rodaj bakımında lastık kontrol ettırcem buyuk ıhtımal arka lastıgın yerını kaydırdılar dıye dusunuyorum. yada ben ben yenı anladım
motor daha 220 km de tabı :D
cıkan lastıklerı ılana koyacagım ıhtıyacı olan bırı varsa yonlendırın arkadaslar yok pahasına verıcem hayır duası alırım barı
O zaman plan hala geçerli,
Bosix bana uyar dedi (Benelli TNT 250)
green arrow beni de dürtün dedi (Hyosung EXIV GD250N)
Fedos ben de gelebilirim dedi(Kawasaki Z250SL)
Accuweather der ki cumartesi hava az güneşli 18-16 derece olacak.
Bize yeter : )
Herkese uyarsa 10 Ekim 11:00 gibi Beşiktaşta bir yerde buluşabiliriz.
Sonrasında sahilden yeşilköye doğru yavaştan turlayabiliriz de
Bana bir mesaj atarsanız iletişimi hızlandırmak için whatsapp grubu kurabilirim
0545 937 0246
Şu an kullandığım motoru sahibindene koydum acil karar vermem lazım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)