Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Eylül 2015, 09:28
Vayyy kac a mal oldu begendım bende ıstıyorum
bır de baglantı yerlerınden ve tam onden bır foto atabılırmısın.
Reklamlar
-
10 Eylül 2015, 09:40
fotoğrafları ben çekmedim. akşam usta montajı yapıp çekip gönderdi. bağlantı yerleri takoz yeri ve alt motor kulağının olduğu nokta. destek alacak yer konusunda zorlandık. demir dizlerime yada herhangi bir yerime değmiyor. bacağımdan az dışarda kalıyor. yere yatırdığımızda alt sakal değmiyor. kuyruk kısa olduğu için kuyrukta zor değer herhalde. ben arka çanta demiride yaptırdığım için orasıda kesin olarak değmeyecek. hatta yan çanta demiride olacak. ozaman hiç değmez. fiyat konusunu konuşmadım henüz. ama 150-200 arası bişey olacaktır muhtemelen. ayrıca radyatör koruma içinde ölçü alındı. bikaç haftaya oda üretilir herhalde. 60-70 lirada o olacaktır diye tahmin ediyorum.
-
10 Eylül 2015, 09:50
abi ben demirden almak isterim ozelden cep telımı verdım.
radayator koruma yurtdısından sıparıs verdıydım zaten
ıstabuldayım ıste kargolar bana
-
10 Eylül 2015, 10:01
koruma demirleri çok güzel olmuş...
-
10 Eylül 2015, 12:25
ake adlı üyeden alıntı
fotoğrafları ben çekmedim. akşam usta montajı yapıp çekip gönderdi. bağlantı yerleri takoz yeri ve alt motor kulağının olduğu nokta. destek alacak yer konusunda zorlandık. demir dizlerime yada herhangi bir yerime değmiyor. bacağımdan az dışarda kalıyor. yere yatırdığımızda alt sakal değmiyor. kuyruk kısa olduğu için kuyrukta zor değer herhalde. ben arka çanta demiride yaptırdığım için orasıda kesin olarak değmeyecek. hatta yan çanta demiride olacak. ozaman hiç değmez. fiyat konusunu konuşmadım henüz. ama 150-200 arası bişey olacaktır muhtemelen. ayrıca radyatör koruma içinde ölçü alındı. bikaç haftaya oda üretilir herhalde. 60-70 lirada o olacaktır diye tahmin ediyorum.
Tahmini fiyatları siz mi düşünüyorsunuz usta mı söyledi ? İşçilik dahil biraz ucuz geldi bana tek üretilen bir şey için. Ne kullandı malzeme olarak biraz ince duruyor ve bombeli olmadığı için darbe durumunda içeri göçüp kötü bir görüntü oluşturabilir gibi geldi ? Ben Kore'den getirttim kendi motoruma çelik olarak daha kalın sizinkinden 140 dolara mal oldu bana. Direk alttan ve yanlardan şasiye monte oldu.
http://i.hizliresim.com/1kYYob.jpg
http://i.hizliresim.com/VLll7R.jpg
http://i.hizliresim.com/ZVLLqz.jpg
-
10 Eylül 2015, 12:31
Kargo dahil mi 140 dolar = 420 TL cok para valla :/ ama cok şık durmuş NC lerdekı gıbı .
Ancak Bizim TNT şaşisı degil bu fotodakı motor ! ben mi yanlıs hatırlıyorum şaşeyi
ben sıparıs verdım 180 tl + Kargo tabıı takma işini ben yapıcam.
bu da tank pad keiti de indirim vardı .
-
10 Eylül 2015, 13:16
Arkadaşlar 250cc motor arayaşındayım benelliyi tavsiye edermisiniz artı ve eksi yönlerini kullanıcıları olarak değerlendiriseniz sevinirim.
-
10 Eylül 2015, 14:27
TR_96 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 250cc motor arayaşındayım benelliyi tavsiye edermisiniz artı ve eksi yönlerini kullanıcıları olarak değerlendiriseniz sevinirim.
12.500 Tl ye baska bır 250cc yok bu ulkede hemde 2 sılındırlı tasarım 10 numara ben tavsıye edıyorum.
ama bence 250 cc lerın hepsını bır excel yap en alta fıyatlarını yaz karsılastır derım
-
10 Eylül 2015, 14:53
Kullanılan malzeme kurşun alaşımlı 3,2 mm kalınlıkta demir. Sürtünmede aşınır ancak darbelere dayanıklı olduğu söylendi. Belirttiğiniz noktalarda haklı olabilsiniz.ustayla paylaşıcam
-
10 Eylül 2015, 14:57
Bosix adlı üyeden alıntı
Tank pad güzelmiş. Radyatör koruma siparişi vermiştiniz, BN302 nin radyatör koruması mı? Ölçüleri bizim motordan farklı değildir inşallah.
-
10 Eylül 2015, 15:03
lianus adlı üyeden alıntı
Tank pad güzelmiş. Radyatör koruma siparişi vermiştiniz, BN302 nin radyatör koruması mı? Ölçüleri bizim motordan farklı değildir inşallah.
evet umarım degılır gelince görecegiz
-
10 Eylül 2015, 15:21
TR_96 adlı üyeden alıntı
Ben gönül rahatlığı ile tavsiye ederim..hem şık-hem kaliteli....hem teknolojik...(ters ön çatal,çelik örgülü fren hortumları,trellis şase,çok şık arka maşa vs.vs..
-
10 Eylül 2015, 15:33
kendimce en kötü tarafı ne derseniz,
-zayıf 1.vites
-vites oranlarının yakın olması
-lastikleri (bu, her motorda aynı derecede kötü)
-
10 Eylül 2015, 15:46
Ek olarak: elcikler çok kötü,vites geçişleri sert, yolda titreşim yok ve çekişi çok iyi. Uzun vadede ise soru işareti ...
ake adlı üyeden alıntı
kendimce en kötü tarafı ne derseniz,
-zayıf 1.vites
-vites oranlarının yakın olması
-lastikleri (bu, her motorda aynı derecede kötü)
güzel bakan , güzel görür.
-
10 Eylül 2015, 15:59
Bosix adlı üyeden alıntı
Kargo dahil mi 140 dolar = 420 TL cok para valla :/ ama cok şık durmuş NC lerdekı gıbı .
Ancak Bizim TNT şaşisı degil bu fotodakı motor !
ben mi yanlıs hatırlıyorum şaşeyi
ben sıparıs verdım 180 tl + Kargo tabıı takma işini ben yapıcam.
bu da tank pad keiti de indirim vardı .
http://i.hizliresim.com/RVZ2aj.jpg
Aynı motorlar değil hocam normaldir şasinin farklı olması Kargo dahil değil. Bir sürü şey aldım servis parçaları vb. 40 dolar shipping ödedim ben aldığımda dolar 2.7 civarındaydı. 140 dolar pahalı gibi ancak bu orjinal aksesuar ve her noktadan motorun şasesine bağlantı sağlaması ve malzemenin üst düzey kaliteye sahip olması noktalarında değeceğini düşündüm ve aldım. Bu koruma demirleri konusunda bir kaç korkunç tecrübe gördüğüm için yaptırmaktan vazgeçtim. Üretici yaptırdığı zaman kaza durumunda ayak sıkışması vb. durumları hesap ederek yapıyor ancak usta işinde bu mümkün değil. İstanbulda 250-300 liranın altında fiyat almadım dolayısıyla 70-80 lira için değmeyeceğini düşündüm ve aldım.
-
10 Eylül 2015, 21:06
Alayımmı ben şimdi bu motoru nedersiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Burada bu motorun fiyatı her yerde farklı kimi yerde 13.000tl kimi yerde 12 .490 veya 12.900tl bu fiyat farkıyla ilgili bilgisi olan varmıdır.
-
10 Eylül 2015, 21:28
TR_96 adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Burada bu motorun fiyatı her yerde farklı kimi yerde 13.000tl kimi yerde 12 .490 veya 12.900tl bu fiyat farkıyla ilgili bilgisi olan varmıdır.
Bu kadar insan yorum yapmış hocam. Binenler alanlar memnun. Eksileri artıları yazıyor. Karar sana kalmış kısacası. Fiyat konusunda da son rakam bayiden bayiye göre değişebilir...
-
10 Eylül 2015, 21:32
Yok bir arkadaş vites geçişleri sert demişti fedos dedi galiba böyle bir durum varmıdır yokmudur kafama takıldı o yüzden karar veremiyorum asıl durum nedir sorumu cevaplarsanız sevinirim.
-
10 Eylül 2015, 21:35
TR_96 adlı üyeden alıntı
Fiyat farklılıklarına pek takılma-koy canlıyı cebine...mağzaya gittiğinde HOROZ gibi ötersin...Biz daha bugün bir abimize 0 km. Honda cbr 1000rr Sp aldık, liste fiyatı 48.300tl idi-uzun pazalıklar sonucu 46.500'e tamamı nakit aldık. Paran nakit ise her türlü indrml. alırsın-piyasa ölü-yaprak kımıldamıyor...
-
10 Eylül 2015, 22:39
Bi güzellik yaparsalar düşünebilirim bu motoru.Fakat vites geçişleri sertmi yoksa yumuşakmı benim için çok önemli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
Tabi sele konforu ve amaortisörlei nasıl bilgisi olan cevaplasın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)