Bosix arkadasim koruma demirinin linkini versenizde bizde faydalansak. nerden temin ettiniz.
Bosix arkadasim koruma demirinin linkini versenizde bizde faydalansak. nerden temin ettiniz.
ben alıp taktırmadım bende motor koruma takozu var ıyıkı de taktırmısım ama bunu da alıp taktırabılırım
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-motorcycle-bumper-bars-drop-drop-gum-body-resistance-bar-bar-Benelli-BJ300GS-302-blue/32447220639.html?spm=2114.01020208.3.11.FIM0dM&ws_ ab_test=201407_4,201444_6,201409_5
bu hafta demir işleri bitecek. geçen hafta bitecekti, gecikti. koruma demiri bitti aslında. boyası yapılmamış. arka ve yan çanta demirleri yapılacak daha. bitince paylaşıcam.
Koruma demiri nasıl oldu ? kac'a mal oldu ? bende alacagım sanırım
bu soruların cevabı için biraz daha beklemeniz gerekiyor ;)
sabah motoru demirciye tekrar bırakmak için yola çıktım. sabaha karşı yağmur sebebi ile yerler ıslaktı. temkinli gidiyordum. işyerimin orda tramvay yolundan geçerken kaydım ve devirdim motoru. sol manet kırıldı. sol grenajda ufak bir sürtme oldu. buna şükür
arka çanta demiri hazır. ufak bir foto. gerisi daha sonra. biraz konu hareketlensin.
Geçmiş olsun ya allah korumus
çok düşük hızda düştüm. yürüme hızı desem abartmış olmam. sol ayağım sızlıyor biraz. tarak kısmı. bi film çektirebirim ağrısı artarsa.
sanada geçmiş olsun.
bakalım. demir bitsin, teslim alayım. detay foto paylaşıcam. elimde gündüz farı var. uygun yer bulursam hemen çakarım. hatta arka plakaya mercekli kırmızı ledlerim var. onlara yer ayarlarsam güzel olabilir.
geçmiş olsun ake, Allah beterinden korusun. Benim gidon topuzunda problem oldu çizildi filan 1 adet sipariş vermiştim 6-7 günde geldi merkezden. Senin manet te kısa sürede gelir.
Yedek parça yok, gelmez diyen arkadaşlar da öğrensinler durumu.
Rodajı bitti 1.000km. bakımını da yaptırdım çok şükür. Castrol ve Motul vardı, ustanın da tavsiyesiyle Motul yağ kullandık. Yağ filtresi değişti, gerekli kontrolleri yapıldı, geriye keyfini sürmek kaldı.
lastikler cok dandik. suyu gordummu kaymaya yer ariyor. gecende bende dustum. yokus asagi inerken suyu gordum yavasladim motor dik konumdaydi motor durdu durucak derken arka sanki buz ustunde kayiyormus gibi kaydi ve suyun ve yokusunda etkisiyle geldigim yone dondum ve yerdeyim sadece eksoz cizildi ve fren pedalimin ucu asindi. lastikleri degistirmeyi ve koruma demiri takmayi dusunuyorum. Allaha sukur ucuz atlattim ama her zaman boyle olmaya bilir.
Titreşimi bakımdan sonra azaldı, önceden daha fazlaydı. Beni rahatsız etmiyor. İnazumayı bilmem, kullanmadım, bundan önce Yamaha X Max 250 kullandım daha konforlu ondan. Amortisörlerin çalışma mesafesi, lastik çapları ve oturma pozisyonu gibi yönlerini karşılaştırdığımda Tnt gerçekten çok iyi.
İzmir servisi alakalı, ilgililer ben memnunum. Parça fiyatları biraz kafamı kurcaladı, mesela gidon topuzuna 50 Lira ödedim. Bizim motorda topuz biraz farklı yani 2 parça takılıyor. Pasolu kısım takılıp üstüne kapağı civatalanıyor bundan dolayı sanırım fiyat.
Gerçi Honda CBR 250 nin topuzu da 35 Lira ya satılıyor. Yağ filtresine 45 Lira, motor yağı için 120 Lira ödedim. Castrol da vardı daha uygun fiyatlı, sürekli kullandığım bir marka olduğu için Motul tercih ettik.
Parça bulunabilirliği konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum ki zaten öyle de oldu, gidon topuzu 1 hafta gibi bir sürede elimize ulaştı diğer parçalar da aynı sürede gelir diye tahmin ediyorum.
Ben aysonu lastigi michelin pilot power a ceviricem yada pirelliye karar veremedim.
meseduzu, sanada geçmiş olsun.
gidon topuzu baya pahalıymış. ben sprey boya ile boyar geçerim. manetide demirci ben yenisini bulur değiştiririm dedi. uydurma bişi olur muhtemelen ama ilgilenmesi hoşuma gitti. koruma demirini söz verdiği sürede bitirseydi bu başıma gelmeyecekti sonuç itibari ile. bakalım en geç yarın teslim alırım gibi geliyor. fotoğrafları, fiyatı ve iletişim bilgilerini paylaşıcam.
heyecanla beklıyorum valla onemlı koruma demırı
Honda nc serılerındekı gıbı sırıtmayan bır tıp olursa mukemmel olur
öyle belirgin olmayan bi yapı olmadı. zaten o sadece motor bloğını korurdu öyle bile olsa. ben isteklerimi sayarken ; motoru kalıplı göstersin. devrildiğinde mümkün olduğunca az yer temas etsin. arabalar kapı açarsa yada devrilirsem ayağımı korusun. o yüzden biraz geniş olucak. nc gibi olmayacak kesin olarak.
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)