Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Ağustos 2015, 20:33
Evet arkadaslar bugun artik yeter dedim
Z250sl baktim duke baktim inazuma baktim cbr baktim
37 yasinda adamsin bir daha mi gelicen lan dunyaya dedim. Kirmizi benelliyi aliverdim.
Cin mis italyanmis hic takilmadim. 1000 yerine 3000 zarar ederim en fazla ne diyim insallah olmaz tabi de
Cin diye suclama yapacaklara bir tek onerik var cinlilerin satin aldiklari firmalari incelesinler hepsi dunya markasidir lenovo da cin markasi thinkpad de mesela ama bir gariplik var benelli.com da turkey kismi yok ? Neden ? Kuba dist. Degilde ithalatcimi sadece ?
Su doviz kurunda yeni sevkiyatlar pahali olacaktir, aksesuarlae da gumrukdeymis. Cunku motor koruma takozu da siparis ettim.
Hayirlisi olsun da simdi trafik sigortasi kapsami nedir ? Ekipmani dahil edebilir miyim? Ilk defa motor aldim. Kazasiz belasiz insallah
Reklamlar
-
15 Ağustos 2015, 20:37
şu tnt25 geleydide alaydık
-
15 Ağustos 2015, 22:53
beklemeye devam
bugün araba ile benzin alırken geçitte siyah tnt250 gördüm. konuştuk biraz. çok memnunum dedi. 20-25 gündür kullanıyormuş. artçısı vardı. keşke onada konforunu sorsaydım :/
-
15 Ağustos 2015, 22:56
-
15 Ağustos 2015, 22:59
gule gule kullan ıstanbulda bır tek yerde buldum bende orada da kırmızı vardı. sıyahı nefıs gorunuyor
-
15 Ağustos 2015, 23:39
-
16 Ağustos 2015, 00:28
Bosix adlı üyeden alıntı
37 yasinda adamsin bir daha mi gelicen lan dunyaya dedim. Kirmizi benelliyi aliverdim.
Cin mis italyanmis hic takilmadim. 1000 yerine 3000 zarar ederim en fazla ne diyim insallah olmaz tabi de
Cin diye suclama yapacaklara bir tek onerik var cinlilerin satin aldiklari firmalari incelesinler hepsi dunya markasidir lenovo da cin markasi thinkpad de mesela ama bir gariplik var benelli.com da turkey kismi yok ? Neden ? Kuba dist. Degilde ithalatcimi sadece ?
Su doviz kurunda yeni sevkiyatlar pahali olacaktir, aksesuarlae da gumrukdeymis. Cunku motor koruma takozu da siparis ettim.
Hayirlisi olsun da simdi trafik sigortasi kapsami nedir ? Ekipmani dahil edebilir miyim? Ilk defa motor aldim. Kazasiz belasiz insallah
Bence pişman olmayacaksınız hayirli olsun
-
16 Ağustos 2015, 11:13
Ake aldınmı motorunu paylaşımlarını bekliyoruz.
-
16 Ağustos 2015, 11:44
Benelli için işler iyi gidiyor gibi gözüküyor. TNT 25 çıkınca da patlama yapabilir marka. Umarım hiçbiriniz sıkıntı yaşamazsınız. Motor yüksek adetli satıldığı içinde parça ve destek sıkıntısı yaşayacağınızı da düşünmüyorum.
-
16 Ağustos 2015, 12:45
Yakın çekim fotolar detay kokuyor
-
16 Ağustos 2015, 13:44
apartment adlı üyeden alıntı
Çok şık makine....kazasız-belasız ...
-
16 Ağustos 2015, 14:37
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, motoru siyah renk olarak satın aldım, bir aksilik olmaz ise salı günü teslim alacağım. Plaka işlemleri falan
ancak halloluyor,
Bosix adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun arkadaşlar, Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanın..
Bosix adlı üyeden alıntı
aksesuarlae da gumrukdeymis. Cunku motor koruma takozu da siparis ettim.
Bak bu çok iyi bir haber.
-
16 Ağustos 2015, 15:00
-
16 Ağustos 2015, 15:02
2 saat önce Kuşadasından İzmir'e evime döndüm arkadaşlar. Motoru kullanmak gerçekten çok keyfili. Rodajda olduğu için 7.000 - 8.000 devirlerde kullandım, düz asfaltı bulunca kısa bir süre 9.000 - 10.000 devirlere çıktım, hızlanması devirlenmesi hoşuma gitti. Amortisörlerin tepkisi güzel, titreşim az, sadece sol ayna biraz titriyor sağ aynaya göre daha gevşek gibi geldi bana onun dışında problem yok. Bel ağrısı, bacak ağrısı, popo ağrısı hissetmedim sürüş sonunda. Ellerimde, avuç içlerinde motoru park ettikten sonra karıncalanma oldu, uyuşma gibi. Dur kalk yaparken ellerimi arada aşağıda sallamam gerekiyordu yapmadım ondan olmuştur.
Kuşadasında motoru park ettiğim yerde hıyarın biri aracını plakama sürtmüş, çizik ve yamukluk var. Çamurluk biraz darbe almış gibi, elimle sola aldım biraz. Çok ciddi bir şey değil çok şükür ama en güvenli yer diye düşündüğümüz herhangi bir park yerinde bile hep gözümüz açık olması lazım. Kapalı park yeri dedik bıraktık, kontrol etmedik böyle oldu neyse....
Bu arada modifiye çok yakışmış, şu radyatör korumasından almak lazım.
-
16 Ağustos 2015, 16:09
Arkadaşlar, her marka modelin varda bizim ne eksiğimiz var diyerek, uzun zamandır eksik gördüğüm Benelli Tnt 250 Türkiye facebook grup sayfasını kurdum, umarım kullanıcı, öneri ve takip bakımından güzel olur.
-
16 Ağustos 2015, 17:52
Arkadaşlar, her marka modelin varda bizim ne eksiğimiz var diyerek, uzun zamandır eksik gördüğüm Benelli Tnt 250 Türkiye facebook grup sayfasını kurdum, umarım kullanıcı, öneri ve takip bakımından güzel olur.
Yaklaşık 2 hafta önce ben de Benelli TNT250 Türkiye adında kurmuştum.
-
16 Ağustos 2015, 19:16
-
16 Ağustos 2015, 20:12
-
16 Ağustos 2015, 21:18
AKE motorun hayırlı uğurlu olsun ama daha sıfır motor gidon yamuk sonrasında ise fren pedalının bu şekilde takılıp hareket halinde ise motoru sıkıştırması olayı iyi değil fren kaliperleri az biraz zarar görmüş olabilir yani sıfır motor ve sorunlu çıkıyor tamam düzeltilebilir ama biz o kadar etmez deyince karşı çıkılıyor ben asla boş konuşmam bunu bil biz bu motorun şeklinin sesinin iyi olduğunu biliyoruz 250ccde hiçbir motorda bu ses yok tasarım italyan tasarımı ki hiçbir italyan 250cc üretmiyor malasef ki benellide kesinlikle italyan değil çinli hatta benelli türkiye motorun tarihçesinde çinle iligili bir bilgi yok ama italyan demesini biliyorlar insanları kandırıyorlar ithalatçı firmaya niye güvenilmez o gidonu yapan veya montajlayan görmemişmi bilerek yamuk gidon takılıyor işte güvenmemek için yeterli sebepler bu motoru bu şekilde kabul etmekte size kalmış isteseniz biraz bekleyip düzgün olanını alsaydınız keşke motor güzel ama çinli olmasını geçtim ithalatçı firmada hayır yok bi zahmet türk malı motor yapsınlar bunları ithal edeceklerine tüketiciyi düşünsünler kazık atmanın peşinde olmasınlar.
-
16 Ağustos 2015, 21:27
mysti adlı üyeden alıntı
Ben Kocaeli deyim Drayke,bende siyah mevcut.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
Arkadaşlar forum a yeni üye olduğum için resim veya video nasıl ekleneceğini bulamadım.Yardımcı olurmusunuz.
Hayirli olsun keyifli guzel gunlerde kullanmak nasip olsun.Tesekkur ederim onerinizi icin. Dun istanbuldan dl650 ile anlstik. Eger bir aksilik olmazsa sali gunu alacagim. Yinede yakinen gorup incelemek isterim. Motorum gelsin bulusuruz carsi icinde bir gun.
Ake sizinde tnt niz hayirli olsun kazasiz belasiz kullaniniz insallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)