Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Ağustos 2015, 16:15
Merhaba Arkadaşlar , olumsuz görüş beyan edecek kullanıcı arkadaşım var mı ?
Çünkü almak üzereyim . Ya anlatın ya da sonsuza kadar destekleyin
Reklamlar
-
14 Ağustos 2015, 16:51
fedos adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar , olumsuz görüş beyan edecek kullanıcı arkadaşım var mı ?
Çünkü almak üzereyim . Ya anlatın ya da sonsuza kadar destekleyin
Hocam hiç düşünme Al(ma) :D
Şaka bir yana motor güzel hocam sizi üzeceğini düşünmüyorum ben. Kullanıcılarda memnun. 0 mal alıyorsunuz siz yaratmadığınız sürece çıkacak sorunlarda hakkınızı ararsınız 2 yıl boyunca.
-
14 Ağustos 2015, 17:14
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Hocam hiç düşünme Al(ma) :D
Şaka bir yana motor güzel hocam sizi üzeceğini düşünmüyorum ben. Kullanıcılarda memnun. 0 mal alıyorsunuz siz yaratmadığınız sürece çıkacak sorunlarda hakkınızı ararsınız 2 yıl boyunca.
İlk motor için sizce TNT 250 mi yoksa TNT 25 i bekleyim mi ? Pulsar almaya karar vermiştim ama Benelli yi görünce beklemeye karar verdim.
-
14 Ağustos 2015, 18:15
Bence TNT 25'i bekle ilk motorun ise. Motor ağır gelebilir. Bakım ve işletme maliyetleri daha yüksek olacak çift silindir olduğu için. Pulsar'ı ben hiç düşünemedim alma konusunda bilemiyorum o yüzden.
-
14 Ağustos 2015, 20:11
@castertroy11
ilk motor olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum
bunun için fazlasıyla ağır, güçlü ve çok detayı var
her açıdan sorun yaşatabilir
tnt 25 daha ideal bir motor senin açından
-
14 Ağustos 2015, 21:29
-
14 Ağustos 2015, 21:42
Duke 390 hayırlı olsun ayns artık daha iyi karşılaştırabilirsin babada motorcu bravo olması gereken bu babadan oğula motorcusunuz yani.
-
14 Ağustos 2015, 21:43
hayırlı olsun ayns
katılıyorum, konfor açısından benellinin üstünde bir motora binmedim
bu gün merkezdeki işyerimden merkezdeki evime gitmek için samsunun çevresinden dolaştım
-
14 Ağustos 2015, 22:01
bazı kardeşler abarttığımı düşünüyor fakat benelli yamaha konforunda ve kalitesinde ben xj6 da bu hisse sahip olmamıştım benelli eğer hızı sevmiyorsanız gerçekten harika motor açıkçası duke çok uyguna denk geldi bende hızı seviyorum ikinci motor olarak dukeyi aldım hızı ve yakıt hariç duke gerçekten benelliden iyi değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
ninja h2 adlı üyeden alıntı
Duke 390 hayırlı olsun ayns artık daha iyi karşılaştırabilirsin babada motorcu bravo olması gereken bu babadan oğula motorcusunuz yani.
tşk ederim asıl motorcu babam ondan biz kaptık yurt dışında yıllarca çok motora binmiş motor kavgası oluyordu mecburen bir tane daha aldık
-
14 Ağustos 2015, 22:13
ayns adlı üyeden alıntı
bazı kardeşler abarttığımı düşünüyor fakat benelli yamaha konforunda ve kalitesinde ben xj6 da bu hisse sahip olmamıştım benelli eğer hızı sevmiyorsanız gerçekten harika motor açıkçası duke çok uyguna denk geldi bende hızı seviyorum ikinci motor olarak dukeyi aldım hızı ve yakıt hariç duke gerçekten benelliden iyi değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
tşk ederim asıl motorcu babam ondan biz kaptık yurt dışında yıllarca çok motora binmiş motor kavgası oluyordu mecburen bir tane daha aldık
babanın tecrübeleri de önemli o kadar motor eskitmiştir.Görüşü ne benelliden için?
-
14 Ağustos 2015, 22:32
emrb adlı üyeden alıntı
babanın tecrübeleri de önemli o kadar motor eskitmiştir.Görüşü ne benelliden için?
zaten benelliyi almadan 2 gün önce sıfır duke 390 almıştık dukeyi hiç beğenmedi benelli ile dukeyi takas ettik benelliyi çok beğeniyor sadece gaz tepkisi yumuşak
ben duke yi aldım motora binmek bile istemedi
-
14 Ağustos 2015, 22:37
ayns adlı üyeden alıntı
zaten benelliyi almadan 2 gün önce sıfır duke 390 almıştık dukeyi hiç beğenmedi benelli ile dukeyi takas ettik benelliyi çok beğeniyor sadece gaz tepkisi yumuşak
ben duke yi aldım motora binmek bile istemedi
Ayns peki duke 390nı kim kullanıyor babanda değilmi motor.
-
14 Ağustos 2015, 22:44
ninja h2 adlı üyeden alıntı
Ayns peki duke 390nı kim kullanıyor babanda değilmi motor.
yok duke benim benelii onun sen ben yok gerçi ama o dukeye binmek istemiyor sıfır aldığımız dukeyide o beğenmediği için benelli ile takas ettik yazları tek motor yetmediği ve çok uygune duke 390 bulunca kaçırmak istemedim duke gazlamalık benelli keyiflik motor
-
14 Ağustos 2015, 22:54
Olsun bahaneyle bir motor sahibi daha oldunuz böylesi daha iyi duke le gazla benelli ile keyif yap iyi çok iyi elinizde iki seçenek var yani.
-
14 Ağustos 2015, 23:56
Hayırlı olsun ayns, kazasız belasız kullanın..
-
15 Ağustos 2015, 01:15
Bayi 3 gundur oyalıyordu. En son bugün fabrika aradı. Bayiden değil bizden kaynaklı diye. Yarında gonderemezlerse (feribotla Bursaya gondericekler, ben karşılayacağız) isparişinizi isterseniz iptal edebilirsiniz dediler. 200 tane motor gelmiş. Hepsi satılmış. Bunlar son motorlar, sonrası 2016\Şubat Ta gelecek bilgisi verildi. Bakalım neolacak.
-
15 Ağustos 2015, 03:27
lianus adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun ayns, kazasız belasız kullanın..
Tşk ed erim rabbim sizlere daha güzellerini nasib etsin
-
15 Ağustos 2015, 10:11
duke 390 mı!!! alırım bi dal ;)
hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın.
Drayke adlı üyeden alıntı
sendemi benellide karar kıldın
Hayırlı olsun,gülegüle kullanmak nasip olsun... Benim gibi sende rx3 denemek için baya bi uğraş vermiştin. Rx3 ruhsuz bir makina gitmiyor gidemiyor
,o güzelim tasarıma o blok hiç gitmemiş,cbf 150 nin evrim gecirmiş hali
kocaeliye yakın istanbul anadolu yakasında bu motora sahip olan yokmu acaba yakınen görüp bir test edebilsek . Özellikle artcı olarak test etmek istiyorum eşim için. test için bulamazsam,aksi takdirde maxi scooter falan bakacağım
teşekkürler. rx3 ü merak ettiğim aldım ve sattım. ilk 2000 km gerçekten eziyetliydi. sonrasında daha normal hale geldi motor. ama aşık olmadım. kalıp var evet ama memnun kalmadığım şeyler vardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Benim motoru aldığım dönemde henüz piyasaya çıkmamıştı. Fuarda çok beğenerek incelemiştim. Gücü gayet yeterli, çift silindir olması konfor ve performans açısından avantaj. Malzeme kalitesi sınıf standartlarını karşılıyor hiçbir kusur görmedim. Sürme imkanım olmadığı için o konuda bir şey diyemem ancak gözüken kusurlar oldukça ağır ve çift silindir olmasından ötürü bakım ve tüketim maliyetleri yüksek olur sınıfına nazaran. Yedek parça konusunda parça satan siteler var mıdır bilmiyorum ancak Hindistan'da kullanılmaya başlandı yani parça illaki bulunur.
Motorun depo dışındaki giydirilmemiş hali inanılmaz güzel. Lafla olmaz örneklerle göstereyim size.
http://<a href="https://hizliresim.c...n9.jpg</a></a>
http://<a href="https://hizliresim.c...6E.jpg</a></a>
https://www.youtube.com/watch?v=khkJykkTRI8
-
15 Ağustos 2015, 16:54
ake adlı üyeden alıntı
2 gündür motor bekliyorum. fabrikadan çıktı, yolda masalları ile oyalıyorlar. çoğu bayide yok. beyaz renk için yönlendirme yapan arkadaşlara teşekkür ederim. ancak hiç birinde kalmamış. kendim için kırmızı yada beyaz istiyordum. arkadaşım beyaz yada siyah istiyordu. şimdilik ben alıyorum. bugün teslim edecekler umarım yine bi aksilik olmazsa. akşama fotoğrafları paylaşırım alabilirsem.
Antepte oturuyorum Ana bayii antepte ve dün oradaydim. Siyah olanina bakmak için gittim ama oradada yoktu satmışlar. 2 beyaz 1 kirmizi kalmış sadece istersem getirebileceklerini ancak 3 hafta süreceğini söylediler. Buraya bile 3 haftada geliyorsa orasi daha da sürer. Siyah olan ini gorememis olsamda beyaz olanda çok hoş duruyordu..
-
15 Ağustos 2015, 18:21
Muhammett adlı üyeden alıntı
Antepte oturuyorum Ana bayii antepte ve dün oradaydim. Siyah olanina bakmak için gittim ama oradada yoktu satmışlar. 2 beyaz 1 kirmizi kalmış sadece istersem getirebileceklerini ancak 3 hafta süreceğini söylediler. Buraya bile 3 haftada geliyorsa orasi daha da sürer. Siyah olan ini gorememis olsamda beyaz olanda çok hoş duruyordu..
Bana göre de en güzel rengi depo beyaz kırmızı şasi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)