hepinizden Allah razı olsun, darısı başınıza
henüz uzun süreli kullanamadım, ilerleyene günlerde detaylı anlatırım inşAllah
bir risk aldık ancak bu konuda yapacak çok şey yok
akıllı ağzım gözüm diyene kadar, deli çocuğunu everirmiş
şimdilik izlenimlerim:
güçlü fakat uysal, bir hyosung ataklığı yok. karakteri böyle
ağır fakat dengeli
frenler güzel, lastiklerin kavramasını henüz kritik test edemedim ama ilk intibam iyi
7-8 binden sonra ayaklığa biraz titreşim veriyor lakin gidonda öyle bir his yok
şürüşü keyifli
çok detay var, araba gibi, hepsini öğrenemedim henüz, çok ta hoşlanmıyorum bu durumdan
çok önemi yok ama albenisi çok yüksek, canlı görenler resimlerine göre çok daha fazla beğendiler
acelem yok diyenler biraz daha beklesin, bi 2000 km yaptıktan sonra her şeyiyle anlatırım inşAllah
bu arada tnt 25 in hindistanda video incelemesi yayınlandı 1 hafta önce, piyasaya sürülüyor galiba
Sevili AKE kardeşim, insan, şu alemin en mümtaz ve biricik varlığı iken aynı zamanda bütün varlığa da bir nevi konutandır. Yani hayvanlar da insanın bu komutanlığından etkilenir ve esinlenirler. Dolayısıyla sen komutanlığı elden bırakma ! Diğer bir mevzu da, şu ki, o birisi iyice inandım ki, başka bir markanın adına Benelli'yi kötülemek ve karalamak suretiyle dikkatlerden düşürme amaçlı bu formda bulunmaktadır. Zira insan beğenmediği bir yerde niçin zaman geçirir ki? Kendisine motor konusundaki cahilliği çeşitli defalar ortaya konulduğu (bkz. çeşitli "ayns" anekdotları..) ve bu yönde o kadar şey söylendiği ve motorla ilgili iki marka ismini söylemekten öte bir bilgisinin de bulunmadığı ortaya çıkarıldığı halde, kendince anlamsız bir takım kelimeleri ardı arkasına ve uydu uymadı demeden birleştirip durmaktan niçin bir an bile geri durmaz ki? Tabi diğer bir markadan kendisine burada bulunması yönünde bir görev verilmediyse...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
Hadi bakalım, merakla bekliyoruz sevgili ayns kardeşim, Allah kaza bela vermesin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
Sevgili Blackeagletr ! doğru dürüst Türkçe konuşamayan ve yazamayanlara "hocam" sıfatını vermek haksızlık olmuyor mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
OOO, Maşallah, hayırlı uğurlu olsun inşaallah kardeşim. Allah kazadan esirgesin. Zevk ve neşe içinde süresin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------
Doğru söylüyorsun da..O kadar şey söyledin. Adam bana mısın demiyor. Hala burada laf yetiştiriyor. Acaba gizli bir Benelli hayranı mıdır nedir?
Samimi 46 senin samimiyetine inanmıyorum bunu bil ben hiçbir markanın görevlisi veya çalışanı değilim motorla ilgili konuşulacak birşeyler bulamayıp insanları kişiklerine laf edip art niyetli olmayın motor hakkında konuşun insanlar hakkında değil aynısı pulsar forumundada yapılmıştı motorlarını çok iyi olduğunu söylüyorlardı ama sonradan motorların sorunlarını yazıp bizim motorlarda sorun yok demeye devam ettiler bir orayada girip bakın burasıda aynı orası gibi olur.
Bugun uzun bir sürüşün ardından keyifli zaman geçirdik video çekimleri taptım tam istediğim gibi olmasada güzel oldu nete ekliyeceğim birde motor ağır ağır dedik ama bajajı ve xmaxı rahatlıkla geçebildim ;-)
Yakıt videoyada çektim 170 km 35 tl yakıt aldım inş videoda daha detaylı görürsünüz
Fakat hep gazlayarak gittim
Sahib olanlara hayr'lar dilerim, kazasız belasız kullanın.
300cc var yok, efenim yuurtta sadece 2 adet var fıdık fıstk , şu durumu biri tam olarak açıklayabilirmi acaba?
ayns ,
TNT 250 nin ,uzun yolda stabil gidebildiği hızı kaç km oldu ?
Bu gün kuba motordan bir yetkili ile konuştum .Bizim forum sitesini çok yakından takip ettiklerini ,Otuz kadar kullanıcı ile anket yaptıklarını şu anda olumsuz geri dönüş almadıklarını,her kuba bayisine benelli servisliği verilmeyeceğini,yedek parça da sorun olmayacağı gibi konularda görüş bildirdi. Açıkçası bende çok yakından takip ediyorum. hafta içi aksilik olmaz ise Tuzla Üçerler motorda bir tane eyaz renk kalmış onu inelemeye gideceğim.
Ayns bu benellinin fiyatı şuan için sana göre çok iyidi deme forumda bak bakalım 2006 yılı motorsiklet fiyatlarına bakalım senin benelli ucuzmuşmu hani bir arkadaş demiştiki 7 bin liraya sen beyaz eşya bayilerindeki markasız motorlara bak sen demişti ama oda baksın fiyatlara ne kadarmış ozamanlar markalı motorları tamam şimdi bütün motorlar pahalı gereksiz fiyatlar ama bir çinli motoru da 12 bin etmez bir bakın fiyatlara nerden nereye gelmiş ama bu fiyatların buraya gelmesi bizi sorumluluğumuz ama biz sorumsuz tüketiciyiz nasıl olsa fiyat farketmez biz hertürlü fiyattan alırız bu motorları ne olcakki deme paramız cebimizde kallmasın zengin edin firmaları artık başka söze gerek yok takipteyim .Ben fiyatları eleştiriyorum aslında sadece benelliyi değil öyle olsa alırdım inazumayı bu kadar basit.
motor 120 km rahatlıkla her türlü koşulda gidebilir
ayrıca ninja sen ne anlatıyon alma arkadaşım alma yaw
tüm forum bu motoru vallahi billahi tallahi satın aldığım için çok memnunum bugun uzun bir yol yaptım her km sinden keyif aldım
sen k.....ınıda yırtsan ninja ben verdiğim paranın karşılığını aldım zoruna gitmesin sen buraya bir daha girme
inazuma al
Bu akşam ilk defa gördüm bu motoru. Alanının olduğunu bilmiyordum fakat uzun lafın kısası; o nasıl bir motordur yav nasıl bir sestir tahrik edici acayip bir sesi vardı zaten kendimi kaptırdım. Orijinal egzozu bu kadar güzel bir 250cc bir R25 bir de bu diyebilirim. Selam bile veremeden arkadaşlar binip gittiler. Belki görürler bu yazımı 22 plakaydı, ybr li bir arkadaş daha vardı yanlarında. Selam olsun o üç arkadaşa.
Nerde herkes yok kaybolmuş bu insanlar gelinde tnt 250 yi eğriye doğru anlatın dinliyelim.
Biriniz su motoru kotuleyin arkadas. Millet tatmin olsun. Olmuyor ama boyle. Cık cık cık.
Bide tnt250 ye daha totosu degmeden hatta dunya gozuyle gormeden bu paralar bu motora verilmez diyen inazuma fetişi arkadaslari iceri sokmayin demedimmi ben size.
video yüklemek kolay olmuyor biraz zamanı alıcak
ben samimiyetle söylüyorum iyisi kötüsünü ama sen inanmıyorsun napacaz şimdi
videoda görüceksiniz xmax ı da bajajıda nasıl getçiğimi
motorun gaz tepsiki ağır gidiyor hissettirsede aslında okadarda ağır değil çünkü
motor 12 bin devire kadar çıkıyor
motor soğukken vibrasyon daha hiisediliyor ısınınca çok çok az vibrasyon kalıyor
benim motordan ayaklıkların önde olması hariç hiç problemim olmadı
gruptaki tüm arkadaşlarım motoru kullandı ve yemin olsun herkez şunu dedi benellinin konfor ve kalitesi harbiden çok güzel dediler
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)