Kullanıcılar yakıt tüketimini verebilirmi
Kullanıcılar yakıt tüketimini verebilirmi
Motor İtalya'da üretilmiyor ki, Çin'de üretiliyor, Made in Italy yazdırmazlar. Keeway'i de bunlar üretiyormuş :
http://www.qj-group.com/english/
Alın aynı motorun Keeway olanı : http://www.keeway.es/info/25
Bu arada Keeway'in sitesi kendini aşmış. Harika site yapmışlar.
Yanlışın, burada pek çok kişi Made in Italy iddiasında, tek çözüm fabrikanın verdiği homologasyon uygunluk belgesini burada yayınlamalarıdır...
Çin malı olunca değeri mi düşecek? Bence hayır, şu an ki fiyatı gücüne göre çok iyi..
Bajaj gibi ülkeyi gezdirecek bir test motoru olsa, forumlarda facebook da gün gün yazılar fotolar çıksa ne olur? Bu kadar mı iş bilmez insanlar? Bir sürü kişi gücü hakkında atıp tutuyor, bir üniversitede dinamometrede ölçtür gücünü, raporu yayınla, zor mu?
Hayır buradakilerin çoğu İtalya'da üretilmediğini biliyorlar. Ayrıca benim için nerede üretildiğinin bir önemi yok. Millet hala Çin motorlarının kalitesiz olmasının yegane sebebinin Çin'de üretilmiş olması sanıyor. Sanıyorlar ki aynı motoru aynı firma Çin yerine İtalya'da üretse, o kalitesiz motor kaliteli çıkacak. Sanki o motorda kullanılacak malzemeye, yapılacak testlere, işleme toleranslarına Çin'deki fabrika işçileri kafalarına göre karar veriyorlar. Sanayiyle alakası olmayan meslek gruplarındaki insanların başta böyle düşünmeleri normal de bari ısrarcı olmasalar.
Bence bu motordan uzak durulmalı çünkü güzelce tanıtımını yapmadılar fiyatı çok yüksek aynı şekilde kampanyalı fiyatıda japon paralarına satılıyor daha yeni giriş yaptılar japon parasına satmak istiyorlar demekki satmaya niyetleri yok bunların çinli motoru italyan deyip insanları kandırıyorlar italyanlar artık 250lilik motor üretmiyor japonların 250likleride hindistan malezya tayvan tayland gibi ülkelerde ucuza maliyet etmek için japon kalitesinde üretiliyor elin çinlisinide japonunuda yüksek gereksiz fiyattan türk satıcılar türk halkına satıyor şu fiyatlarla rezilliğe devam ne satıyorlar bunlar 250lik motorları saçma sapan fiyat çekiyorlar buna bir son verilmeli bence bu tür markalara itibar göstermeyin.
Ben geçen gün konya 'da yakından gördüm,tip ve malzeme kalitesi olarak çok beğendim,250cc 'ye göre bayağı kalıplı bir motoru var,12-13bin arası bi fiyattı,12.400 mü neydi,kredi kartına 9 taksit yapıyoruz demişti.Firmanın adını hatırlamıyorum.
Yok kardeş bı motorun çekmeme sıkıntısı gibi bişey değil kullanırsan daha net anlıyqcaksın ben mondialde kullandım asla böyle bir şey yapmıyor motor yürümüyor fakat tar tar tar silkeliyor ve kesinlikle 390 cc 44 bg ve 150 kg bir motor için saçma bir durum 2 vites biraz yavaşla 1 almanı istiyor tam saçmalık
Motororla dün yaklaşık 300 km yaptım bozuk yolda kullandım süspansiyonı güzel yakıt olarak motor 18 krş 22 krş yakıyor
Uludağa çıktım ve gerçekten limitlerini çok zorladım gurupta bmw 650 gs yamaha xmax 250 duke 250 beverly 250 ler vardı hızım scuterlat hariç en kötüsüydü fakat yol tutuş süperdi tüm bu motorlardam önde idim lastikleri hiç sorun çıkarmadı frenleri hiç sorun çıkarmadı
Arkadaşlar kimseyle it dalaşıma girmiycem motorun hızı hariç memnun olmadığım bişey yok samimiyetimle
Motoru tüm arkadaşlarımda sürdü bir kişi motor dandik demedi aksine çok beğendi sadece hızlanması yumuşak dediler ve herkez alınabilir yorum yaptı
Bursada olanlar motorı 1000 bakımıma götürüyorum kültürparkın altında oraya gelin bakın isterseniz motora[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
bi gün denk geliriz elbet. istanbuldan bi arkadaşım satın almayı düşünüyor motoru. ilk motoru olacak. daha önce ben sym wolf kullandım. kıyas konusunda fikirleriniz benim için önemli olacak, ki arkadaşa al yada alma diyeceğim ona göre. kalkışları yumuşak olması ilk motor için bunu kullanılabilir yapıyor diye düşünüyorum. paylaşımlar için teşekkürler ;)
bugun motorumu 1000 bakımı için servise bıraktım arkadaşlar ilgili alakalı idi parça olarak hiçbir sorun yok
servis fotosuda atarım
foto ekliyemiyorum nasıl olucak eklediklerim de çıkmıyor
faceden göndereyim bari
https://www.facebook.com/permalink.p...74&pnref=story
bakım hayırlı olsun. yağ filtreleri değiştimi? filtre varmıydı? mesela rx3 ün filtreleri henüz gelmemişti. eğer filtreler gelmişse sarf malzeme ve yedek parça konusunda bir fikir vermiş olur diye düşünüyorum?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
haaa şöyle sende değil fotoğraflar konuşsun...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Motorun tipi çok güzel
Gruptaki herkez motoru kullandı beğenmeyen yok herkez çok beğendi sadece gazı yumuşak üst devirde hızlanıyor
İnsanlar ne yorum yaparsa yapsın ben samimiyetle notordan harbiden çok memnunum
Bir kaç defa cbr 250 sürdüğüm için onunla kıyaslamam lazım. misal ışıklarda gazı açınca uzuyor mu yoksa 125 CC motorlar gibi ben gitmeyeceğim mi diyor. Gaz tepkisi yumuşak deyince aklıma iyi şeyler gelmedide. sürekli şehir içi kullandığım için 0 100 önemli benim için.eğer cbr 250 gibiyse sıkıntı yok.bu arada malzeme fiyatları nasıl sinyal far vs?
benim anlamadığım muvzu motorun kullanıcıları fiyatına göre iyi makina diyolar iyi kötü diğer kullandıkları motorlarla kıyaslamada yapı yolar, ama motoru yakından görmeyen üstüne oturmayan sesini duymayan MOTOPROFLAR nası oluyoda ;dandik bişeye benziyo ,bu para buna verilmez, bunun yerine japon alınır filan diyolar . ne var şu japon motorlarında anlamadım gitti, yoksa egzozundan altın akıyoda bizmi bilmiyoruz
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)