Tnt 250 sahipleri,R25 sahibi olarak motorlarınızın egzost sesini cok kıskanıyorum.Resmen 4 silindir gibi.ilk defa cift silindir motorda boyle bir ses duyuyorum
Tnt 250 sahipleri,R25 sahibi olarak motorlarınızın egzost sesini cok kıskanıyorum.Resmen 4 silindir gibi.ilk defa cift silindir motorda boyle bir ses duyuyorum
arkadaşlar motosikletimi satıyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...69485868/detay
2.el fiyatları hiç düşmedi bu son gelen gümrük zammından sonrada motosikleti alanlar iyice bir kar edecektir.
selam arkadaşlar
badırmadan bir arkadaş vardı ismini hatırlayamadım motorunu satıyordu. burdamıdır hala?
Motosiklette parça sıkıntısı var mı? zamanım olmadıgından konuyu tam okuyamadım. ve ilerliyen zamanda sorun çıkarıyormu yeni keşfettim motoruda.
iyi forumlar arkadaslar bende cogu kisi gibi cbr250(2014 sonrasi) ninja z250sl ve bu motor(tnt250) arasinda kaldim tnt250 onerirmisiniz? Cin mali olmasina kafam takiliyor malzeme kalitesi nasildir? Yuksek kilometrelerde 30-40k mesela dokulmeye baslar mi?istedigimizde(2-3 seneye) rahatlikla satabilirmiyiz? Cevaplarinizi bekliyorum. Tesekkurler...
Rahat satılır mı sorusuna cevabım yok. Motoru canlı gözle görün diğer saydığın iki motordan aşağı kalır yanı yok.
Güzel kardeşim çin malı demişsin de birincisi çin malı değil ikincisi çin malı motosiklet kullanmış biri olarak söylüyorum uzaktan yakından alakası yok 30 40k muhabbetini anlamadım ama titreşimden bahsediyorsun sanırım titreşim ben hissetmiyorum illa da bi incik cincik ararsan lastikleri dışında bi eksiğini göremedim ben o da kullanıcıya göre değişir ben orj lastiklerle 3500 km yaptım Allaha şükür daha düşmedim ama değişse iyi olur sahibinden de ilanım var gebzedeki motosiklet benim ben haziran ayında aldım sana nasip olursa 3 ayda satmış olurum
Cevaplariniz icin tesekkurler. Cin mali derken cin uretimi demek istemistim diger cin motorlar gibimi diye bir soruydu yani. Cevabi aldim. Motoru sonbahar gibi almayi planliyorum belki o zamana kadar satmamis olursaniz konusuruz
Bide servis ve parca konusunda da aydinlatirsaniz sevinirim.
İstanbul, İzmir, Ankara'da servisleri iyi diğer iller konusunda bilgim yok.
Servis vale moto için herkes çok olumlu yorumlar yapıyor istanbulda iki yakada da servisi var nerede oturduğunu bilmiyorum ama yedek parça fiyatları da aynalar ikisi 140 manet tanesi 40 lira vs. Çok abartı değil normal fiyatlar bence ama kişiden kişiye değişir tabi, sonbahar için hayırlısı olsun diyelim benden alamasan bile benelli al derim..
Herkese merhaba.
TNT250 sahiplerine 2 sorum olacak ;
1. Hem günlük kullanım hemde küçük turlar/geziler isteyen, 190 cm boyda ve normal kiloda "rahatına düşkün" bir sürücüye bu motoru önerirmisiniz?
2. Motorunuzu 190'lık bir sürücünün ergonomisi açısından Suzuki Inazuma ile karşılaştırırmısınız?
Detaylı yazarsanız sevinirim.
1.90 134 kiloydum 120 ye düştüm bu aralar. İnazuma'nın sele biraz daha dolgun ve yumuşak ama inazuma dan sonra en rahat 250'lik naked motor.
5000 km kullandım bakımlarını yaptım hiç bi sorun yoktu bugun 100 km sehir dısı yol yaptım zorlamadımda 110 km giderken devir düştü gaz yemedi FI ışığı yandı debriyaja basıp kapattım motoru sonra giderken tekrar çalıştırdım bişey yok gibi devam bunu 8 kere yaptı ışıklarda dururkende stop etti yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)