2017 modeller gelmedi mi arkadaşlar bayilere birde fiyat yükseldi diyenler var ama web sayfasında hala kampanyalı fiyat görünüyor bilgisi olan var mı ?
Arkadaşlar euro 4 bir yıl ertelendi. .Abs li modeller seneye
Arkadaşlar tnt 250 kullanan varmı nasıldır nedir titreşim varmıı yokmu alıpta pişman ildum diyen oldumu huc
Euro 4 modelleri gelir artık dediğiniz gibi TNT 25'de gelenler son partiydi bence. TNT 250'lerde bir aya gelir her halde.
Orjinal disinda yag filtresi ne kullaniyorsunuz?
Merhabalar,
Bir senedir sessiz sedasız takip ediyorum bu başlığı, her türlü paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
Motorumdan çok memnunum fakat daha büyük bir tur motoru almak için şuan satılığa çıkarmış durumdayım. Bana mesajla ulaşabilirseniz linki atabilirim (ipucu: malum sitede kırmzı şeytan ), hatta eğer uygunsa burada da paylaşabilirim.
Tekeriniz düz bassın.
İZMİR VE ÇEVRESİNDE DÜŞÜK KM UYGUN FİYATA TNT250 SATAN VARSA YAZSIN
Arkadaşlar motorun ikinci elini kara borsa mantığına çevirmişler, yok efendim bunun sıfırı 13,900 diyen gitsin bayiden alsın falan adam 15000₺ yazmış 17000₺ yazmış neyse canım mal sizin hayrını görün bişe demiyorum. Bayinin biri ön sipariş alıyor öbürü gelmicek diyor fabrika 2 aydır hergün farklı bişe diyor nisan ayından beri motoru almaya çalışıyorum ama kusura bakmayın ama çok sikimsonik bi hal aldı kara borsacılara sokağa atcak paramız yok, böyle distribütör de olmaz yok geldi gelcek gelmicek şu gelcek bu gelmicek falan filan ne dedikleri belli değil, anlayacağınız benelli almaktan vazgeçtim mt25,r25,cbr250 gibi bişe bakacağım hepinizi iyi sürüşler dilerim
Uygundur paylaşabilirsin Tur motoru olarak hangi modeli düşünüyorsun enduro mu yoksa daha üst seviye mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
Distribütör şuan bir şey söylemiyor çalışmalarımız devam ediyor diyor sebebi bende şu; "Euro3 model artık ülkeye giremiyor Euro4'te bu model için yüksek maliyet olabilir " e buda yüzden getiremiyorlar ama alternatif olarak birşeyler yapacaklar diye düşünüyorum.
Arkadaslar yeni gelecek olan seri kesinlikle 17900 tl olacak ilk agizdan bilgidir. Dolar kuruna gore + - 500 oynayabilir fakat artik asla 13900e motor olmayacak...
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)