Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Mayıs 2017, 02:41
Lifester adlı üyeden alıntı
Mesela mevcut keonik sorunları neler ?
https://www.facebook.com/groups/benellitr/
Gruba uye olup tum sorularini sorabilirsin..
Reklamlar
-
14 Mayıs 2017, 23:40
Arkadaşlar hayırlı akşamlar . Tnt 250 ve Duke 250 arasında kaldım . Tabi öncesinde Z300 almayı planlıyordum sıfır alacağım için Z300 e yaklaşık 23 bin tl fiyat çekiyorlar . Çok pahalı geldi . Tnt250 nin abs li modelini almayı planlıyorum , hangi ay çıkar acaba ?
Bir de Benelli nasıl bir markadır . Ben pek duymadım bu markayı , önceden motosiklet ile ilgim olmadığından sanırım
Siz ne yapardınız benım yerımde olsaydınız ?
İkinci el Z300 abs mi ? Tnt250 mi yoksa tek silindir duke 250 mi ?
-
15 Mayıs 2017, 00:55
mrkcn adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hayırlı akşamlar . Tnt 250 ve Duke 250 arasında kaldım . Tabi öncesinde Z300 almayı planlıyordum sıfır alacağım için Z300 e yaklaşık 23 bin tl fiyat çekiyorlar . Çok pahalı geldi . Tnt250 nin abs li modelini almayı planlıyorum , hangi ay çıkar acaba ?
Bir de Benelli nasıl bir markadır . Ben pek duymadım bu markayı , önceden motosiklet ile ilgim olmadığından sanırım
Bu sorunun cevabını yaşınız, ne bekleyip ne istediğiniz verir.
Duke(200, 250, 390 3'ü aynı ebatlarda) serisi ufak atik motorlardır. Konfor pek yoktur artçıda alamazsınız yer yok. Ancak şehir içinde kullananlar çok memnun ve genelde hafifliği ve tek silindirin torku erken devirlerde verdiğinden dolayı atiktir. Ancak titreşimlidirler.
Z300 ve TNT250 aynı karakterde motorlar. Z300 hacim farkından dolayı daha performanslıdır tabiki. Ancak ikiside ağır kanlı motorlardır. höt zöt hareket yapmaz. İkisi de uzun mesafe yollarda yormaz. Titreşim yok denecek kadar azdır. Konfor ve rahatlık ön plandadır ve artçı için özellikle TNT250'de yer vardır.
TNT'nin abs'li versiyonları temmuz ayında gelecek deniyor. Z300 güzel temiz bir tane bulursanız alın derim. Temiz bulamazsanız TNT'yi tavsiye ederim.
Lastik masrafını unutmayın.
-
15 Mayıs 2017, 09:13
YasinC adlı üyeden alıntı
Bu sorunun cevabını yaşınız, ne bekleyip ne istediğiniz verir.
Duke(200, 250, 390 3'ü aynı ebatlarda) serisi ufak atik motorlardır. Konfor pek yoktur artçıda alamazsınız yer yok. Ancak şehir içinde kullananlar çok memnun ve genelde hafifliği ve tek silindirin torku erken devirlerde verdiğinden dolayı atiktir. Ancak titreşimlidirler.
Z300 ve TNT250 aynı karakterde motorlar. Z300 hacim farkından dolayı daha performanslıdır tabiki. Ancak ikiside ağır kanlı motorlardır. höt zöt hareket yapmaz. İkisi de uzun mesafe yollarda yormaz. Titreşim yok denecek kadar azdır. Konfor ve rahatlık ön plandadır ve artçı için özellikle TNT250'de yer vardır.
TNT'nin abs'li versiyonları temmuz ayında gelecek deniyor. Z300 güzel temiz bir tane bulursanız alın derim. Temiz bulamazsanız TNT'yi tavsiye ederim.
Lastik masrafını unutmayın.
Yorum için teşekkür ederim .
Peki başlangıç motosikleti olarak kullanılır mı ? Yaşım 23 boy 183 kilo 65 . İstanbul içinde kullanacağım.Motosikleti almadan önce Hondanın Güvenli sürüş 1 ve 2 eğitimlerine katılacağım
-
15 Mayıs 2017, 09:25
Eğitim alınırsa neden olmasın.
-
15 Mayıs 2017, 09:34
Arkadaşlar zinciri değiştiren varmı benim zincir iyice bollaştı artık kademe kalmadı bir kaç yerindede kitlenmeler var degiştireceğim önerileriniz varmı ?
-
15 Mayıs 2017, 11:10
Ekarahan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar zinciri değiştiren varmı benim zincir iyice bollaştı artık kademe kalmadı bir kaç yerindede kitlenmeler var degiştireceğim önerileriniz varmı ?
CZ marka çek cumhuriyeti malı zincir al hocam hem kalite olarak çok iyi hemde uzun süre başın ağırmaz
-
15 Mayıs 2017, 18:07
NecatMurat adlı üyeden alıntı
CZ marka çek cumhuriyeti malı zincir al hocam hem kalite olarak çok iyi hemde uzun süre başın ağırmaz
cz lere bakıcam zincir ebatına baktım belki millete lazım olur yazıyım 525 bakla sayısıda 110
-
16 Mayıs 2017, 13:13
Motoru trafiğe çıkaranı 48 gün oldu işe git gel birde aralarda ufak geziler yaptım km şuan 4750 oldu,şunu söyleyebilirim yakıt tüketimi daha da düştü ilk zamanlara oranla, bir de hergün daha da fazla keyif veriyor kullanımı, iyiki almışım, ve bütçesi olan herkese de tavsiye ederim.
-
16 Mayıs 2017, 16:15
umarım foto yüklenmiştir sele ve egzoz çok şık durmuş parayı denkleştirebilirsem bu hale getirmeye çalışacam.
-
16 Mayıs 2017, 17:34
Motoru trafiğe çıkaranı 48 gün oldu işe git gel birde aralarda ufak geziler yaptım km şuan 4750 oldu,şunu söyleyebilirim yakıt tüketimi daha da düştü ilk zamanlara oranla, bir de hergün daha da fazla keyif veriyor kullanımı, iyiki almışım, ve bütçesi olan herkese de tavsiye ederim.
Motosiklete yeni başlayacağım . Tavsiye eder misiniz ?
-
16 Mayıs 2017, 21:22
flowerhorn adlı üyeden alıntı
Motosiklete yeni başlayacağım . Tavsiye eder misiniz ?
Kardeşim yeni başlangıç için biraz ağır olabilir,daha ufak cc bişeyler bak bence
-
17 Mayıs 2017, 00:08
Mazzini adlı üyeden alıntı
Bu resmi nerede buldunuz ? Hangi parçalar takılmış işlemler nedir merak ettim ?
-
17 Mayıs 2017, 12:41
Bu resmi nerede buldunuz ? Hangi parçalar takılmış işlemler nedir merak ettim ?
https://www.youtube.com/user/kaipalo1
https://www.facebook.com/Tonys-BIKE-.../?ref=bookmark
-
18 Mayıs 2017, 16:35
mrkcn adlı üyeden alıntı
Z300 fiyatından dolayı yaklaşma derim TNT 250 alacaksanda abs'li modelleri bekle derim çünkü lastiklerde kaliteli geliyor (temmuzda gelecek ama bence sonlarına doğru gelir) Yok beklemem dersen lastik parasını da hesaba katarak yaklaş. Duke alırsan da tek bineceksin ve uzun sürmeyeceksin titreşim bayıyor bir süre sonra. Benelli 1911 yılında İtalya'da kurulmuş bir İtalyan markasıdır bugune kadar Türkiye'ye gelmemesi fiyat pahalılığından dolayı idi (eski modelleri tarz ve ilginç tasarımlar ile bilinir.) Şuanda üretimlerini diğer markalar gibi Çin'de bir firmaya yaptırıyor o yüzden ucuz ama kalitesi yerinde fiyatını fazlasıyla hak ediyor.
-
19 Mayıs 2017, 08:06
Bu sabah ölçüm yaptım karma kullanımda 4.4 lt. Yakıyor arkadaşlar makine.
-
19 Mayıs 2017, 08:15
Bu sabah ölçüm yaptım karma kullanımda 4.4 lt. Yakıyor arkadaşlar makine.
Normal değerler Duke, cbr ve 250sl den çok yakıyor. R25/mt25, gt250r, rx3 dan az yakıyor. Ninja ayarında tüketimi var işte. Yalnız uzun yolda hissedilir şekilde tüketim düşüyor.
-
19 Mayıs 2017, 09:46
Normal değerler Duke, cbr ve 250sl den çok yakıyor. R25/mt25, gt250r, rx3 dan az yakıyor. Ninja ayarında tüketimi var işte. Yalnız uzun yolda hissedilir şekilde tüketim düşüyor.
Aynen ben memnunum yakıtından açıkçası yakarsa da yaksın umurumda değil ;)
Aslan gibi gidiyor kükrüyor mübarek )
-
19 Mayıs 2017, 10:29
Aynen ben memnunum yakıtından açıkçası yakarsa da yaksın umurumda değil ;)
Aslan gibi gidiyor kükrüyor mübarek
)
Ben artçılı çok kullanıyorum. Diğer 250'lere göre daha rahat gidiyor. Bayılmıyor çevre yoluna çıkıp 120-130 aralığında yormadan yorulmadan gidiyorum. Üstünde zaten rüzgar tokat manyağı yapıyor.
Tek kişi zaten iyi gidiyor torku yüksek makinenin.
-
19 Mayıs 2017, 12:25
Ben artçılı çok kullanıyorum. Diğer 250'lere göre daha rahat gidiyor. Bayılmıyor çevre yoluna çıkıp 120-130 aralığında yormadan yorulmadan gidiyorum. Üstünde zaten rüzgar tokat manyağı yapıyor.
Tek kişi zaten iyi gidiyor torku yüksek makinenin.
Bende rüzgar etkilenmesi olmuyor kasktan ötürü,ama eski kaskım olsa bende öyle olurdum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)