Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Mart 2017, 17:42
NecatMurat adlı üyeden alıntı
En yakın zamanda gidip inceliyeceğim bu motoru, inşallah resimlerdeki kadar güzeldir yakından hiç görmedim çünkü ama servisle de bir konuşmam lazım,eğer beni tatmin edici cevaplar alırsam bir tane de ben alabilirim inşallah.
İstanbul'da servis sorunu yok vale moto en iyi anlayan diğerleride kötü sayılmaz. iyi yani genel olarak. E motorunda kronik bir arızası yok 2017 model almayı düşünüyorsun 3 ay falan daha beklemen gerekecek birde 2017 modellerde lastik sorunu olmaması lazım 2016 alırsan lastikler sıkıntılı
Reklamlar
-
06 Mart 2017, 22:45
Ekarahan adlı üyeden alıntı
ben aldığımda top case taktırdım kardeşim vale motorda aparatları bulabilirsin
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4010894
servis konusu biraz az servis var ama gene ilgili servisler var genel merkezi arayıp halledemeyeceğin konu yok bir arslan bey var her derde deva
Ekarahan adlı üyeden alıntı
illaki ufak tefek sorunlar yaşıyosun ama herhangi bir kronik arıza görmedim de duymadım da top case 46 lt de kappa değil airwic
motokeyf adlı üyeden alıntı
İstanbul'da servis sorunu yok vale moto en iyi anlayan diğerleride kötü sayılmaz. iyi yani genel olarak. E motorunda kronik bir arızası yok 2017 model almayı düşünüyorsun 3 ay falan daha beklemen gerekecek birde 2017 modellerde lastik sorunu olmaması lazım 2016 alırsan lastikler sıkıntılı
Acelem yok zaten hocam,beklerim belki sınbahara doğru olabilir,şuan işten vakit bulamıyorum zaten,motor da cbf var zaten götürüp getiriyor beni hergün beylikdüzünden taksime,bakalım şu 2017 modelde nasıl yenilikler olacak,
Lastik konusunda zaten her motorda oluyor aşşa yukarı daha önce sym hd 200i evo almıştım sıfır standart lastikleri daha motoru trafiğe çıkarmadan değiştirtmiştim, cbf'e de aynı muameleyi uyguladım
-
07 Mart 2017, 15:43
NecatMurat adlı üyeden alıntı
Acelem yok zaten hocam,beklerim belki sınbahara doğru olabilir,şuan işten vakit bulamıyorum zaten,motor da cbf var zaten götürüp getiriyor beni hergün beylikdüzünden taksime,bakalım şu 2017 modelde nasıl yenilikler olacak,
Lastik konusunda zaten her motorda oluyor aşşa yukarı daha önce sym hd 200i evo almıştım sıfır standart lastikleri daha motoru trafiğe çıkarmadan değiştirtmiştim, cbf'e de aynı muameleyi uyguladım
2017'de lastik sıkıntısı olmayacağı söylendi bakalım nasıl olacak eğer dandik lastik gelmez ise bu motorun tadından yenmez.
-
09 Mart 2017, 14:32
Benellide patron çıldırdı indirimlere bak tnt250 4bin tl indirim olmuş
-
09 Mart 2017, 14:38
Sinan219 adlı üyeden alıntı
Benellide patron çıldırdı
indirimlere bak tnt250 4bin tl indirim olmuş
Patron çıldırdı nedir arkadaş firma komple çıldırdı 4.000 Lira indirim mi olur 2018'de bu marka çok iş yapacak çoookk en yakın emsalleri arasında en uyugn fiyatı olan kawasaki z250sl honda monda fiyatı 18 bine çekmiş benelli tek geçer bu saatten sonra
-
09 Mart 2017, 14:56
Tnt 250 zaten almayı düşünüyordum süper oldu bu 2017de bu fiyatlar olursa tadından yenmez 2017 modeller mayıs ayında satışa sunulacakmış bayii söylediğine göre 1.2 aya anca alacam zaten
-
09 Mart 2017, 14:58
Nerede indirim ben niye görmedim ?
-
09 Mart 2017, 15:06
Stoklar ile sınırlı ürünler olabilir arkadaşlar almak isteyen alsın çünkü ortada az buz bi indirim yok 3.947 TL gibi bir indiirm var ortada
-
09 Mart 2017, 15:21
Valla 13900 TL olmuş, mükemmel fiyat. Niyeti olanlar kaçırmasın derim. Stokları bitirip ABS'lileri koyacaklar.
-
09 Mart 2017, 15:59
2017'ler farklı fiyat olacak. Ama Getirildiği Taktirde ne demek? Gelmeme ihtimali de mi var 2017'lerin? Çok net değiller.
-
09 Mart 2017, 16:06
Emreerol adlı üyeden alıntı
Yok cnm getirilecek tarih belirlendi hatta sözlü olarak fuarda ifade edildi ama adamların orda yazdığı her mesaj resmi bir belge olarak kullanılabilir ve hiç bir zamaz kesin konuşulmaz adamlar mayıs sonu dediler ama mal bi gümrükte kalırsa nisan 15 olur ve firma güvensizleşir kendince adamlar haklı ve bu fiyatlar süper oldu bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
Ki 2017 modeller gelsede bu fiyatlara bağlı yükselecektir kalkıp 20 bin istemezler heralde bu 14 oda 16 yine eski fiyattan iyidir
-
09 Mart 2017, 19:08
normalde abs'lisinin fiyatını merak ediyordum ama indirim gelince bir kaşıntı oldu. abs'linin fiyatı ne olur acaba?
ayrıca abs'siz olunca 2. el inazuma f filan daha mı mantıklı olur, bilemedim.
-
10 Mart 2017, 06:41
Bu motoru bugün alsam 1-2 sene sonra satabilir miyim ?
-
10 Mart 2017, 13:22
YasinC adlı üyeden alıntı
Bu motoru bugün alsam 1-2 sene sonra satabilir miyim ?
Satmak için motor alınmaz dostum Motorun fiyatı epeyi düştü TNT 25 alanların çok azı satmaya kalktı kullanıpta pişman olan yok herkes parasını hakl ettiğini söylüyor. 2.el piyasasıda var 2 sene sonra inanıyorumda çok daha iyi yerlerde olacak bu motor
-
10 Mart 2017, 14:23
bireycell adlı üyeden alıntı
Satmak için motor alınmaz dostum
Motorun fiyatı epeyi düştü TNT 25 alanların çok azı satmaya kalktı kullanıpta pişman olan yok herkes parasını hakl ettiğini söylüyor. 2.el piyasasıda var 2 sene sonra inanıyorumda çok daha iyi yerlerde olacak bu motor
1-2 sene sonra başka bir makineye geçmek istediğimde sonuçta elimden çıkarmak isterim O yüzden sordum yoksa makineyi gördüm 250cc klasmanında en kaliteli motorlardan biri mt25'den daha iyi benim gözlemime göre.
-
10 Mart 2017, 15:41
motoru şu anda sıfır alanlar bile 3 5 sene sonra sorunlar çıkmaya başladıkça yedek parça fiyatlarından motoru aldığı güne lanet edebilirler ama ben araştırmadım tabi genelde de öyle olur piyasaya hızlı giren ürünlerin ileride parçaları uçuk kaçık olunca ikinci el piyasasında patlak veriyorlar. TNT köklü ve sağlam bir firma motorda harika ama ilerisini düşünmek lazım.
-
10 Mart 2017, 15:56
Beycivan adlı üyeden alıntı
motoru şu anda sıfır alanlar bile 3 5 sene sonra sorunlar çıkmaya başladıkça yedek parça fiyatlarından motoru aldığı güne lanet edebilirler ama ben araştırmadım tabi genelde de öyle olur piyasaya hızlı giren ürünlerin ileride parçaları uçuk kaçık olunca ikinci el piyasasında patlak veriyorlar. TNT köklü ve sağlam bir firma motorda harika ama ilerisini düşünmek lazım.
https://valemotoyedekparca.sahibinde...y_text=Benelli
Yedek parça fiyatları çok uçuk kaçık değil. Ama ucuz da değil.
-
10 Mart 2017, 16:19
YasinC adlı üyeden alıntı
1-2 sene sonra başka bir makineye geçmek istediğimde sonuçta elimden çıkarmak isterim
O yüzden sordum yoksa makineyi gördüm 250cc klasmanında en kaliteli motorlardan biri mt25'den daha iyi benim gözlemime göre.
Şuanki fiyatından dolayı rakiplerini ile kıyaslanamıyor bile eski fiyattan iken mt25 alınır mı diye düşünürdü insan ama şuan param olsa düşünmeden alırım. firma dahada ileri gitmek için bence elinden geleni yapıyor ve 2 sene sonra çok daha ilerde olacaktır. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
-
10 Mart 2017, 16:22
pea adlı üyeden alıntı
Bence şuan için fiyatlar gayet normal bir çok marka ile kıyaslıyoruz ama en yakın rakibi bajaj benim için bajaj ile fiyatları kıyasladığında aynı gibi 2 3 yıl sonra fiyatların fırlayacağınıda sanmıyorum
-
10 Mart 2017, 16:35
TNT 25 sayfasını takip ettiyseniz eğer motor ilk geldiği zamanlarda ikinci eli ne olur seneye yedek parça fiyatları ne olur diye çok tartışmalar geçti sayfalarca ama şuan bakıldığında 2.el piyasasında bi sorun yok 2.elde fiyat çok fazla düşmüyor makul bi seviyede satılıyor yedek parça fiyatları halen aynı aksesuar konusuna değinecek olursak ilk başlarda çok şikayet vardı sonradan 1 2 aksesuar geldi ve herkes dediklerini unuttu ama bence hala aksesuar eksikliği var umarım önümüzdkei yıllarda bu soruna el atarlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)