Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Mayıs 2017, 13:32
gezgin41 adlı üyeden alıntı
Orjinal lastikler ile 16.000 km güzel bir mesafe o lastikler ile uzun yol yaptın mı hiç yoksa sadece işe git gel 16.000 km'yi buldun ?
İki kez yazlığa gittim. 285 - 300 km civarı. Ama çoğu zaman Avcılar -Bayrampaşa , Bayrampaşa - Sarıyer ( sahilden ) ve Bayrampaşa - Caddebostan yaptığım için bazen günde 60 - 80 km yaptığım oluyor. Geneli şehir içi ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
Ama imkan varsa lastiği hemen sök at 16.000 şansa yaşamışım. O kışın yağmurlarda veya kuru zeminde biraz performanslı sürmek istediğim anlarda yaşadıklarımı hatırlıyorum. İyi lastik başka bir şey motoru tekrar dan seviyorsun o derece
Reklamlar
-
05 Mayıs 2017, 14:25
Merhaba. Satılık bir Tnt 25 arıyorum. Satmayı düşünen yada bilgisi olan var mı acaba?
-
05 Mayıs 2017, 17:19
Bydd adlı üyeden alıntı
Merhaba. Satılık bir Tnt 25 arıyorum. Satmayı düşünen yada bilgisi olan var mı acaba?
Forumda satan yok şuan ama sahibinden. c om 'da ilanlar var bazıları yüksek fiyat veriyor onlardan uzak dur sıfırla ikinci el arasına 1.000 TL fark koyanlar var onları ciddiye alma
-
05 Mayıs 2017, 21:39
izmir civarında tnt25 satmayı düşünen varsa forumdaki bir arkaşdaştan almayı tercih ederim.
-
06 Mayıs 2017, 15:10
İkinci el satışı yok ama alıcısı giderek artıyor oysaki bizler motoru almayı düşünürken 2.eli para eder mi diye düşünüyorduk 2.el piyasası gititkçi yükseleceğe benziyor
-
07 Mayıs 2017, 22:03
-
08 Mayıs 2017, 08:25
Üstadlar bu ara karşıya tayin işini becerebilirsem muhtemelen motoru satıcam, hayatımdan köprü geçişi sabah rüzgarı çıkıcaz,evle iş arası yürüme 25 dakikaya düşücek. O durumda hanıma araba alırız ben de yürüme devam diyorum. Hem satınca sigorta ve kaskoyu geri alıp ordan gelen meblağı arabaya yönlendirsem felan düşünce çok. zati 629 lira sigorta ödemiştim. 1 gün sonra fiyatlar düştü ordan bir kuyruk acım da var. Sene onuna doğru arabanın ödemesini kolaylarsak kesinlikle bu sene bitmeden yeniden motor almak lazım. Ocaktan sonra sigorta nereye çıkar düşünmeye bile korkuyorum. 30 aralıkta sigorta yaptırmak üzere bir motor alırım durum olursa diyorum. Hee bu kadar neden yazdım arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin şu 2-3 hafta içinde tayin olabilirsem dediğim gibi satılığa koyucam Noolur olsun yaw istanbulda işe yürüme gidip gelebilmekten daha büyük hayal mi var
-
08 Mayıs 2017, 16:34
bireycell adlı üyeden alıntı
Forumda satan yok şuan ama sahibinden. c om 'da ilanlar var bazıları yüksek fiyat veriyor onlardan uzak dur sıfırla ikinci el arasına 1.000 TL fark koyanlar var onları ciddiye alma
Aynen öyle. Piyasayı yükselten de sonunda yine zarar edende biziz ama kimse anlamıyor bunu malesef
-
10 Mayıs 2017, 15:10
Bydd adlı üyeden alıntı
Aynen öyle. Piyasayı yükselten de sonunda yine zarar edende biziz ama kimse anlamıyor bunu malesef
Firmaya çok güzel kazanç sağlıyorlar bir bakıma da iyi oluyor ikinci el fiyatları düşmüyor her alan sıfıra yöneliyor buda demektir ki yarın öbürgün her tarafta yığınla TNT 25 görecez sonrada marka güven problemi kalmayacak :D
-
10 Mayıs 2017, 15:18
oialdemir adlı üyeden alıntı
Motosiklet biraz daha agresif görüntüye sahip olmuş sanki yüksekliği biraz fazla olmuş yada fotoğraftan öyle görünüyor performans nasıl ?
-
10 Mayıs 2017, 15:38
Hayırlı uğurlu olsun umarım memnun kalırsın mitas'ın yorumları genel olarka iyi ama kullanmayan biri için yaklaşmak her zaman risk almaktır. Umaırm memnun kalırsın.
-
10 Mayıs 2017, 16:25
braveman adlı üyeden alıntı
Motosiklet biraz daha agresif görüntüye sahip olmuş sanki yüksekliği biraz fazla olmuş yada fotoğraftan öyle görünüyor performans nasıl ?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4145115
Lastik ile alakalı görüşlerimi burada belirtmiştim. Ayrıca ilk ve ikinci sayfa da hem pirelli rosso 2 yi hem mitas sport force u kullanan arkadaşların olumlu yorumları var.
-
12 Mayıs 2017, 11:33
Sevgili Altın Elbiseli Adam a ALTINLI GECE 4. SEZON 36.BÖLÜM' de
Benelli motosikletlerinin geleceğini ve Leoncino yu sormuştum. Sağ olsun cevapladı.
https://www.youtube.com/watch?v=QXNVCSMuJoY
45:10 sn de başlıyor. 3 dk cevaplıyor.
Sürüpte pek beğenmediğim dediği motosiklet sanıyorum bir TNT 250 bir amatör motovlog videosunda kurcaladığını görmüştüm. Ağırlığından şikayet ediyordu.
-
12 Mayıs 2017, 11:45
Merhabalar herkese tekrardan. Geçen ay motosikleti değişim için Antep'e gönderdiğimi filan anlatmıştım. Sonra da açtığım konuyu yönetim silmişti filan falan.
Bugün, yani motoru servise bırakışımdan 39 iş günü sonrası(yasal sınır 30 iş günü bu arada), ya artık motoru geri gönderin yasal işlem başlatayım ya da yasaya uyarak yenisini yollayın diyerek mail attım.
Demin aradılar. Motorunuzda bir sorun bulamadık, çok test ettik o yüzden uzun sürdü, bugün yolluyoruz dediler.
Ne rezil firmaymış arkadaş. Siz siz olun, Kuba'ya güvenip de iş yapmayın. Direkt mahkemeye verin.
1.5 ay motorsuz gezdiğimle kaldım.
-
12 Mayıs 2017, 17:58
pea adlı üyeden alıntı
Merhabalar herkese tekrardan. Geçen ay motosikleti değişim için Antep'e gönderdiğimi filan anlatmıştım. Sonra da açtığım konuyu yönetim silmişti filan falan.
Bugün, yani motoru servise bırakışımdan 39 iş günü sonrası(yasal sınır 30 iş günü bu arada), ya artık motoru geri gönderin yasal işlem başlatayım ya da yasaya uyarak yenisini yollayın diyerek mail attım.
Demin aradılar. Motorunuzda bir sorun bulamadık, çok test ettik o yüzden uzun sürdü, bugün yolluyoruz dediler.
Ne rezil firmaymış arkadaş. Siz siz olun, Kuba'ya güvenip de iş yapmayın. Direkt mahkemeye verin.
1.5 ay motorsuz gezdiğimle kaldım.
Kabul etmeyin eğer servise verdiğinize dair kağıt varsa mahkemeye verin. Hatta en başta 1 yılda 2 kere aynı sorunu yaşayıp servise gittiğinizden direk özürlü mal muamelesi görüp yeni ürün vermeleri gerekliydi.
-
12 Mayıs 2017, 22:23
Benelli motosikletlerinin geleceğini ve Leoncino yu sormuştum. Sağ olsun cevapladı.
Sürüpte pek beğenmediğim dediği motosiklet sanıyorum bir TNT 250 bir amatör motovlog videosunda kurcaladığını görmüştüm. Ağırlığından şikayet ediyordu.
Leoncino'yu beğenmesi güzel umarım motorlara denk gelir ve test imkanı bulur.
-
12 Mayıs 2017, 22:57
1 yılda 3 defa aynı sorun ile servise gönderilen üründe arıza sonucu parça değişimi yapıldıktan sonra sorun giderilmiyorsa değişim yapmak zorundalar. Pea sen kaç km yol yaptın yanlış değilsem uzun süredir kullanıyordun sen.
-
12 Mayıs 2017, 23:06
Firma'nın eski modeller gerçekten bambaşka Altın Elbiseli adamda açıkça belirtiyor zaten o tasarımlara sahip motorlar tekrar üretilse bile bizlere 1 2 beden fazla gelir belkide üretiliyordur.
-
12 Mayıs 2017, 23:09
tmp adlı üyeden alıntı
1 yılda 3 defa aynı sorun ile servise gönderilen üründe arıza sonucu parça değişimi yapıldıktan sonra sorun giderilmiyorsa değişim yapmak zorundalar. Pea sen kaç km yol yaptın yanlış değilsem uzun süredir kullanıyordun sen.
7800 km civarı olmuştu, geçen senenin Nisan sonunda almıştım.
1 yılda 3 defa arıza olayı eski tüketici kanununda geçerli. Yeni kanunda ona bile gerek yok, ilk sorunda ürün değişimi yapılabiliyor.
Değişim yapmak zorundalar evet. Ama yasaları takan kim?
-
13 Mayıs 2017, 09:06
pea adlı üyeden alıntı
7800 km civarı olmuştu, geçen senenin Nisan sonunda almıştım.
1 yılda 3 defa arıza olayı eski tüketici kanununda geçerli. Yeni kanunda ona bile gerek yok, ilk sorunda ürün değişimi yapılabiliyor.
Değişim yapmak zorundalar evet. Ama yasaları takan kim?
Arıza neydi tam olarak ? Problem yaşayanlara forumda daha öncede denk geldik ama sonuç olarak hepsinin sorunu çözülmüştü seninki biraz uzamış sitemin bu yüzden anladığım kadarıyla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)