Merhaba, motosikletle ilgili son yazılan eleştiriyi sizler gibi pek nazara almadım. Su kış günü acemi halimle günlerdir motordan inmedim. Gece 5 TE bile can sıkıntısından turladigim da oldu, pazar yerinde motoru devirecek kadar kontra çalışmaları yaptığımda... 500 km oldu kullanıyorum, Nazilli'de hor kullanan başka bir arkadaşın yanlış yönlendirmelerine karşın;özellikle ustalara buyurun bakın diyerek tur attirdigim bile oluyor. Sonuç bu paraya bu ürün ve gülücük
2 gün önce beyaz rengini bir arkadaşıma aldık,kismetse 2 tane daha almayı planlıyoruz martta kadar. Motora şu ana dek sadece debriyaj ayarı yaptırdım ve devam eden tek sorunum göstergelerin oradan gelen vızırtı. Onun çaresi forumda var ama ikinci bakımda yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada 4.500 de mı yoksa 5.000 de mı servise gitmeliyim bilemedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
http://i.hizliresim.com/QvPLpy.jpg
Bu da bir sabah Nazilli'de güneşin doğuşunu izlemek için gittiğim küçük bir köy yeri.
Yakıtı şu an için ortalama 35_40 krs yakıyorum
devirde kullanıldığında daha da aza indiği kesin, o şekilde de bir ölçüm yapmaya çalışacağım. Çarşıya kalabalığa girmeden geniş ve sakin bir yolda her gün git gel yapıyorum,acemiligimle riske girmeden kullanıyorum ama motor da sur beni diyor
hele kalkıştan 4. Vitese kadar şöyle bir geri attırıyor artcimi
İleride çok daha net bilgiler vermeye çalışacağım. Motoru alalı hava hep açıktı, bugün yağmur yağdı gün boyu lastikler 35 km hızla gitmeme rağmen bile kayıyor. Ama asfaltta şu an sorun yok. Burada da hep parke olmasi da çabası...
Uzun sözün kısası, iyi ki aldım, iyi ki aldım, iyi ki aldım ...