Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    er6n , tnt 25
    Tabiki her servisi kötülemek yanlış , işini düzgün yapanlar mutlaka var. ama motoru hiç tanımayanlarda var , su pompasının alt kısmında conta arızası sonuçu motor yağına su karışmaması için emniyet tahliyesi olduğunu benden öğrenenlerde var servisler bazen sağlam motorumuzu mundar ettiklerinden dolayı espiriyle karışık dua edin demiş bulundum
    Acilo5050 ve ...garip... bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı zafer6n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiki her servisi kötülemek yanlış , işini düzgün yapanlar mutlaka var. ama motoru hiç tanımayanlarda var , su pompasının alt kısmında conta arızası sonuçu motor yağına su karışmaması için emniyet tahliyesi olduğunu benden öğrenenlerde var servisler bazen sağlam motorumuzu mundar ettiklerinden dolayı espiriyle karışık dua edin demiş bulundum
    Haklı sayılırsın kardeş şikayet etmelisin o servisi şimdi benelli sayfasında bayilere servislere verilen eğitim semineri videoları ve görselleri vardı eğitimi can kulağıyla izleyenler var bunları gördük birde eğitim diye gidip tatil yapanlar var onları da görecez ve şikayet edecez. Hadi hayırlısı. Tekeriniz düz bassın.
    zafer6n ve Acilo5050 bunu beğendiler.

Motosikleti
    er6n , tnt 25
    Evet arkadaşlar dün motoru bırakmıştım bugün uğradım ne yapmışlar diye. yapılanlar ; motor bıraktığım yerde kuzu kuzu duruyordu el sürmemişler böyle temiz işçilik
    ...garip... bunu beğendi.

Gronax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250 L
    Evet arkadaşlar dün motoru bırakmıştım bugün uğradım ne yapmışlar diye. yapılanlar ; motor bıraktığım yerde kuzu kuzu duruyordu el sürmemişler böyle temiz işçilik
    Böylesi daha iyi kanımca.
    zafer6n bunu beğendi.

Servis yoğunsa dediğin mümkündür yok gittiğinde adamlar keyif çatıyor ise şikayet et sana şu gün gel hazır olur falan bir şey demediler mi ? Nedir bu kendini bilmez servislerden çektiklerimiz.

O kadar dua edin dedin motorun başına bir şey gelmesin diye bak hiç bişey gelmedi işte olduğu gibi duruyor biraz tozlanmıştır o kadar Geçmiş olsun kardeş işin şakası bi tarafa merkeze bildir.
    ...garip... ve zafer6n bunu beğendiler.

Yine durgunlaştı buralar :S motosiklet ile yeni fotoğraflar paylaşın arkadaşlar canlansın biraz buralar. Tekerinize taş değmesin.

Motosikleti
    er6n , tnt 25
    https://youtu.be/yZLRlkP-RRA

Şenlendirmeye çalışalım.
    Motor bana biraz küçük geliyor galiba Eğilme espiri olsun diye hız artırmak için değil bu arada

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

Direkt video nasıl paylaşılıyor bilmiyorum.

Şenlendirmeye çalışalım.
    Motor bana biraz küçük geliyor galiba Eğilme espiri olsun diye hız artırmak için değil bu arada

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

Merhaba senin yerine ben paylaşımı düzelteyim Her ikisi motorda mı tnt 25 tam görünmüyor videoda elinize sağlık.

Tekeriniz düz bassın.
    zafer6n ve ...garip... bunu beğendiler.

Motosikleti
    er6n , tnt 25
    Sizinde elinize sağlık. Diğer motor r25.

akça23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motocar200 CBF 150 tnt25
    [IMG][/IMG] Güzelim motorum acemi servislerden çekiyor valla. Yağ filtresi kapağı yokmuş benellide gelecekmiş bekliyoruz bakalım. Park halinde sızıntı yok fakat hareket halinde çok küçük sızıntı devam ediyor kaynak edilmiş kapaktan.

Alıntı akça23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://<a href="http://hizliresim.co...Dd.jpg</a></a> Güzelim motorum acemi servislerden çekiyor valla. Yağ filtresi kapağı yokmuş benellide gelecekmiş bekliyoruz bakalım. Park halinde sızıntı yok fakat hareket halinde çok küçük sızıntı devam ediyor kaynak edilmiş kapaktan.
    Fotoğraf çok güzel umarım en kısa sürede çözerler gerçi merkezle konuştuysan hallederler Motor bi harika yağı arada kontrol et gene tekerin düz bassın.
    akça23 bunu beğendi.

Alıntı akça23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://<a href="http://hizliresim.co...Dd.jpg</a></a> Güzelim motorum acemi servislerden çekiyor valla. Yağ filtresi kapağı yokmuş benellide gelecekmiş bekliyoruz bakalım. Park halinde sızıntı yok fakat hareket halinde çok küçük sızıntı devam ediyor kaynak edilmiş kapaktan.
    Merhaba kardeş ne yaptın sonuç olarak. kaç sayfa öncede konuşmuştuk kaynak işini şişirme yapmış seni istanbulda sanıyordum ben tekrar geçmiş olsun. umarım kapak gelince olay çözülür. Tekerin diz bassın Motor çok güzel.
    akça23 bunu beğendi.

Şenlendirmeye çalışalım.

Elinize sağlık güzel motor üstünde kamera ile arkadaş olursa ilerde çok daha güzelleri çıkar. Tekeriniz düz bassın.
    zafer6n bunu beğendi.

akça23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motocar200 CBF 150 tnt25
    Teşekkür ederim tmp ve balc10 arkadaşlara,tabi özellikle yağa sık bakıyorum, parça gelince değiştireceğizde servise itimadım pek kalmadıya bakalım... Elazığdayım buarada.

Arkadaş aldı bir tane

akça23, oialdemir, zafer6n ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Alıntı cebra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş aldı bir tane

http://i.hizliresim.com/kEQgAA.jpg
    Plakası henüz takılmamış galiba Hayırlı olsun fotoğrafı benelli facebook sayfasına gönderin millet motorun alındığını görsün belki o zaman servisleri sıkıştırırlar. Tekeriniz düz bassın.
    cebra bunu beğendi.

Alıntı tmp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Plakası henüz takılmamış galiba Hayırlı olsun fotoğrafı benelli facebook sayfasına gönderin millet motorun alındığını görsün belki o zaman servisleri sıkıştırırlar. Tekeriniz düz bassın.
    sağolasın tamamdır. Bu ilk günü evet alttaki benelli yazısıda çıktı suanda full yeşil suanda , herkes merak ediyor motoru kesintisiz motor süren herkes.

Motosikleti
    Kuba Superlight
    Alıntı cebra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolasın tamamdır. Bu ilk günü evet alttaki benelli yazısıda çıktı suanda full yeşil suanda , herkes merak ediyor motoru kesintisiz motor süren herkes.
    Alttaki benelli yazısı güzel bi görüntü veriyor sanki tekrar fotoğrafınızı bekliyoruz arkadaşlar. Tekeriniz düz bassın. Hangi ilden aldınız ?

Emreerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1250 GSA
    Aliexpress'den aşağıdaki ürünü aldım. Geldiğinde fotoğraflarını gönderirim. Bir de elcik ısıtma aparatı aldım ancak onu bağlayabilecek miyim bilemiyorum.

https://tr.aliexpress.com/item/Motorcycle-Motorbike-Wheel-Hub-Rim-Stripe-Stickers-Decals-For-Benelli-bn600-bn300-bn250-bn-250-300/32662582057.html?spm=2114.13010608.0.0.iiFqmd

Yeşilli arkadaşa hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın.

Arkadaşlar,

bir de Çarşamba 7000 bakımına gideceğim. Daha önce giden var mı? Varsa ne kadar ödedi?
    cebra bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)