Tnt135 egzoz dizaynı mv agusto dan alınmış baya güzel duruyor
Arka çamurluk bmw işi oda hoş durmuş
Baya başarılı dizayn fuarda görmek isteyeceğimiz bi motor
Şahsen arka çamurluğu benim motorada takmak isterim
Tnt135 egzoz dizaynı mv agusto dan alınmış baya güzel duruyor
Arka çamurluk bmw işi oda hoş durmuş
Baya başarılı dizayn fuarda görmek isteyeceğimiz bi motor
Şahsen arka çamurluğu benim motorada takmak isterim
Arkadaşlar bizim motora uyacak tur camı yok mudur yaptıran bilgisi olan var mı ?
TNT 135 12 hp 120 kg ve 7 litre benzin deposu var parça kalitesi olarak diğer tnt modellerindne şaşacağını sanmıyorum ama bana biraz ağır gibi geldi fiyatı uygun olursa bu cgcileri ortadan kaldırabilir bi umut en azından 2 milyarlık motorla yollar benim diyenler azalır belki
TNT 250 nin takılmış haliyle videosu var evet teşekkür ettim.
Perşembe gunu bu motordan alicam ikinci el 6500km 7750tl guvenilir bir yerden umarım memnun kalırım ilk vitesli motorum olucak bende kullandıktan sonra yorumlarımıneklicem scooter keyf vermiyo artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
Bu motorda dörtlü varmi arkadaşlar
aslan motoya ağustos başında sorduğumda güncellemenin gereksiz olduğunu öyle bişey olmadığını söylemişti demekki ozamanlar haberleri yoktu
bende merak ediyorum motorda neler değişecek gelsin hemen gideceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------
size helal olsun ben bir iki kaymada dedikleri kadar kötüymüş demek ki deyip acemiliğin verdiği endişeyle gidip
değiştirmiştim lastikleri
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:50 ----------
34 litreyle 1350 km demek 100 kmde 2.5 lt yakmış demekki bu çok iyi genelde yapılan hız nekadardı
yazılımın yakıt tüketimine faydası olmuş olabilir mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------
sn @lican motorunuzdaki elcik korumayı nerden aldınız kışın işe yarar mıki
Benim motorda düşük hızlarda ön taraf geziniyor gibi sağa sola dalma yapıyor gibi lastikler yeni değişti ondan olabilirmi
Başka bir sebebi olabilirmi
Bu durumu yaşayan var mı yoksa bu motorun karakterimi
Başka binenlerde aynı durumun olduğunu söylediler
@mkgbe
Balansı yapıldı mı?
Tekerlerin miller tam sıkıldı mı?
Öyle karakter olmaz
Son güncelleme benim motora yaramadı. Yaptırmadan önce 1-2 ayda bir stop ediyordu. Geçen hafta 2 kere stop etti. Yokuş inerken, debriyaj çekiliyken, yokuş bitip düzlüğe çıkınca stop ediyor nadiren.
Bir de yakıt tüketimi artmış olabilir. Bulduğum boş yolda basıyorum gaza. Zaten sürekli sol şeritteyim. 4.6lt/100km harcadım geçen depoda. Şimdiki depo bitene kadar yarı sakin kullanmaya çalışayım, bakalım ne çıkacak.
Farın altındaki uzun vidayı nereden temin edebilirim arkadaşlar? Bayi montajda unuttu mu ne yaptı bilemedim. Üçerlere götürdüm ellerinde öyle bir şey yoktu, 6mm mi 6cm mi bir vidaymış sanırım. Yolda motor titrediğinde sinir bozucu ses çıkartıyor, eskiden çok hissetmezdim de bu sesi, farkına varınca çok dikkatimi çekiyor yolda.
Bu arada yazılımla ilgili açıkcası teknik olarak nasıl anlatayım bilemedim ama alet pek bir hırçın oldu sanki, örneğin ikinci viteste rahat rahat giderdim eskiden, yazılımdan sonra 4-5 devirden sonra alet at vitesi yardır diyor, çıldırıyor yani baya.
Merhaba dostum,
Sıfır lastiğin üstünde mumdan bir tabaka var 150 / 200 km ( yeni lastik rodajı ) de erir. Düşük Hızlarda seyret bir hafta sonra güzel tutar. Lastikleri değiştirdiğin yerde balans yaptırman da çok önemli. Yoksa sürekli gezer önü arkası.
http://www.motolastik.com/main/links.asp?link_ID=38
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)