Hız denemesi yapan arkadaşlar bilgi verebilir mi ? birazzz görsel paylaşında canlansın buralar motosiklet üzerinde değişiklik yapanlar nerde
Ben hız denemesi yapmadım ama boş bulduğum yolda bastığım oluyor. Sabahları işe giderken 10km'lik bir bölüm var, trafik olmuyor. Motoru çok zorlamadan, rahatça 140'a çıkıyor. 130'dan hem rüzgar çok yormaya başlıyor hem de motorun gücü azalıyor. Hız göstergesi 140'a kadar 5-10km artarken, 140'dan sonra 1'er 2'şer artmaya başlıyor. Dolayısıyla 130'u geçmiyorum genelde.
Zaten benimki hız denemesi de değil, sabahki yolumun keyifli bölümü sadece. (Not: yazılım güncellemesi yapmadım daha)
2 fotoğraf ekleyeyim. Aceleyle öylesine çekmiştim, kalitesiz çekimler, kusura bakmayın.
Bu fotoğrafta benim motorun abisi gibi durduğu için yanına park etmiştim. Tnt ailesinin büyük üyelerinden sanmıştım, meğerse MV Agusta Turismo Veloce 800 imiş. Adamlar güzel yapmış.
https://www.dropbox.com/s/zygztb81l0...21.09.jpg?dl=0
Burda da Pulsar 200 NS.
https://www.dropbox.com/s/z6zrcvwam1...07.49.jpg?dl=0
Ben bayramda uzun yolda maksimum 165 km/h yapabildim. Ama aksiyon kameram yok kayıt edemedim görüntü olarak. Başka bir arkadaşta uzun yolda aynı hızı yaptı. İkimizde yazılım güncellemesini yapmıştık.
Dün akşam 18:00 gibi Acıbadem'den Küçükyalı'ya kadar servisle yanyana giden yeşil (daha sıfır olduğu belli olan) bir tnt 25 gidiyordu yanımızdan. 34 U'lu bir şeydi plakası. Burada mıdır o arkadaş acaba?
Ben halen yazılım güncelleştirmesi yaptıramadım. Maksimum da 140-145 de kesiciye girdim 2 kez. Bakalım güncelleme sonrası nasıl olacak.
Yollarda fark edilmeye tanınmaya başlandı markayı iyice entegre ettiler içimize firma tarafından fiyatı yükseltilirse hiç şaşırmam bu fiyatın lansman fiyat olduğu ile ilgili söylentiler geziyordu ilk yorumlarda inş değildir. ve 2017 yılı içerisinde gelecek olan 3 modelde bunun gibi taban fiyattan sürülürse piyasaya alışkın olduğumuz japon kalitesinden yavaş yavaş uzaklaşacağız ve japonlara karşı iyi bir alternatif olur belki onlarda fiyat indirimine gitmeye başlar.
http://www.atala.it
Founded1921 !
arkadaslar benim motorum yaklasik 350 km oldu vites 1/2 ye çat çut diye sarsıntılı geçiyor debriyaj telini ayarlamaya çalıştım ama birşey değişmedi nedir ne değildir bilen var mı acaba?
çok sağol valla içimi rahatlattın bu akşam gitmeye çalışıcam, yepyeni alette böyle şeyler olunca insanın tadı kaçıyor valla
Dostum daha önce yazmıştım. Putoline Yağ koydum motora. Dünyası değişti tavsiye ederim. Şıkır şıkır geçiyor şanzıman kaymak gibi oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
O zaman biraz renk
Rodaj süreci boyunca ( tüm marka ve modeller için ) ufak tefek hatalar görülebilir ilk bakımdan sonra bu hataların çoğu kendiliğinden gider parçaların yerine oturması gibi bir şey düşünün. Kronik bir arıza veya üretimden kaynaklanan bir arıza ise zaten bakımdan sonra kendini açıkça gösterir. TNT 25 modelindeki gördüğüm ve duyduğum kadarı ile tek hata stop etmesiydi oda yazılımsal olarak çözümlendi inş. tek ve son hatası olur. Tekerinize taş değmesin.
Evde ki şişeye gidip bakmam lazım
Tam hatırlamıyorum. Ama Bizim Yağ bu aşağıda ki spec te . Ben burada ki kullanım kılavuzuna bakıyorum hep. https://italy.benelli.com/
Selamlar arkadaşlar. Geçenlerde yağ değişimi için servise gittim. Servis ilk bakım için yağ filtresinin hediye olduğunu söyledi. Yağ değişimi yapılırken bu yağın normal benzinli araç yağı olduğunu fark ettim ve ustaya uygun olup olmadığını sordum. Usta da yağın uygun olduğunu, fabrikanın da bu yağı tavsiye ettiğini söyledi. Ancak bildiğim kadarıyla motosiklet yağları farklı oluyor. Motosiklet kullanmaya yeni başladığımdan bir bildiği vardır diyerek itiraz etmedim. Motoruma konulan yağ Castrol GTX 10w40 A3/B4 yarı sentetik yağ. Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Aynı zamanda yağ değişiminden sonra (psikolojik olabilir) titreşimin arttığını hissediyorum ve 1 den 2 ye alırken yanlışlıkla daha çok boş vitese almaya başladım.
Yağ için iddali bi arkadaş var @oialdemir lastik ile ilgilide biri kesin konuşursa şu lastik iyi gibisinden güzel olacak topcase taktıracak arakdaşlar içinde yurtdışından bir kaç örnek bulursak model ile ilgili soru ve cevapları bi pdf haline getirip burada yayınlayabiliriz güzelde olur ne dersiniz. ?
Daha önce bir arkadaş 110/70 ön 150/60 arka Rosso II taktığını çok memnun olduğunu söylemişti. İlk 25-30 syf arasında galiba. Tekrar yazarsa tecrübelerini aydınlanalım. Kış mevsimine girmeden bende değiştirmek istiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)