E5 de 6.vites 9000 devirde 145 gördüm. Tabi bu hızda rüzgardan yedim dayağın haddi hesabı yok .
E5 de 6.vites 9000 devirde 145 gördüm. Tabi bu hızda rüzgardan yedim dayağın haddi hesabı yok .
çok kez 147 km ile kesiciye girdim tabiki gidecektir.Dişli oranları kötü yapılmış bence daha da gider motor yani ciğer var
Dişli oranlarının kötü olduğuna katılıyorum.
5. viteste 6000 devirde giderken vites atıyorum, 6. vites 5000 devir oluyor aynı hız(80Km/h). Sırf 6 vites olsun diye mi yapmışlar anlamadım.
Ön dişli 1 diş büyütülürse yerinde olur gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Benim motor biraz çabuk paslanıyor gibi. Disklerde ve diski tutan civatalarda paslanma var. Zincirde de Würth Dry Lube vardı, yağmurda akmış hemen, zincirde ufak paslanmalar var. Tamam Dry Lube kuru hava yağı da, zincirin hemen paslanması garip.
Disklerdeki paslanma fren yapınca geçiyor ama civataları ne yapacağız bilmiyorum.
Yağmurda bırakamayacak mıyız motoru?
Atarsan hepimiz için iyi olur dostum. Bizde güncellemeyi yapınca nasıl bir fark olacağı konusunda fikir sahibi oluruz.
Arkadaşlar bugün teslim aldım motorumu.Aşık oldum ve iyi ki almışım diyorum.Bir süredir inazuma ile pratik ve sürüş deneyimi yaşadım. Çok ciddiyim daha memnunum Benelli den.
ilk 60 km'mi bitirdim.10 üzerinden puan verecek olursam.
Titreşim:7 (65 km den sonra hissetmedim bile )
Frenler:Arka 5 / Ön 8
Hızlanma: 11
Vites Geçişi :7
Debriyaj Kavrama :9
Sürüş Rahatlığı /Konfor : 7
Ses : 9
Bagaj : 0
Lastikler : -1 (Sıcak Asfaltta gayet iyiydi. Ancak biryerde yerler ıslaktı su birikintisi bile değil 90 spin attırdı kalkarken Güçlü ve ağır olmasam düşerdi motor.Kış'a lastik paranızı hazırlayın.
Hiç Stop etmedi ve Çok kolay kullanımı.
Diğer arkadaşlarımızda olan o zırıltı sesi bende yok.
Debriyaj hiç sert değil sadece biraz mesafesi uzak o da ayarlanır.
Alın arkadaşlar , düşünmeyin. pulsar ile asla kıyaslamayın
Motobest - Bayrampaşa cidden ilgililer. Usanmadan her soruma cevap buldum.
Alet Gergin...
bir hafta oldu alalı . şimdilik keyifle biniyorum.
1 rodajda olduğu için fazla gaz açamıyorum.
2 ilk motorum olduğu için yanlış yorumda bulunmak istemem. üstatların yorumu daha doğru olacaktır.
lakin ilk defa motora binmeme rağmen zorluk çekmedim.
İstanbul'da olan arkadaşlar, Cumartesi bir buluşma yapsak mı? Gelen olur mu?
bayram sonrası bence güzel olur.
Selam , ramazan nedeni ile çoğu kişi için zor olur takvim yapılabilir. Bayram sonrası çok güzel olur.
Akşam sürüşlerine katılmak isteyen olursa Bayrampaşa ve Beşiktaş çevresindeyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
Aslında yorum yapmalısın , beğenilerini ve şikayetlerini dile getir. Böylelikle ilk motorunu ( benim gibi )alacak arkadaşlar fikir edinir.
Bu lastik işini ne yapıcaz arkadaşlar. Bugün kırmızı da durayım derken yine arka gezinmeye kaymaya başladı.
İzmirde sıcaklıklar iyice arttı lastikler kendini salmaya başladı. Diablo rossolarda maşallah fiyat olarak 850 civarlarında başka lastik yok mu bizim için
Sava MC50 M-Racer varmış, kullananlar memnun. 110/70+140/70 çifti 450TL.
İzmir'deymişsiniz zaten, motolastik'e bir gidip konuşun isterseniz. http://www.motolastik.com/iletisim
Ekleme: Genel olarak bizim motora uygun lastik konusunda bilgi almak için, Sava için değil(satmıyorlar).
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)