Dolar bir anda 2,95 lere fırladı. Alacak arkadaşlara Allah sabır versin.
Motosikletin fiyatları böyle giderse neydi ne olacak belli değil
Üsküdar Emniyet'in tescil randevularını muamelecilere dağıtması yüzünden ben de mecbur muameleciye(trafik müşaviri) gittim. Adam elde bolca randevu tuttuğunu söyledi, itiraf da diyebiliriz.
300TL'ye 1 saatte ruhsat ve plaka fişimi verdi. Yani 110TL farkla randevusuz işlem yapmış oldum. Üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum.
Arkadaşlar merhaba.
Bu motoru ve tnt 250 yi yakından takip ediyorum. İki motorunda arasında tork ve güç farkı buna bağlantılı olarak malum fiyat farkı var. İkisininde kullanma şansım olmadı ve yazılanları okumaya çalışıyorum.
Teknik olarak hangi devirde redline a giriyor ve 6. Viteste hangi devirlerde, düz yolda hangi hızda seyrediyor bilgi verebilecek varmı.
Herkese merhabalar
Sonunda hava yumuşadı ve motorumu çıkarabildim. Çıkarır çıkarmaz da top casei takmak için motorcuma koştum (elimde motorla :p)
Çanta aparatını Vale Moto'dan 150 TL'ye aldım. Çandam Shad SH45 onu da motorcum aracılığı ile temin ettim. Shad sırt dayama (N11'de 55 TL).
Çanta sonrası stop lambası altta kaldı. Onun için de ilerleyen günlerde ilave bir çözüm yapacağım. Herkese selamlar. Tekeriniz düz bassın ;)
Urfa vizyon ticaretten alan bir arkadaşım aracılığıyla 2 gün kullanma şansım oldu ve sadece şu kadarını söyleyebilirim, TNT 25 önümüzdeki 1 yıl içerisinde ciddi bir patlama yaşatacak motosiklet piyasasında. Alan arkadaşların yorumlarına baktıkça da buna daha çok inanıyorum ama almak için sabırsızlıkla gelecek paramı bekliyorum.
satış sonrasında beklenen hizmeti aldığımı belirtmek isterim teşekkürler Benelli
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
kullanan arkadaş sürüş deneyimlerini yazabilirler mi ? almak istediğim bir motor ancak korkuyorum
Arkadaşlar TNT 25 almak istiyorum.Görüntü gücü ve fiyatıda gayet iyi.Yorumlarda sürekli olumlu yazılar var.Kullanıcısı olan yada tecrübesi olan varsa acil yardımcı olabilir mi?Bu motoru gerçekten almak istiyorum ama biri bana hiç korkma git al desin diye bekliyorum.Bayiye gittiğimde ürün kalmadı sıraya yazıyoruz diyor.Bu motor o kadar çok sattı mı gerçekten.Acil tecrübelerinizi yazarmısınız.
Hiç korkma git al
Şaka bir yana eski scootercı yeni naked ci olarak benim kalbimi çaldı. Şu ana kadar beğenmediğim iki konu (commuter ve naked lerin hepsinde varmış) selesi çok sert ve lastikler cacık. Hiç güven vermiyor. Yazı çıkarıp değiştirilebilir. 2 saat yol yaptım sele o kadar sert ki yol mu beni ben mi yolu yaptım bilemedim onun da çaresi var illa ki. Döşemeciye gidip tekrar sünger kaplatmak ya da jel sele yaptırmak. Onun dışında hızlanması dengesi beni çok memnun etti.
Edit: Öte yandan 9.500'e titreşimi az ve 25 bg'lik başka bir makina bulabiliyorsan o ayrı tabi
Benelli markasının bayiliğini yakın bir dostum yapıyor. Benim de Benelli ürünlerini inceleme şansım oldu. Ürün gerçekten çok kaliteli, yakından incelediğinizde italyan kalitesi olduğunu anlıyorsunuz. Yedek parça ve servis konusuna gelince, benim gördüğüm kadarıyla Kuba bu konuda çok ciddi çalışmış, bayiliğini yapan arkadaşım ile de görüştüm kesinlikle sıkıntı yaşanmayacak bir ürün olduğunu söylüyor.
Motoru yakından inceleme şansım oldu. Fiyatına göre en iyi motorlardan bence özellikle tek silindirde. Özellikle yeşil rengi çok beğendim. Malzeme ve işçilikte de gayet tatminkar. Parça temini konusunda da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Alacaklar için sadece doların son zamanlarda az yükselmesi şanssızlık olmuşa benziyor. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Takipteyiz...
Cbf150 kullanan bir arkadasım var ve satıp tnt 25 almasını söyledim kredi islerini halledip vale motoya gideceğiz yeşil renk icin olursa alacağız gayet memnunum ben dedim oda istiyor şimdi :D
Güzel motor vesselam.Beygiri ,torku, çekişi, hızlanması güzel fiyatı uygun malzeme kalitesi iyi ,bakım giderleri düşük ,yedek parça sıkıntısı olacağını sanmıyorum .Düşük devirde titreşimi var hızlandıkça o da geçiyor .Lastikler değişse iyi olur .
Uzun yıllar bisiklet kullanan biri olarak Sele bana göre sorunsuz. aksesuarları zamanla çoğalacaktır ki zaten yurtdışı sitelerinde bolca var.Dilerim sayımız daha da artar .Selamlar.
Bu motorun bu kadar tutacağını geçen seneki furadan sonra söylemiştim. Şu anda Türkiye'de satılan fiyat performans oranı en iyi olan model bu... Eğer 500 cc modelleri 20 bin TL civarında tutabilirlerse aynı satışı onlar da yapacaktır. Yalnız şu scooter modelinin de fiyatını TNT 25 seviyesine çekmeliler.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)