Teşekkür ederim dostum. Sigortayı 987 tl.ye halletim bende.
Motorla ilgili konuşacak olursak:
1-motor fiyat performans olarak çok çok iyi.daha önce er6n kullandım 5000 km kadar, arkadaşım da xj 6 var ve hafta da 2 3 kez mutlaka gazlarım.ikimizin de ortak görüşü bu fiyata bu motor müthiş.
2-motora oturduğunuz da gerçek naked havasını veriyor boyutları gidon mesafesi yüksekliği çok ideal ve oldukça yakışıklı bir motor.ben yeşilini tercih ettim gece ayrı gündüz ayrı güzel bir renk
3-motorun sürüşü, dengesi, kontraları gayet başarılı.
4-Frenler yavaş yavaş kendine geliyor ön freni beğendim tatminkar ve tek disk yetmez diyenler için benelli disk ve merkez yerini hazırlamiş 2.ci disk ve merkez alınıp rahatlıkla monte edilebilir.bu durum da motoru olduğu çakacağından eminim.
5-Arka fren çok kullanmadım ama iş görüyor yeterli seviyede.
6-Ön amortisör aşık olunacak cinsten işini on numara yapıyor harika ötesi sanırım en beğendiğim noktası.Arka amortisör keza gayet başarılı ayarlanabilir mi bilmiyorum kasis ve çukur geçişleri çok yumuşak bir motor.er6 yı anımsatıyor arka amortisör
7-gidon da ayak pedlerin de nerdeyse sıfır titreşim.sele de hissediliyor hafif hafif.Artçcı denemmedi henüz.
8-motor da zırıltı patırdı yok adam gibi çalışıyor piston sesini ön taraftan rolanti de güzel duyuyorsunuz bu bazılarını belki rahatsız eder ben sevdim
9-malzeme kalitesi standart ne çin ne avrupa ya da japon orta işçiliğe sahip yeterli seviye de (fiyatına göre)kırılık dökülmeyecektir emin olabilirsiniz.
10-egzoz sesi çok çok hoş, gaz açtığınızda çıkan ses çok iyi tek silindirin hoş çalışma sesi egzoz da olduğu gibi.modifiye egzozlarla çok tatlı sesler alınabilir.
11-göstergesi ışıkları gayet güzel
Eleştireceğim yanları ise şöyle:
1-Lastikler çok kötü maalesef imkanınız varsa hemen değiştirin
2-gaz kolunda çok boşluk var ve ön freni sıkarken motor gaz yiyor ( benim motora özel sorunlar da olabilir bunlar )
3-ilk marşta çalışmadığı oluyor aynı şeyi yaşayan varsa çok sevineceğim
servis de halledilir hemen.
4-motor bloğunu kapatan şase demirleri daha estetik olabilirdi.blok oldukça güzel ama görünmüyor şaseden.bu motorun yeni şasesi olursa yüzde 90 bu durum benelli tarafından da ortadan kaldırılacaktır diye düşünüyorum.
5-arka dişlinin renksiz tatsız tuzsuz görüntüsünü sevmedim bir de
şimdilik paylaşacaklarım bu kadar.kullandıkça yazacağım foruma.düşük bütçeli olup bu motordan hoşlananlar hiç düşünmeden alabilirsiniz çok ekstrem bir durum olmazsa kesinlikle beğeneceksinizdir.
karşılaştırma olayına çok girmeyi sevmiyorum fakat: pulsar ns kullanmış biri olarak söyleceğim; iki motorun ruhu çok farklı.motosiklet tarz tutku işidir. ns 200 ile asla kıyas etmemenizi öneririm.sürüş denge hissiyat motor ruhu çok farklı iki motor bunlar.
Ve son olarak mt 25 de kullanmış biri olarak ara da ki fiyat farkını da göz önüne alınca helal sana benelli diyorum.
Hafta sonu mt 25 sahibi arkadaşımla buluşacağım fikirlerini aktaracağım forum da.
Çok uzattım kusura bakmayın.