Merhabalar. Bu gün motorumu Vale Moto Şirinevler'den aldım. Bayiden motoru almış, henüz faturasını kestirmemiş, Vale Moto'nun hemen yanındaki esnaf Serkan bey'in motoru bize kısmet oldu
Kendisi motoru almış, koruma takozunu, jant stickerlarını taktırmış, sadece 92 km yapmış. Motor için 9100 tl nakite anlaştık. Fatura benim adıma kesildi. Vale moto sağolsun beni kırmadı Şirinevler'den Davutpaşa'ya motoru nakliye aracı ile getirdi.
- Motor gelir gelmez, plakası olmamasına rağmen dayanamadım atladım üstüne. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Tork, ses, kalite gerçekten çok yeterli. Daha önce bu segment bir motora binmedim, pusar, duke, r25 kıyaslaması yapamayacağım. Yaptığım araştırmalar beni yanıltmayacak diye düşünüyorum. Sadece fan sesinin biraz yüksek oluşuna takıldım, sizde de durum aynı mı ? Yakında resimlerini eklerim. Sormak istediklerinizi cevaplamaya hazırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
bu arada kask olarak AGV k3-sv Tercih ettim, mont, eldiven ve diz koruması için venom.