Kimse detaylı bir inceleme bile yayınlamadı hala. En olmadı haftaya ben alıp yayınlayacağım. Bir inceleme gelsin, bir arıza duyalım diye bekliyorum ama motoru alan burayı unutuyor.
Kimse detaylı bir inceleme bile yayınlamadı hala. En olmadı haftaya ben alıp yayınlayacağım. Bir inceleme gelsin, bir arıza duyalım diye bekliyorum ama motoru alan burayı unutuyor.
İzmit'teyim, 615 lira çıktı sigorta.. 190 TL Trafik, 20 TL müşavirlikten dosya hazırlattık, 17,5 TL plaka.. Hepsi bu kadar.
Bende ufak bir test yaptım aşık oldum kullanımı çok rahat devir kesici vites göstergesi çelik fren hortumu rahat oturuş alınabilir bir motosiklet
Tnt 25 e niyetlendim
Satelis 250 abs adım
( bu arada abs ve kombine muhteşem bişeymiş)
Yaşım 48. 25 senedir motor kullanırım. Ama teknik motor bilgisi çoğunuzun talebesi olurum. Geleceği söylenen ve uzun zamandır beklediğim motoru dün görmek için gittim. Oldukça sakin ve düşünerek karar vermeye çalışırım genellikle. Lakin motora bindim ve inesim gelmedi. Benzin konuldu, bir çalıştırıldı. Maşallahhh...Hakketen, "alet gergin" değil.. Çok gergin be kardeşim... Zengin değilim. Ama aldım çıktım. Elhamdülillah. İyi ki almışım. Eve gelinceye kadar 15 km kullandım. İntibalarım ;malzeme kalitesi mükemmel. Evvel gün baktığım MT 25 ile bu yönden yarışacak gibi duruyor. Tork nedir bilmezdim. Yani önceki motorlarımda hiç hissetmediğim bir duyguyu yeni keşfettim. Sanki gençleştim. Gaz tepkimesi güzel, frenler gayet güzel. Vites göstergesinin varlığı yerinde bir özellikmiş. Eksileri, sele altında bir disk kilit konulacak kadar bile yer yok. Orta sehpa yok. motor rodajdan sonra daha farklı olacak gibi inşallah. Buradan SEKO Birader'e ve diğer motor sevdalılarına hayallerindeki motora kavuşmaları duasıyla teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. Bize de nasip olur inşallah...
Ankara'ya showroom ne zaman açılacak acaba arkadaşlar, gelsede görsek şu motoru artık
alanlara hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşAllah
bu motorda en çok beyazı beğeniyorum
geçen sene gelmiş olsaydı tnt250 yerine tnt 25 alacaktım
ek: rodajı ekseriyetle sakin devirlerde yapın, motoru ısıttıktan sonra kısa süreliğine devir yükseltip indirin. motor, atak olsun
her ikisi için de fotoğraflar üzerinden hareket ederek fikir yürütüyordum o zaman
fotoğraflarda daha yakışıklı görünüyordu
daha ince
daha hafif
gücü yeterli
şehir içi kullanıma daha uygun
en önemlisi daha ucuz
f/p oranı daha yüksek gibi geliyordu bana o zaman
tabi tnt 250 yi görünce hiç ihtiyacım olmadığı halde gittim onu aldım. işin aslı tnt 250 pek fotojenik değilmiş
Amin inşallah Serkan biraderim inşallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:28 ----------
Tebrik ve temenni ve uyarılar için ALLAH razı olsun. Ben de buradan yeşilin fotolarına bayılmıştım. Bence de hislerinizde haklısınız. Ben de beyazı seçtim.
Hayırlı olsun abi.
Allah öğrenmeyi nasip etmesin ama yedek parça fiyatları nasıl? Bir de yeni motor aldığımızda plaka-tescil vs. ikinci el motordan kaç tl daha fazla vermemiz gerekiyor?
merhaba arkadaşlar; forumda yeniyim. Kayıt olma sebebim tamamen benelli tnt 25. Tüm mesajlarınızı okudum, yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Konuya gelirsek ben bu motoru almak istiyorum. Ehliyete de kayıt yaptırdık, samimi bir arkadaşımla beraber. Arkadaşıma 125 cc bi scooter aldık. Motor 3000 tl. Sigortası 1080tl çıktı. Şimdi bu motoru alan istanbul kullanıcıları sigorta fiyatlarından bahseder mi ? Çok teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Motoru alalı 3 hafta oldu.Üçerler motordan beyaz rengini aldım. Şuan için bir sorun yaşamadım. Rodaj devam ediyor. Şuana kadarki masraflardan bahsetmek gerekirse ;
TNT25 : 9200 TL
Ekipman : 2626 TL
Trafik Sigortası: 880 TL(Anadolu Sigorta)(34 plaka )
Kasko : 750 TL(Unico Genişletilmiş Kasko)
Ruhsat+Plaka vs.: 224 TL
MTV : 118 TL (yıllık toplam)
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)