Alet gergin bu slogan tutar aleti alanlar nerde beyler niye tavsiye veya kötüleme yapan yok
Ortaokul mezun düzeyinde izah edeyim ; araç hangi ara dağıtıldı kullanıcılara, hangi ara araçlar yolda gitti, hangi ara arıza yaptı, hangi ara arızanın giderilemediği kanaatine varıldı, hangi ara bir daha getirilmemesi kararı alındı? Rica ederim böyle körü körüne alternatif markaların pasif reklamında rol almayın. Alıyorsanız da biraz makul cümleler kurun, okuduktan sonra zamanımızın boşa gittiğini düşünmeyelim.
Yakından canlı canlı görünce bir çok ön yargımı yıktı malzeme kalitesi hissiyatı olarak kullanma fırsatım olmadı ama malzemesi nasıl sorusunu kafamdan %95 çıkarıp attırdı. Adettendir 'alet gergin'
Herkese selamlar,
Sadece burada yorum yapmış olan herkese teşekkür etmek istedim. Neden derseniz son mali denklemeyi halledebilirsem birkaç hafta içinde inşallah bir TnT25 sahibi olma yolunda ilerliyorum. Pozitif yorumlarınız beni bu model üzerinde gerçekten cesaretlendirdi. Motoru bayide de gördüm, uzun zamandır da araştırıyorum sigortasından kaskosuna kadar. Yedek parça bir muamma şimdilik ama biraz cesaret olmasaydı diğer uygun rakipleri de piyasada yok olup giderdi. Tamam Çin menşe'ili şu anda ancak benim gözümde hala İtalyan hatıralarını taşıyor. Alana, alacak olana, olumlu yorumlarıyla bizleri cesaretlendirenlere, bilinçli olarak olumsuz taraflarını anlatanlara herkese teşekkürler.
Tekerinize taş değmesin arkadaşlar.
Öğlen olsun da gidip yakından göreyim şu gergin aleti.
Masraflar sigorta ile ne kadar tuttu sizin arkadaşlar.
Arkadaşlar merhaba uzun süredir 900 lük hornet ve Hyosung gt250r dan sonra ilk defa makine almaya niyetlendim.
Dün akşam satıcı arkadaş ricam üzerine motoru getirdi 600 km de olan motorunu denedim.
Makinede 2 model var 1-Tnt 250 (çift silindir) 2-Tnt25 (tek silindir)
Tnt 25 i denedim, öncelikle gösterge kısmı çok kapsamlı ve güzel, viteste gösteriyor.
25 bg makine ve şahane torklu gidişi var bi ara ön kaldıracak diye korktum, ön çatallar çok kalın buda güven veriyor, kesici sayesinde motor bağırtılmaktan kurtulmuş, malzeme kaliteside keza güzel.
Yanlız Pulsar 200ns ile arada kaldım çünkü çanta extra vs ile Enduro motor yaratmak amacım, bu motor içinde şuanlık extra parça vs yok ama yapılacakmış, ne zaman yapılır çıkar vs beni tatmin eden cevaplar değil.Ama kalite olarak tatmin edici,Almaya niyetliyim fena halde alan arkadaşlar varsa Pulsar200ns mi bu motor mu der ?
Kıyaslamada Duke 200 68, TNT 25 ise 65 puan almış. TNT'nin oradaki fiyatı Duke'tan %20 daha pahalı. Bizdeki fiyatlarla bu karşılaştırma yapılsaydı TNT 25'i tartışmasız bbirinci seçerlerdi. Ayrıca testte, Duke'ün neredeyse 90 derece açıyla giden depo çıkıntılarından ve bunların dizlere verdiği rahatsızlıktan hiç söz edilmemiş. Benim için ergonomik olarak Benelli ne kadar rahatsa Duke da bir o kadar rahatsız ve de titreşimli bir motor. Tabi titreşim Hintliler için bir anlam ifade etmiyor. Arkadaşlar 250 cc motoru 50 km hızla sürüp yakıt ölçüyorlar, çok rahat diyorlar.
Gittim gördüm. Çok beğendim oturuşu çok rahat geldi.
Yarın işlemleri başlatıcam inşallah. Ama renkte kararsız kaldım.
Siyahı beğenmedim demiştim ama gidince hoşuma gitti.
Siyah mı yeşil mi kararsızlığı var şuanda
herkese iyi günler, aklımda bu motoru almak var sizce bu motor başlangıç motoru olarak alinabilir mi ?
bu motor beni çok meraklandırıyor. sahip olanlar lütfen deneyimlerinizi paylaşın :(
Ben demiştim bu motosiklet ses getirir gelmesi uzun sürdü ama felaket iyi gidiyor sloganını bile kullanıcıları buldu " ALET GERGİN " Oturuş rahat tork yüksek vites geçişleri de kullanıcıları tatmin etmiş malzeme desen kalitesi belli yine diyorum bu motosiklet bu fiyata çok ses getirir. ( duke 200 reklamları mı arttı banamı öyle geliyor ) tekerinize taş değmesin alanlara hayırlı uğurlu olsun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)