Aman Allahım ! Ne yakıcı bir yeşil tonu bu böyle, sitedekinden bile güzel bir foto. Sağolsaın. Yaşıma uygun olan RX3İ diye düşünüp onun 2016 sını bekliyordum. Lakin şu motordaki duruş, renk kalitesi, ses kalitesi aklımı çeldi be seko birader !!!
Aman Allahım ! Ne yakıcı bir yeşil tonu bu böyle, sitedekinden bile güzel bir foto. Sağolsaın. Yaşıma uygun olan RX3İ diye düşünüp onun 2016 sını bekliyordum. Lakin şu motordaki duruş, renk kalitesi, ses kalitesi aklımı çeldi be seko birader !!!
Bende TRK502 Modelini takip ediyorum şekli şemali on numara beş yıldız.. İtalya da 2016 yılın ikinci yarısında çıkacak diye duyurusu yapıldı.
Hatta TR drki disbritör ile iletişime geçtim 2017 başında düşünüyorlarmış, Bu yıl gelmeyecek dedi..
Ama yedek parça olayı ise tamamen disbritörün insafındayız
http://hizliresim.com/BPygpj
italyan benelli' yi çinli Q&J group (keeway' i üreten firma) satın aldı
ancak benelli sadece teknolojiyi devretmedi, mühendisleri de devam ediyor
kısaca italyan- çin kırması bir motor, tasarımı benellinin mühendisleri yapıyor, çinliler üretiyor
saf italyan olsaydı, 20 bin TL civarında satılırdı bu motor
tigermbz selamlar
,tnt 250 den aşinasın
bu motorlar cordial diye adı sanı duyulmamış (yada ben duymamış olabilirim bilmiyorum)lastiklerle geliyor...söylenen çinli ama çinlilerin iyi kalitesi
hatta youtubede lastikler ısındıktan sonra honda güvenli sürüş 2 eğitimini tamamlayan bir elemanda vardı(örnek iyimidir bilmiyorum ama dar açılı virajlarda sıkıntı çıkmadan etabı tamamladı eleman)
sen ne düşünmektesin oldu da motoru aldık, hani kuru havada iş yapar ama yağmurda felaketin olur ağlarsın mı dersin
direk kuru sulu demeden değiştir mi dersin
yorum yaparsan sevinirim...eğer sen değiştirdiysen en uygun lastik seçimi ne olabilir
Ankarada ki tek yetkili bayi ve servis.. TNT25 in Türkiye'ye geldiğinden habersiz... yada satmaya niyetli olmadığı için umurunda bile değil.. yok öyle bir motosiklet diyor..güler misin ağlar mısın..Benelli tnt25 i görmeden takip listemden çıkardım.. Motosikletini Ankara'ya getirip tanıtamayan bir firmadan motosiklet alsan ne olacak. En küçük bir sıkıntıda kendinle başbaşasın.. Muhatap bulamazsın..
Motosiklet kullanıcısı için servis ve yedek parça çok önemli bunları sağlayabilen firmanın motosikleti alınır..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
cordialin kuru zemin performansı iyi ama ıslak zeminde özellikle arka tekerin çok kaydığına şahit oldum
ancak ön tekerle ilgili ciddi bir sorun yaşamadım
imkan varsa değişmeyi tavsiye ederim
Bu motoru almayi cok istiyorum ama ilerisini gorememek korkutuyor insani.
Servis yedek parca satsan edecegin zarar.....
Merhaba arkadaşlar bende bu motoru almayı planlıyorum fakat tereddütlerim var kullanan arkadaşlar var mı ?
Ustanın yorumundan sonra almaya kesin karar verdim. alet gergin
Harika tok bir sesi var. Tüm motosiklet severleri gibi bende bir süredir araştırıyorum TNT 25'i bir Japon kalitesinde beklenmese de ülkemizde satılan 250cc'lere göre çok uygun ve kaliteli tasarımı da cabası bence Duke, bajaj ile kıyaslanmıyacak kadarda üstün bir motosiklet. İnş en kısa zamanda kullandığım motosikleti satıp TNT 25'imi alacam.
Beyler sizce hangi renk alınmalı?
Ulan bu motor alınmaz mı viraja bak
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
https://youtu.be/8iEkyVlKZeY?t=4m10s
Bu arada bugün debriyaj manetinin çok sert olduğunu farkettim. Duke 250, pulsar, duke 200 debriyaj manetini tek elle sıkabilirken, TNT nin debriyajını sıkamadım. Yan yana dururken denedim. Ayarlanabiliyor ise ne ala ama bu şekilde tam bir kol kası yapma aleti gibi çalışıyor. Belki bu gelen tek numune böyledir. Bilemedim.
Bence montajı tam yapılmadığındandır ?
Pulsarin arka camurluk uyarmi acaba bunada. Takilirsa baya hos gorynur bence...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)