Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
waoww !!! süpermiş, bu motor alınır. 25 beygir güç gayet iyi. tam aradığım başlangıç motoru.
-
bu markanın modellerinin test sürüşüne açsalar keşke tnt250 yi çok merak ediyorum açıkcası
-
gezgin41 adlı üyeden alıntı
waoww !!! süpermiş, bu motor alınır. 25 beygir güç gayet iyi. tam aradığım başlangıç motoru.
sanırım biraz daha beklemen gerekecek, çünkü fuarda bende beğenerek incelediğimde yetkililer bana bu sene piyasaya girmeyebilir demişlerdi, yeni ürün olduğu için bazı testlere girmesi gerekiyor
-
Ülkemizde 250 cc ve üstünde seceneklerin artması iyi bişey. Hayırlı olsun.
-
camadan adlı üyeden alıntı
bu markanın modellerinin test sürüşüne açsalar keşke tnt250 yi çok merak ediyorum açıkcası
bence de mutlaka test sürüşleri olmalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
darknife adlı üyeden alıntı
Ülkemizde 250 cc ve üstünde seceneklerin artması iyi bişey. Hayırlı olsun.
kesinlikle, hem alternatif artar hemde fiyatlar makul seviyelerde kalır.
-
bireycell adlı üyeden alıntı
sanırım biraz daha beklemen gerekecek, çünkü fuarda bende beğenerek incelediğimde yetkililer bana bu sene piyasaya girmeyebilir demişlerdi, yeni ürün olduğu için bazı testlere girmesi gerekiyor
beklermiyim bilmiyorum ama geldikten sonra hemen alacağım kesin
-
camadan adlı üyeden alıntı
Test sürüşü fikir edinmek için çok da etkili değil çünkü fuarda yerinde incelemekle test sürüşü arasındaki tek fark bir kaç dakika kullanabiliyor olmak. Yeni bir motor da sorun çıkarmayacağına göre fazla farkı yok. Belki piyasanın bilindik isimlerinden birisi test edip değerlendirebilir ama maalesef onlar da ne kadar dürüst olursa olsun bu kez de taraflı davranacaklarını düşünüyorlar.
En iyisi beklemek ve ya kullanıcı yorumlarını almak ya da kullanıp görmek. İtalyan motosikletleri güvenlidir. Kullanıcıya kattığı karizma da cabası
-
Motosiklet Eğitmeni
Saniyorum avrupa piyasasini hedef aldiklari BN251 modelinin Türkiye versiyonu olacak.
Benelli yarin ne yapacagi belli olan bir firma olsa baslangiç olarak rahatlikla alinabilecek harika bir fiyata sahip.
Hem güç olarak hem görünüs olarak tatmin edici.
Ama yarin,
kapattik biz!
satildik biz!
oynamiyoz biz!
gibisinden mevzulara maruz kalmak da var.
2000 li yillarin baslarinda bunlar tornado diye bir model çikartmislardi.
Test surusu için aldigim zaman tip olarak çok hosuma gitmisti.
Ama güçsüzdü.
Bir de fiyatini görünce kosarak uzaklasmistim yanindan.
O zaman binlik sporlar 15bin civarinda satiliyordu.
Bu motor 19bine piyasaya girmeye kalkti.
Sanirim bir kaç tane sattilar.
Sonra ben dahil herkes unuttu motoru arkasi gelmedi çünkü.
Daha dogrusu benelli piyasadan kayboldu.
Bu yil naked sinifinda 600cc lik gayet iddiali bir modeli yine çok konusuluyor.
Bakalim kaç tane satacaklar.
-
Öyle bir duyum ben de aldım. Bayinin söylediğine göre çok titiz davranıyorlar sorunsuz olması için ve özellikle bir kaç zorlu testten geçirip öyle piyasaya sürmeyi düşünüyorlarmış.
Özellikle bu modeli bekleyenler için belki üzücü bir haber ama beklemeye değer mi diye soruyorum, bence değer.
-
bence de mutlaka test sürüşleri olmalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
kesinlikle, hem alternatif artar hemde fiyatlar makul seviyelerde kalır.
fiyatı ne olacak acaba
-
COQ adlı üyeden alıntı
Saniyorum avrupa piyasasini hedef aldiklari BN251 modelinin Türkiye versiyonu olacak.
Benelli yarin ne yapacagi belli olan bir firma olsa baslangiç olarak rahatlikla alinabilecek harika bir fiyata sahip.
Ama yarin,
kapattik biz!
satildik biz!
oynamiyoz biz!
Ama güçsüzdü.
Benelli'nin daha önceki Türkiye piyasasına giriş hikayesinden haberim yoktu şimdi yazdıklarınla öğrendim ama bu sefer işin arkasında Kuba Motor olduğu için bence dediğin gibi "vazgeçtik, kapattık, oynamıyoruz" gibi mevzular ortaya çıkmaz. Yarın ne olacağını kimse bilemez ama adamlar geçen sene de Arctic Cat markasını getirdiler ve şu anda da sorunsuz ilerliyorlar.
Bir çok kişi beğenmese de Türkiye'nin önde gelen markalarından ve arkasında duracaklarına inanıyorum.
-
COQ adlı üyeden alıntı
Ama yarin,
kapattik biz!
satildik biz!
oynamiyoz biz!
Ama güçsüzdü.
sonuçta bizler bi modelin piyasada tutulmasını sağlıyoruz, ne kadar alırsak o kadar güçlü piyasada kalır. ama tabili kalite de çok önemli, şayet ben fuarda çok beğendim, keşke daha erken gelseymiş dedim, gerçi benim favorim tnt250
-
Satışlar nisan sonu mayıs başında başlıyor şuan ön sipariş alınıyor bu kesin bilgidir seneye satılıcak filan diye bişey yok
-
selcukcoban adlı üyeden alıntı
Satışlar nisan sonu mayıs başında başlıyor şuan ön sipariş alınıyor bu kesin bilgidir seneye satılıcak filan diye bişey yok
bi yanlışınız var, tnt250 ile karıştırıyorsunuz, fuarda bayiler tnt25 için geç gelecek demişti
-
hacıyatmaz adlı üyeden alıntı
Benelli'nin daha önceki Türkiye piyasasına giriş hikayesinden haberim yoktu şimdi yazdıklarınla öğrendim ama bu sefer işin arkasında Kuba Motor olduğu için bence dediğin gibi "vazgeçtik, kapattık, oynamıyoruz" gibi mevzular ortaya çıkmaz. Yarın ne olacağını kimse bilemez ama adamlar geçen sene de Arctic Cat markasını getirdiler ve şu anda da sorunsuz ilerliyorlar.
Bir çok kişi beğenmese de Türkiye'nin önde gelen markalarından ve arkasında duracaklarına inanıyorum.
KUBA türkiye geneline yayılmış büyük bi firma.dolayısıyla bende sizinle aynı görüşteyim, benelli nin arkasında duracaktır diye düşünüyorum
-
Benelli tnt25 tasarım-gürsellik-fiyatı ve özellikleri bakımından kendi sınıfında alınabilecek bir motorsiklektir diye düşünüyorum.Eğer benelliyi getiren firma yedek parça ve servis ağından taviz vermezse iyi adetleri yakalayabilir.
-
Fiyatı şu anki kurla 8730 TL yapıyor. Bana göre eder, tabi servis iyi olursa... Deposunun 17 litre olması da ayrıca güzel.
-
Nihayet benelli wep sitesi açıldı.Fiyatınıda yazmışlar . En azından kulaktan dolma bilgilerden kurtulmuş olduk.Herkes bir fiyat yazıyor-çiziyor
3.115,00 € fena bir fiyat değil.Ama piyasaya girip,kalite ve performans acısından nasıldır görmek lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Fiyatı kadar bence Kalite-servis ve yedek parça teminide önemlidir.. Benelliyi kubamotor getiriyormuş. wep sitesini baktımda http://www.kubamotor.com/new5/servis.html?il=32 geniş bir bayii-servis ağına sahipmiş hayde hayırlısı.
-
bi yanlışınız var, tnt250 ile karıştırıyorsunuz, fuarda bayiler tnt25 için geç gelecek demişti
az önce tekrar aradım teyit için hazirana aktarmışlar daha 2 gün önce farklıydı tarih bugün farklı tarih verdiler bence artık gelmeli. Eğer dedikleri gibi haziranda geleceksede bence bukadar beklemenin sonucu iyi olmalı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)