Hayırlı olsun tekeriniz düz bassın. Siyah şase çok iyiymiş bende boyatayım olmazsa
hayırlı olsun. tekeriniz düz bassın
kawasaki dedin yüreğimi dağladın yani blok azcık daha büyük olsa inandırırdık belki
öyleydi şaşesi siyahtı .ya sade herzaman daha iyidir hocam bana göre renk geçişi var siyah ve yeşil aralara kırmızılar beyazlar girince iş değişiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
hocam buyuk ya 1,86 boy 85 kilo bak öbür sayfadaki fotoya
Motorun ebatları iyi kesinlike, motoru almamda önemli etkisi olmuştu, bloğun sağdan görünüşü şükela soldan hoşuma gitmiyor.Senin de boy kilo baya iyiymiş ama hiç sırıtmamışsın motorda.
Minik bir sürüş videosu ekleyeyim bende.
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
Bugün saçma sapan bir kaza yaptım. Görüntüler aşağıda arkadaşlar.
Teşekkür ederim Gronax. Ben de her gün aynı yerden geçerim. İlk kez böyle bir şey başıma geldi. Son olur inşallah.
FI ışığı arıza anlamında yanıyor. Servise gidip baktırmanız gerek. Arızanın ne olduğunu, FI'ın hangi sebepten yandığını onlar görebiliyor. Umarım önemli bir problem yoktur.
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
Kardeşim çok geçmiş olsun benimde ortaköy'e giderken başıma geldi serçe parmağım debriyaj koluyla manetin arasına sıkışmıştı kapı oraya çarpınca 2 tane zımba dikiş atmışlardı. Aman cana birşey olmasın mala gelen yapılır. Allahtan yavaş gidiyorsun o şekilde hızlı gidenlerde olabiliyor.
Teşekkürler arkadaşlar
Bir de dün 7000 bakımı için Vale Moto'ya gitmiştim. Onun hakkında biraz bilgi vereyim;
Öncelikle yağı boşaltıp, yağ filtresi ve yağ değiştirildi.
Koltuklar söküldü, Depo çıkarıldı. Son zamanlarda motor çok yakıyordu ve titreşim artmıştı. Mehmet usta bujinin normalde 10000KM de değişmesi gerektiğini söyledi. (Kullanım kitapçığında 7000 ve 13000 yazıyor) Ancak benim şikayetlerimi duyunca bi bakalım dedi. Depoyu söktü, alt kısımdan bujiyi çıkardık, baktık. Bakmaz olaydık Tamamen bitmiş. İlk kez bu kadar erken bittiğini görüyorum dedi.
Depo kısmında ve ön kafadan gelen sesler, zırıltılar sebebiyle depoya aşağıdaki işlem uygulandı. Ön kafa da sökülerek çift taraflı bant ile sabitlendi.
Yağ olarak Motul koyduk 10-40.
Hava filtresinde problem yoktu. Değişmesine gerek olmadı, yalnızca hava tutularak temizlendi. Toplamda 155 TL ücret ödedim.
Evim Pendik'de. Sırf Mehmet Usta için hem 4000 hem bu 7000 bakımına Şirinevler'e gittim. Trafikte ne kadar yorulsam da, en azından gözüm arkada kalmıyor.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)