Arkadaşlar artcim surekli arka koltuktan kayiyor. Mt 25 in arka koltugundaki gibi bir serit yaptirabilir miyiz. Sanirim kaymasini engellemek icin yapmislar.
Arkadaşlar artcim surekli arka koltuktan kayiyor. Mt 25 in arka koltugundaki gibi bir serit yaptirabilir miyiz. Sanirim kaymasini engellemek icin yapmislar.
Artçı oturmayı öğrensin bence. Peg'lere basıp, motoru da dizleriyle sıksın. Bir el depoda ya da sürücüde, diğer el tutunma demirinde olursa sorun olmaz.
O şerit tutunması için. Mt25'te bizdeki gibi tutunma demiri yok, o şeride tutunuyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------
Peg dedik, bugün salağın teki benim motoru düşürmüş.
Yola çıktım, ayağımla peg arıyorum, yerinde yok. Sağ peg kırılmış, meğerse motoru düşürmüşler. Topuzda ve koruma takozunda çizikler var. Başka bir sıkıntı yok görünürde. Bir de sinirler bozuk.
Stop etme sorunu yok diyordum
Dün gece yolda giderken 70 civarı hızda debriyajı çektim stop etti
Bende katıldım kervana
Dusuk devirde yokus assagi 1. Vitesde bendede stop ediyor. Debriyaj ayarindan dolayidir diye dusunuyorum.
Bence de öyle olabilir. Mesela motoru çalıştıracağım zaman birden boşa almak istediğimde debriyajı sıktığımda bazen geçemiyordu, sonra baktım debriyajın sonunda bir sıkma payı daha vardı ona da abandığımda nadirleşti bu olay.
Ben de şunu eklemek istiyorum stop etme konusunda; aldığımdan beri olmayan bir şey olmaya başladı 1-2 gündür. hafta sonu arkadaşta kaldım, motor 1-2 gün çalışmadı. Pazar günü çalıştırdığımda rölantide bir süre sonra stop etti. Tekrar çalıştırdım yine stop etti. Bu böyle 2-3 defa uğraştırdı. Neyse bu sabah işe gelmek için çalıştırdığımda yine stop etti ama bu sefer şunu fark ettim marşa sanırım yeteri kadar basmadım ilk seferinde, yani yüksek viteste yetersiz devir gibi hissettirmişti. Bu sefer emin olmadan elimi çekmedim, tekrarlamadı öyle. Önümüzdeki günlerde daha net anlarım kanımca.
Burada Bütün TNT 25 Kullanıcılarına sesleniyorum. STOP ETME sorununu yaşamış ve ÇÖZMÜŞ biri olarak. 3 kez yazıyorum. DEBRİYAJ SENSÖRÜ ( debriyaj manetinden çıkan kablonun ucunda ki parça ) hasarlı veya bozuk olabilir. Ona baktırın ve yazılım güncellemenizi yaptırın. Benim motorumun şuan hiç bir sorunu yok 8000 e doğru gidiyoruz.
Peki ben şunu sormak istiyorum, bazı motorlarda çalıştırmak için özellikle debriyajı çekmek gerekiyormuş, bizimkinde öyle bir olay var mı? Ben pek tercih etmiyorum çalıştırmak için debriyajı çekmeyi.
Ben "ne olur ne olmaz" diyerek, debriyajı sıkarak marşa basıyorum.
Tam boşa geçmediği için çalıştığı gibi vitese geçip, 15cm ileri gidip stop etmişti bir kere.
Motoru üstüne binmeden(kilit + giyinmece hazırlıkları) çalıştırdığım için garantici yaklaşıyorum artık.
Ama öyle bir olay yok. Ayak açıksa boşta olması yeterli. Debriyajın çekili olmasına gerek yok.
Bu haftasonu İstanbul-Uçmakdere yaptık artçımla. Gidiş-dönüş 500 km. Maşallah yine tık demedi. Bu arada Uçmakdere yolu muazzammış. Daracık, inanılmaz güzel virajlar ve kaymak gibi asfalt. Toplaşıp gitmek lazım
Uçmakdere gerçekten efsane yollara sahip,grup gezisinde gitmiştim çok keyif almıştım. kaç kişiyiz bilmiyorum pazar günü için proğram olursa mutlaka katılmaya çalışırım hatta katılırım
Kaza ve yetkili servis dışı müdahaleler olmazsa tüm parçalar garanti kapsamında değişir yağ, yağ filtresi vs. hariç tabi.
Biraz fotoğraf ekleyelim. Konu canlansın. İlk 4 fotoğraf Uçmakdere yolları.
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)