Selamlar herkese,
Toplam 1300 KM daha yaptım geldim. Öncelikle lastiklere gitgide alışıyorum. Özellikle uzun yolda, lastikler ısındıktan sonra yolculuk çok keyifli oluyor. Bu bakımdan halen lastik değiştirme işini öteliyorum.
Dönüş yolunda yani bu Pazar günü, öyle bir rüzgar yedik ki.. Motoru şeritte tutmakta çok zorlandım Balıkesir'den Yalova'ya kadar. O taraflar bu yönden tehlikeli olabiliyor böyle minik motorlarla.
Gidiş tek, dönüş artçı ile güzelce gittik geldik. Az biraz fotoğraf ekleyeyim;
Acıbadem'den yola çıkış:
Feribotta biraz dinlenmek hep iyi geliyor
Bursa'da sıcağın altında trafikte kalmak. Ve malum bizim oğlanın sürekli fan açması sebebiyle bunalıp biraz soluklanmak:
Ve İvrindi tarafında 5 dakika içinde yüzlerce sineğin saldırısına uğramak:
Hem gece yolculuğu, Hem buff takmamak.. Sonuç binimum yerlerde sinek ısırıkları.
Bir kaç tane de dönüş yolundan;
Aslında elimde yüzlerce fotoğraf ve video var ancak ne ayıracak ne editlecek vakit yok. Umarım bir gün hepsini tek tek ayarlayıp paylaşırım.
Kazasız belasız yolculuklar herkese.
Yeşil TNT 25 soran arkadaşlara duyurulur Tuzla üçerler de var. Komisyon almıyorum sadece bilgi vermek istedim
Tnt250 Su An Elimizde Yok 1 Ay Sonra Gelecek Ama Tnt25 2 Siyah 1 Yesil Olmak Üzere Elimizde Mevcut İsterseniz Tnt25 İle Deneme Sürüsümüze Gelebilir Ve Magazamizdan Daha Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.
İyi Günler
Evet Deneme Sürüslerimiz Var Ama Sadece TnT25 İcin TNT 250 Nin Deneme Sürüsü Yoktur
Vale Moto'da TNT25'in deneme motoru aylardır var zaten
Selam arkadaşlar, şehir dışı fazla yol yaptığım için motoru büyütmek için ilan verdim bir hafta oldu kimse aramadı motorumuz hala bilinmiyor piyasa da sanırım. Nerdeyse 20 yıllık ne arıza çıkaracağı belirsiz motor almayı göze alıyorum mis gibi motorumuzu satamıyoruz
Sanırım biraz daha zaman tanımak lazım piyasaya. Bajaj aldığı yürüdüğü için biraz gölgesinde kalıyor olabilir ama tuttuğunda ise bajaj hikaye olur kanımca. Yetkililer doğru bir politika yürütürlerse tutmaması için hiç bir neden yok bence.
Bu arada şimdi gördüm sahibinden.com TNT'leri de kategoriye ayırmış. Sahibinden de tanıdıysa bizi yavaş yavaş oluruyoruz sanırım.
Sahibindne.com uzun bir süre önce tanımıştı zaten ben takipteydim Biraz daha model ve kullanıcı laım TNT 135 gelir ise çok satar ve markayı duyurur yoksa zor iş olacak gibi duruyor
Sayın Vale Moto TNT 135 ile ilgili bir gelişme var mı ? 2017 yıl içerisinde geleceği söyleniyordu bi haber özellik ve fiyat hakkında bilgi var mı şuan için.
TNT 135, msx 125 den sağlam şekilde ucuz olmazsa satılması hayal. Ama çok güzel görünüyor keşke gelse de incelesek.
MSX 125 modeli 8.800 9.000 gibi bir fiyatı var. TNT 25 o fiyata yakın olduğundna dolayı 7.000 7.500 aralığında olabilir fiyatı. ve bence önemli olan bir husus benzin deposunun 8 litre olması güzel bir avantajdır MSX 125'e göre
https://www.motorcular.com/tr/modelTanitim/benelli/tnt-135/1250
Vale Motonunda belirttiği gibi fuar'a kadar net bişey yok gelmeyebilir bile belli olmaz yani ama 250 cc altı bir motosiklet getirmeleri lazım yüksek bir ihtimal ile gelir motor gelene kadar video incelemeleri yapılabilir. Başka bir fuardan tanıtım videosu
Tnt125 diyelim ona. 135lik motor getirmezler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)