ist.anadolu yakasındaki bayileri aradım şimdi gelmediklerini söylediler, haziranda geleceğini söylüyorlar, siz hangi bayide gördünüz detay verirmisiniz ?
Üçerler o fiyatı koyarak akıllılık etmiş sözde ama bir çakal çıkarsa onlara pahalıya patlar sipariş çıktıktan sonra fiyat değişemezler mahkemede her türlü kazanırsın ;)
İşte motorun resmi. (Gaziantep'te)
http://i.hizliresim.com/j55WWg.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
Bir resim daha...
http://i.hizliresim.com/2gg9lA.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Resim ekleme bilgisi için teşekkür ederim. Dediğin gibi yaptım...
''Ya olduğun gibi görün,
Ya göründüğün gibi ol''
Detaylı olarak inceledim. Üzerine bindim. motoru, özelliklerini vs. en az satıcı kadar iyi biliyorum. O yüzden motor hakkında fazla bir şey sormadım. Ben çok beğendim. Resimlerdekinden daha güzel. Kaliteli bir motora benziyor. Motorlar konusunda fazla bir tecrübem yok ama motor merakım var ve motorları inceliyorum, merak, heyecan, motor alma isteği işte (Daha önce hiç motorum olmadı). Param olsa mağazadan motoru alır çıkardım tabi bu benim görüşüm. Fiyat konusunda bir şey diyemem, arayıp konuşmanız lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
http://i.hizliresim.com/YBlDG6.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
http://i.hizliresim.com/qYlW1q.jpg
''Ya olduğun gibi görün,
Ya göründüğün gibi ol''
Arkadaş muhteşem duruyor bu renkte bu motor ya. Çok çekici. Yakıyor.
bu değilde tnt250 daha hoş
Herkes bu motoru merak ediyor hatta almak için bekleyenler bile varken, bayilerden ve satıcı firmadan hiç bir ses çıkmaması, bilgilendirici beyanatların olmaması ilginçtir.
GÜZEL MOTOSİKLETE BENZİYOR BİR AN ÖNCE GELİR UMARIM
[QUOTE=likya1;3611412]Herkes bu motoru merak ediyor hatta almak için bekleyenler bile varken, bayilerden ve satıcı firmadan hiç bir ses çıkmaması, bilgilendirici beyanatların olmaması ilginçtir.
önceki sayfaların yorumlarına bakarsanız ne zaman geleceğı hususunda bazı bilgilere rastlarsanız.
[/QAlıntı karmenn adlı üyeden alıntı
Attigim mailin cevabi. Belliki piyasaya girmesi bayagi bir surecek
Tüm modellerimiz ile ilgili son testlerimiz devam etmektedir ve olabildiğince bir çok kullanıcının sabırsızlıkla beklediği modellerimizi bizler de en kısa zamanda piyasaya sürmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
TNT 25 modeli ile ilgili diğer modellerden farklı olarak birkaç test işlemi daha bulunmaktadır. Benelli olarak Türkiye’de kısa süreli bir macera olmanın aksine kalıcı ve tüm motosiklet severlerin beklentilerini tam anlamıyla karşılayıp beklentileri en üst seviyede karşılamak isteyen bir marka olmak istediğimizden takdir edersiniz ki modellerimiz üzerinde çok titiz ve özverili çalışmalar sürdürmekteyiz. Bu nedenle TNT 25 modelinin piyasada yer alması normalden biraz uzun sürebilir ancak ne net bir tarih verebiliyoruz ne de bu gecikmenin kesin olacağını söyleyebiliyoruz.
Konu ile alakalı tüm gelişmeleri hiç zaman kaybetmeden kullanıcılarımızla anlık olarak paylaşarak tüm soru işaretlerini oluşmadan yok edeceğimizden şüpheniz olmasın.
İyi günler dileriz.
İnsanı en kötü etkileyende kararsızlıkları oluyor. İnternette motor fiyatlarına bakarken ankaradaki bi bayi ilan açmış ve bende aradım bi bilgi alıyım dedim. Aradığımda adam sorulardan sıkılmış bir tavır ile "ay sonu gelicek motorlar" dedi. Kesinmi peki diye sormama ise evet diye cevap verdi :D
Arkadaşlar bu motorun hic videosu filan yok mu aradım taradim bulamadım. Yakıt tüketimi iyiyse alınabilir aslında. Son hızı kaç bilen var mi acaba.
Alp er timur yurt dışında benelli bn 251 diye geçiyor. İstersen öyle bir aratıp bakabilirsin ben yasaklı sitelere giriş yapamıyorum diye bakamadım pek ama vardı bir kaçtane. İngilizcesi iyi olanlarda yabancı forumlara bakabilir.
Motor şimdi çinmi değilmi bajaj yerine alınır mı ?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)