Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Haziran 2016, 13:45
neco585 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selamlar. Bu sabah motoru yerinde çevirmeye çalışırken sağ yanına düşürdüm. Aslında düşürdüm de sayılmaz yavaşça bıraktım diyelim. Ama ön fren maneti kırıldı. Bu kadar kolay kırılabilmesi beni çok şaşırttı. Aynen kraker gibi. Öyle ki parça üzerinde doğru düzgün çarpma izi bile yok. Bu ilk motorum. Diğerlerinde nasıldır bilmiyorum ama özellikle güvelikle ilgili bir parça olduğundan daha sağlam olması gerektiğini düşünüyorum. Aman dikkatli olun. Sadece arka frenle yola çıkmayı da göze alamadım. Şimdide servise nasıl gideceğim onu düşünüyorum.
görselini yükleyebilir misin nasıl kırılmış diye öyle çıt kırıldı bi parçaya benzemiyor diğer arkadaşlarda şaşırdı zaten
Reklamlar
-
29 Haziran 2016, 15:20
Merhaba arkadaşlar sele üzerinde değişiklik yapan var mı ?
-
29 Haziran 2016, 15:23
motoru sattıgım ıcın elım de motul 5100 10w50 4+1 lt yag var acılmamıs
ısteyen e 150 tl ye verırım 1 lt bedevaya gelir
-
29 Haziran 2016, 16:07
Bosix adlı üyeden alıntı
motoru sattıgım ıcın elım de motul 5100 10w50 4+1 lt yag var acılmamıs
ısteyen e 150 tl ye verırım 1 lt bedevaya gelir
Ne zaman aldın ne zaman sattın Satma sebebini açıklayabilir misin ?
-
29 Haziran 2016, 16:09
Motosiklet üzerinde değişiklik yapan arkadaşlar görsellerini paylaşırlar ise birbirimiz için daha verimli düşünceler ortaya çıkartırız
-
29 Haziran 2016, 16:20
beyaban adlı üyeden alıntı
Ne zaman aldın ne zaman sattın
Satma sebebini açıklayabilir misin ?
Motosikleti
Benelli 250 tnt -> Ducati 696 Monster
Yeterli açıklamayı profiline eklemiş zaten
-
29 Haziran 2016, 16:38
pea adlı üyeden alıntı
Motosikleti
Benelli 250 tnt -> Ducati 696 Monster
Yeterli açıklamayı profiline eklemiş zaten
kısa ve öz ama sebeb ortada
-
29 Haziran 2016, 17:03
Bayram sonrası için etkinlik yapılacak mı ? Gelenler bi el kaldırsın
-
29 Haziran 2016, 18:14
yakıt bence iyi 6-7 bin devir arası kullanıldı 3 lt yakması normal geldi devirdaim pompası için de pervanenin arkasında yay içinde 2 cm uzunluğunda keçe var o yırtıkmış büyük ihtimal aldığımdan beri az az damlatıyodu motoru alalı 20 günün 10 günü motor yattı son 3 gün de serviste yatıyor parça bekliyo
-
29 Haziran 2016, 18:25
Selamlar, Kırılan fren manetinin fotoğrafı. Sanırım en zayıf yeri orası. Ancak kırılan maneti incelediğimde bütün ağırlığın manete geldiğini ve motorda başka hiç iz olmadığını fark ettim. Genede daha sağlam olması gerektiğini düşünüyorum. Bu arada dün servisle görüştüm ve ellerinde fren maneti olmadığını, G.Antep'ten sipariş edeceklerini ve 01.07.2016 tarihinde ellerinde olacağını söylediler. Bu arada motorumdan çok memnunum. Acemi olduğumdan bana öyle gelebilir ama gücü yerinde ve sağlam hissi veriyor. Tek zorlandığım husus park yerinde motoru çevirmek için yaptığım manevralar. Hepinize kazasız keyifli sürüşler diliyorum. Tekeriniz düz bassın.
-
29 Haziran 2016, 19:39
arkadaslar bir sorum olucak, trafikte beklerken motor kendiliginden selektor yapiyor bunun sebebi viteste beklemem mi acaba? yoksa baska birsey mi?
-
29 Haziran 2016, 21:18
arkadaslar bir sorum olucak, trafikte beklerken motor kendiliginden selektor yapiyor bunun sebebi viteste beklemem mi acaba? yoksa baska birsey mi?
Benimki yapıyor mu bilmiyorum. hiç dikkat etmedim ama sanki elektrik arızası gibi geldi bana.
-
29 Haziran 2016, 22:37
cozurrtt adlı üyeden alıntı
Debriyaj maneti, çekiliyken selektör düğmesine çarpıyor olabilir mi?
Benim motorun ilk montajı yapıldığında olmuştu da, oradan biliyorum
Normal bir şey değil tabii ki. Debriyaj manetinden değilse daha ciddi bir sorun olabilir.
-
30 Haziran 2016, 00:14
http://imageshack.com/a/img921/8433/SH17Kl.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
sol kütükte sorun olabilir kontrol edilmeden sıkıldıysa kısa devre yapıyor olabilir kütüğü söküp tekrar dikkat ederek takarsan düzelebilir
bi dene
-
30 Haziran 2016, 09:50
ben yaptım. orjinal derisini kaldırtıp altına sünger koydurdum ve yeni deri gerdirttim üzerine. ancak istediğim gibi olmadı. jel sele yapmak lazım
-
30 Haziran 2016, 13:36
@lican adlı üyeden alıntı
yakıt bence iyi 6-7 bin devir arası kullanıldı 3 lt yakması normal geldi devirdaim pompası için de pervanenin arkasında yay içinde 2 cm uzunluğunda keçe var o yırtıkmış büyük ihtimal aldığımdan beri az az damlatıyodu motoru alalı 20 günün 10 günü motor yattı son 3 gün de serviste yatıyor parça bekliyo
Sağlık olsun. Bayamramdan önce halledilecek inş. bilgi alabildin mi ?
-
30 Haziran 2016, 14:16
salı günü parça göderilmiş 3 günde geliyomuş yani yarın gelicekmiş
biz parçayı geçen perşembe istedik serviste tnt 25 te iki tür devirdaim kullanılmış G.antep fabrikadan bayii arayıp parçanın resimini istemişler
ama bayi bana bişi demedi salı günü ben G.antebi arayarak öğrendim sonra motoru götürüp söktürdüm resimleri gönderdik.bayinin keyfine kalsa bir ay sürer gelmesi böyle bi durumla karşılaşırsanız sadece bayiye bırakmayın işi sizde arayın G.antebi işi hızlandırmak için orda daha çok ilgileniyolar parçanın ellerinde olup olmadığı ne zaman kargolandığını söylüyolar.
yedek parça olarakta bütün motorların bütün parçaları Gaziantep merkez fabrikasında olduğunu söylediler
aksesuar olarak orjinal motor koruma tokozu ve arka çanta demiri gelmiş bayilerden sipariş verebilirsin dediler
-
30 Haziran 2016, 16:36
@lican adlı üyeden alıntı
salı günü parça göderilmiş 3 günde geliyomuş yani yarın gelicekmiş
biz parçayı geçen perşembe istedik serviste tnt 25 te iki tür devirdaim kullanılmış G.antep fabrikadan bayii arayıp parçanın resimini istemişler
ama bayi bana bişi demedi salı günü ben G.antebi arayarak öğrendim sonra motoru götürüp söktürdüm resimleri gönderdik.bayinin keyfine kalsa bir ay sürer gelmesi böyle bi durumla karşılaşırsanız sadece bayiye bırakmayın işi sizde arayın G.antebi işi hızlandırmak için orda daha çok ilgileniyolar parçanın ellerinde olup olmadığı ne zaman kargolandığını söylüyolar.
yedek parça olarakta bütün motorların bütün parçaları Gaziantep merkez fabrikasında olduğunu söylediler
aksesuar olarak orjinal motor koruma tokozu ve arka çanta demiri gelmiş bayilerden sipariş verebilirsin dediler
Bayiler çoğu zaman sıkıntı yaratıyor senin gibi kaç arkadaş daha bayiler ile sıkıntı yaşadı fakat hepsi problemini Gaziantep'i arayarak çözdüğünü belirtti sen yinede yarın bayiyi ara git ziyaret et aksaklık yaşanmasın bayramdan önce teslim al motorunu. Tekerin düz bassın
-
30 Haziran 2016, 16:47
cozurrtt adlı üyeden alıntı
Kendiliğinden selektör yapması normal değil viteste beklemek ile alakası olmaz pea'nın dediği gibi ya bir şey çarpıyordur yada farklı bir arızadandır servise götür.
-
30 Haziran 2016, 17:16
neco585 adlı üyeden alıntı
http://i66.tinypic.com/2mma25y.jpg
Selamlar, Kırılan fren manetinin fotoğrafı. Sanırım en zayıf yeri orası. Ancak kırılan maneti incelediğimde bütün ağırlığın manete geldiğini ve motorda başka hiç iz olmadığını fark ettim. Genede daha sağlam olması gerektiğini düşünüyorum. Bu arada dün servisle görüştüm ve ellerinde fren maneti olmadığını, G.Antep'ten sipariş edeceklerini ve 01.07.2016 tarihinde ellerinde olacağını söylediler. Bu arada motorumdan çok memnunum. Acemi olduğumdan bana öyle gelebilir ama gücü yerinde ve sağlam hissi veriyor. Tek zorlandığım husus park yerinde motoru çevirmek için yaptığım manevralar. Hepinize kazasız keyifli sürüşler diliyorum. Tekeriniz düz bassın.
Motosiklet ağır zaten e ağırlıkta manetin üzerine gelirse manet kırılır zaten sağlık olsun. İyiki diğer taraflar çizilmemiş. Tekerin düz bassın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)