Arkadaşlar merhabalar,
Genelde yazmak içimden gelmiyo yorum bekleyen arkadaşlardan çok özür, ilk motorum olup bir de tecrübesiz olunca ne yazayım ne diyeyim bilemiyorum tecrübeli abiler arasında ondan sessizlik )
Bi arkadaş branda sormuştu daha önce yazmıştım diye hatırlıyorm ama ben Tex 264 (miflonlu olanı) almıştım Large beden birebir tam oturuyor. Sağlam yağmurda gayet yeterli. Kedi terbiyesizi sadece iki kere girdi içine iki ayda o kadar
Yarın işallah ilk servis ziyaretimizi yapıcaz 750 kilometre olduk sonunda. sadece iş ev arası gidip geldiğimden günde 20-22 kilometre anca oluyor.
Bakalım Vale moto yu çok övdü burdaki abiler ben de gidip tanışacağım nasipse. o Ufak zırlama sesinden hiç yağlamadığımdan dolayı zincirden ses geliyor artık sanırım ona varıncaya kadar bugüne kadar vites düşürürken düşük devirde kalınca 6-7 defa stop etti. onu sorucam nedir nedendir .
Çok şükür motorla ilgili bir derdim olmadı. Bir tek lasikler kuru sıcak havada normal eyvallah her türlü işimi görüyor ama yağmur demeyin. böyle bir buz pateni şampiyonasında izlemedim. o sebepten yağmurda çıkmıyorum dışarı.
Bir de reklam yapmayı hiç sevmem hatta nefret ederim ama edmin n11 den 150 lira üzeri alışverişlerde %11e kadar indirim diye bişey gördüm. DURT marka airsystem yazlık fileli mont siparişi verdim. maksimum 55 liraya kadar indirim yapıyorlarmış.montu bilen varsa iyidir inşallah ne dersiniz? yorumlarda biraz gördüm bu paraya bu kadar olur gibi güzel yorumlar vardı. yazlık eldiven hediyeli 260 liraya geliyor taksit. kampanya yarına kadarmış monttur kasktır eldivendir ihtiyacı olan arkadaşlar bir baksın derim ben.
Şimdilik selam hürmet sunarken hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim...