Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Haziran 2016, 09:34
61 plaka için normal bir davranış. Mahkemeye verirsen tehdit de edeceklerdir ama sen yine de ver.
Reklamlar
-
10 Haziran 2016, 10:34
Üçerler motorun verdiği parça fiyatlarını paylaşıyorum.
Ön çamurluk 135 TL
Egsoz koruma sacı 55 TL
Gaz kolu topuzu 30 TL
-
10 Haziran 2016, 10:59
starvays adlı üyeden alıntı
Üçerler motorun verdiği parça fiyatlarını paylaşıyorum.
Ön çamurluk 135 TL
Egsoz koruma sacı 55 TL
Gaz kolu topuzu 30 TL
Çok geçmiş olsun vurup kaçmak nedir abi bu nasıl bir karektersizliktir. Parça fiyatları motosikletin kalitesine bakılırsa fazla değil makul bir fiyatta.
-
10 Haziran 2016, 11:33
-
10 Haziran 2016, 14:41
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle TNT 25 almamda etkili olan değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Plakası bugün çıkacak inşallah, akabinde bende yorumlarımı sizlerle ve benim gibi bilgiye muhtaç insanlarla paylaşacağım.
-
10 Haziran 2016, 16:47
revelyon adlı üyeden alıntı
İlgi alakan için çok teşekkür ederim. @pea
Bugün TNT 25'imi satın aldım ehliyet işlemleri uzadığı için depoda bekletiyorum.Muameleci işlemlerimi halledecek.
Yaşım 28 ilk motorum ancak zaten şirketim üzerine alıyorum motoru , sanırım sigorta biraz daha fazla çıkacak yarın belli olacak yazarım buraya.
Lastikler için rodajı bekleyeceğim. Sanırım sorun olmaz yaz ayında.
Motorun malzeme kalitesi iyi geldi bana , üzerine biner binmez görüntüsüne aşık oldum zaten.Fotojenik değil pek, görmeyenler fotoğraflara aldanmasın. Çok karizma bir duruşu var.
- Bu arada boyum 1.73 ve bacak boyum kısa ancak yinede ayaklarım yere yarımda olsa rahat bastı , boyu kısa olanların bilgisine...
- Bayrampaşa Motobest'ten aldım. İnanılmaz ilgili ve Alakalılar bilgilerinize . Kısa zaman sonra aksesuar çalışmalarının bitip tedarik başlayacağı söylendi.
? Deposu biraz garip geldi bana sağlamlığı hakkında fikri olan var mı?
inşallah sadece satarken gösterilen ilgi değildir o! sonra biz o markanın servisini yapmıyoruz demesinlerde benim başıma geldiği için söylüyorum. iyi günlerde kullan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
geçmiş olsun üzücü ve sinir edici bir durum inşallah istediğin gibi eski haline gelir tamir olur.
-
10 Haziran 2016, 16:57
Gecmis olsun. Ben gidon sonu ayna aldim ama uyduramadim. Daha once takan ya da bilgisi olan var mi vida aparat vs konusunda
-
10 Haziran 2016, 21:40
@starvays
Bende de buna benzer bir ses var şu an. Maltepe servis debriyaj sacından geldiğini söyledi. Zaten manetimin değişmesi gerektiği için çok umursamadım, ayarlattırmadım.
Debriyaj teli gerginliğini ayarlayınca geçer diye umuyorum.
-
10 Haziran 2016, 23:34
Antifriz seviyesi nereden kontrol edildiğini/gözüktüğü bulabilen var mı?
-
11 Haziran 2016, 00:27
Yarın sabah üçerlere götürücem. Motor ısındıktan sonra ses çıkmaya başlıyor. Sonucu buraya yazarım.
-
11 Haziran 2016, 00:49
savica adlı üyeden alıntı
Antifriz seviyesi nereden kontrol edildiğini/gözüktüğü bulabilen var mı?
Yakıt deposunun önünde, gidonun altında siyah kapaklı beyaz bir hazne var. Tam görebilmek için birşeyleri sökmek gerekiyor mu, direkt gözüküyor mu bilmiyorum.
BN251'in(bizimkinin Avrupa versiyonu) kullanıcı kılavuzunda çok daha detaylı bilgi var. Resmi link bulamadım şimdilik, şuradan yükleyebilirsiniz:
https://www.dropbox.com/s/8eyhjdzw5p..._2016.pdf?dl=0
Sayfa 100'de soğutma sıvısının nereden kontrol edileceğinin fotoğrafı var.
-
11 Haziran 2016, 02:53
pea adlı üyeden alıntı
Yakıt deposunun önünde, gidonun altında siyah kapaklı beyaz bir hazne var. Tam görebilmek için birşeyleri sökmek gerekiyor mu, direkt gözüküyor mu bilmiyorum.
BN251'in(bizimkinin Avrupa versiyonu) kullanıcı kılavuzunda çok daha detaylı bilgi var. Resmi link bulamadım şimdilik, şuradan yükleyebilirsiniz:
https://www.dropbox.com/s/8eyhjdzw5p..._2016.pdf?dl=0
Sayfa 100'de soğutma sıvısının nereden kontrol edileceğinin fotoğrafı var.
fotoğraftan anladığım kadarıyla oradaki plastikleri sökmeden gözükmez
-
11 Haziran 2016, 11:19
herneise adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle TNT 25 almamda etkili olan değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Plakası bugün çıkacak inşallah, akabinde bende yorumlarımı sizlerle ve benim gibi bilgiye muhtaç insanlarla paylaşacağım.
Hayırlı uğurlu olsun. Tekerine taş değmesin
-
11 Haziran 2016, 12:35
Merhaba arkadaşlar. Motosiklete yazılım güncellemesi gelmiş. Ben farklı bir sebeple servise gittiğim için güncellemenin içeriğini sormak aklıma gelmedi fakat gördüğüm kadarıyla motorum güncellemesi öncesi 9500 devirde kesiciye giriyorken artık 10500 devirde kesiciye giriyor ve (psikolojik olabilir) motosiklet serileşti.
Güncelleme Öncesi:
Güncelleme Sonrası:
-
11 Haziran 2016, 13:48
Merhaba arkadaşlar. Motosiklete yazılım güncellemesi gelmiş. Ben farklı bir sebeple servise gittiğim için güncellemenin içeriğini sormak aklıma gelmedi fakat gördüğüm kadarıyla motorum güncellemesi öncesi 9500 devirde kesiciye giriyorken artık 10500 devirde kesiciye giriyor ve (psikolojik olabilir) motosiklet serileşti.
Güncelleme Öncesi:
https://www.youtube.com/watch?v=p9i4BySyowU
Güncelleme Sonrası:
https://www.youtube.com/watch?v=gp84pAmgNiM
piskolojik değil yurtdışı forumlarında araştırmıştım oralarda güncellemeler yapılıyormuş Türkiye için şuan tnt 25 var
-
11 Haziran 2016, 14:41
Güncelleme Öncesi:
https://www.youtube.com/watch?v=p9i4BySyowU
Güncelleme Sonrası:
https://www.youtube.com/watch?v=gp84pAmgNiM
Güncelleme sonrası performansta değişim hissetin mi ?
-
11 Haziran 2016, 20:20
Muhtemelen hava yakıt karışım oranları güncelleme ile değişti. Gaz açtığım zamanki ivmelenmede büyük fark var.
-
11 Haziran 2016, 21:06
Bugün Benelli tarafından memnuniyet anketi için arandım. Lastiklerin dandikliğinden ve servis azlığından/yetersizliğinden dert yandım biraz.
Aksesuarları da sordum, önümüzdeki hafta satılmaya başlanacakmış. Koruma takozu, çanta demiri ve birkaç şey daha gelecekmiş. Tur camı da önümüzdeki haftalarda gelirmiş.
Benelli'ye benden +5 puan
Kötü haber de: Acıbadem Motozer kapanmış. 2-3 kere gittim, kapalılardı. Bugün Hero amblemleriyle süslenmişti satış bayisi. Yeni sahibine Benelli servisliği alacak mısınız diye sordum, büyük olasılıkla alacağını söyledi. Hero+Benelli aynı yerde olur mu, şüpheliyim.
Gitti güzelim servisim. Maltepe servisinden de memnun kalmamıştım. Şişli servisi ile tecrübesi olan var mı?
-
12 Haziran 2016, 00:05
Tur camını merak ettim açıkcası.
Motorun tipini bozmayan kaliteli bir şey olursa taktırmayı düşünebilirim. Yaz geldi. İzmirden bodruma doğru gazlamak istiyorum.
Hadi benelli güldür yüzümüzü.
-
12 Haziran 2016, 03:27
"Starways" acaba hangi serviste güncelleme yapıldı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)