Merhabalar.
Kullanıcılarına veya konuyla ilgili bilgiye sahip olanlardan mümkünse yardım rica ediyorum
Epeydir motor araştırıyorum hatta son 2-3 yıldır buraya gelip şu motor nasıl, tavsiye vs sorup durdum. Fakat ailevi sebeplerden ve işin ekonomik boyutundan kaynaklı bir türlü dindiremediğim bir motor sevdam var. En sonunda eşim razı oldu. Tabi ki işin ekonomik boyut kısmı çözülemedi Aslında isteidğim motor Yamaha Tenere lakin, alabilmem mümkün değil. Bu yüzden Bajaj ve Benelli modellerine yöneldim.
Merak etmeyin Benelli - Bajaj karşılaştırması istemeyeceğim. Aklımı kurcalayan konu, TNT 25 ve 250 karşılaştırması. İnternette epey bilgi alabildim fakat kullanıcıdan alabileceğim yorumlar daha faydalı tabi ki.
Benim motordan beklentim şu, İstanbul içi beni trafikten kurtarsın, TEM e girince kamyonların arasında kalmayayım, ani hızlanmaları olsun. Maksimum hız, yanlaması, ön kaldırması, amuda gitmesi gibi takıntılarım yok. Zira yaş olarak artık korkar hale geldim böyle şeylerden. Önceden CBR 125 motorum vardı, o bile tatmin etmekteydi.
Bunun dışında, en büyük hayalim bir Yunanistan gezisi. TNT 25 ve 250 konusuna geri dönersek ve istediğim özelliklere göre TnT 250 için aradaki farkı ödemeye sizce gerek var mı ? Çok çok önemli mi ? Biliyorum beygiri daha fazla, ön tarafta çift disk var sanırım.
Son olarak, bu motora uzun yol için cam ve arkaya 3 tane (2 side, 1 top) çanta takabilir miyim ? Hani nasıl duracağı gibi bir estetik kaygım yok. Zira senede 3-4 kere kullanırım bu aksesuarları. Hani motorda bu çantaları takacak yer yok (böyle birşey varm ı bilmiyorum), çam takamazsın vb gibi bir durum var mı ?
Herkese Merhabalar
Severek aldığım TNT 25'imi hatun yüzünden satıyorum. İlgilenenler için...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...5877647/detay/
Pulsar ve diğer eşdeğer modellere ile ilgili epeyi tartıştık ilk yorumlarda şuan için kronik bir arızası da görülmedi çok şükür. İlk motor olabilir ama öncelikle biraz eğitim alman lazım pat küt devirme diye. Lastik değişimi için acele etme 1 2 ay kullan acemiliğini atlat sonra bakarsın zaten hız yapmayacağın için risk yaratmaz sana. Motosikleti alırsan eğer aldığın an koruma takozlarını taktırmayı unutma.
Top çanta takan bir arkadaş vardı görüntü olarak kötüde olmamıştı bence side çantada iyi bi usta takabilir diye düşünüyorum. cam işi biraz bekler çünkü aksesuarların gelmesini bekliyoruz. TNT 25 ile Yunanistan gezisi yapabilirsin fakat motosiklet ara ara dinlendirmen lazım facebook sayfasında uzun yol yapıldığıyla ilgili yorumlar okumuştum. Birde dediğin gibi bajaj ile karşılaştırma isteme ilk yorumlara bak TNT 250 tabiki TNT 25'ten daha üstün bir performans sergileyecek bütçen varsa senin kararın ama dediğin ani hızlanmaları TNT 25 kolaylıkla yapar.
Aynen oyle oldu. Hatun rahat edemedi bir turlu. Eger satabilirsem direkt enduro alacagim nasipse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------
Teorik olarak evet. Uzerine plaka masraflari ve aksesuarlari dusunursek alan avantajli olacak. Nasip satarsak buyuk makina alacagim
Şu adreste TNT 25'in ABS sisteminin getirtileceği yazıyor bilgisi olan var mı bu konu hakkında http://indianautosblog.com/2015/12/b...s-india-207378
Benelli facebook sayfasında TRK 502'nin 2017'nin ilk çeyreğinde geleceği haberi paylaşıldı. https://www.facebook.com/benelliturk...12391615619120
Servisin kullanıdığından daha iyi bir yağ tavsiyesi olan var mı ?
Motul 5100 ya da Motul 7100?
5100 ile 5700 arasındaki fark nedir ?
Sigorta işlemlerine ne kadar gidiyor arkadaşlar Mersin için
5100 yarı sentetik 7100 full sentetik kodudur
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)