Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Nisan 2016, 20:56
Emreerol adlı üyeden alıntı
Maltepe Moto Galeri'den aldım. 9000 TL'ye indirdiler sağolsunlar fiyatı. Shoei GT Air (1900 TL) ve Revit Shild (900 TL) montu da onlardan aldım. Bunu da toplam 2300'e indirdiler. 11300'e hepsi halloldu.
Hı ama trafik sigortasına 1060 TL bayıldım.
hayırlı olsun motorun
sigorta çok çıkmış ilk motormu yaş kaç
Reklamlar
-
12 Nisan 2016, 10:08
yeşil 34 nk buradan mı arkadaşlar?
-
12 Nisan 2016, 11:09
Kullanan arkadaşlar daha fazla yorum yapıp incelemeleri hakkında fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim, motosiklet alma aşamasındayım, kafamda deli sorular var Pulsar 200NS ile bunu da kıyaslayıp duruyorum, daha fazla yorum ve inceleme daha fazla bilgi demek lütfen paylaşım, teşekkürler
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
-
12 Nisan 2016, 12:58
Az önce yüklendi Tnt 25 kullanım klavuzu
Evet bende gördüm.
TNT 25 Kullanım Kılavuzu : http://link.tl/BXZV
-
12 Nisan 2016, 14:47
Burdayım
-
12 Nisan 2016, 14:50
ARçİL adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun motorun
sigorta çok çıkmış ilk motormu yaş kaç
Evet ilk motorlu araç. Yaş 29.
Şükür teslim aldım bugün. Maltepe'den Üsküdar Acıbadem'e geldim. Çok rahattı, rüzgar olmasına rağmen zorlanmadım da. Herkese hayırlı olsun.
Depo tamamen boştu,
Litresi 4,360 TL'den 16,240 LT benzin aldı. Toplam 70,81 TL Tuttu. Bakalım kaç KM yapacağız.
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
-
12 Nisan 2016, 14:57
Geçenler de kafa garenajındaki sesten bahsetmiştim, aynı ses ile muhatap olanlar kafa (far) garenajının alt bağlantı noktasını kontrol etsinler eksik birşey varsa tamamlayarak sesten kurtulabilirler
-
12 Nisan 2016, 16:13
Evet ilk motorlu araç. Yaş 29.
Şükür teslim aldım bugün. Maltepe'den Üsküdar Acıbadem'e geldim. Çok rahattı, rüzgar olmasına rağmen zorlanmadım da. Herkese hayırlı olsun.
Depo tamamen boştu,
Litresi 4,360 TL'den 16,240 LT benzin aldı. Toplam 70,81 TL Tuttu. Bakalım kaç KM yapacağız.
karşıda litre fiyatı fazla mı? 4,36 dan almışsınız g.o.paşadan ayın 9 unda 4,29 dan 5 inde 4,31 den almıştım 95 oktan
-
13 Nisan 2016, 09:09
Selamlar,
Lastikleri değiştirmek istiyorum. Üzerindeki cordial'ler çok kötü.
Ön: 110/70-17
Arka: 140/60-17
İstanbul'da var mıdır bildiğiniz bir lastikçi? Nereden temin edebiliriz?
-
13 Nisan 2016, 10:41
mccxcix adlı üyeden alıntı
Kullanan arkadaşlar daha fazla yorum yapıp incelemeleri hakkında fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim, motosiklet alma aşamasındayım, kafamda deli sorular var Pulsar 200NS ile bunu da kıyaslayıp duruyorum, daha fazla yorum ve inceleme daha fazla bilgi demek lütfen paylaşım, teşekkürler
600 küsür mesaj yazılmış sayfa içerisinde kıyaslama yapan çok kötüleme yapanda yok daha fazla bilgiden kastın ne söylersen yardımcı olabiliriz. Konfor kalite sürüş vs sıkıntı görünmüyor şimdilik rodaj sürecinde sıkıntı yaşayan olmamış şuan tek bilmediğimiz kaç krş yaktığı inş oda belli olacak
zafer6n adlı üyeden alıntı
Geçenler de kafa garenajındaki sesten bahsetmiştim, aynı ses ile muhatap olanlar kafa (far) garenajının alt bağlantı noktasını kontrol etsinler eksik birşey varsa tamamlayarak sesten kurtulabilirler
Eksik birşeyden kastın ne dostum söyle bizde bilelim
-
13 Nisan 2016, 10:45
arkadaşlar , bursada olup tnt25 sahibi olan ve koruma demiri, çanta demiri vs bişeyler yaptırmak isteyen varsa benimle irtibata geçsin.
-
13 Nisan 2016, 10:48
Motosiklet kullanıcıları grup kurup bir araya gelse var olan deneyimleri yüz yüze görüşüp deneyimlerini buraya bir döküman olarak aktarsalar çok güzel olur. Bunun için en iyi şehir tabi ki İstanbul. Ne dersiniz ?
-
13 Nisan 2016, 11:05
ake adlı üyeden alıntı
arkadaşlar , bursada olup tnt25 sahibi olan ve koruma demiri, çanta demiri vs bişeyler yaptırmak isteyen varsa benimle irtibata geçsin.
Akın Kardeşim, ben arka çanta demiri arzu ediyordum, Bursa da değil, Urfa'dayım, nolcak şimdi?
-
13 Nisan 2016, 11:57
Lastikler gerçekten ıslak zemin de özellikle korkutucu oluyor.Bende alıcam siz ne düşünüyorsunuz ben rosso 2 yada pilot power almayı düşünüyorum.Temin konusunu bende çözemedim internet alacam sanırım.
-
13 Nisan 2016, 12:05
merhaba arkadaşlar; Kullanım kılavuzunda sele altında alet çantası olduğu yazmakta. sizin motorlarınız ile beraber alet çantası verildi mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
biz zafer6n ile görüştük. çıktı geldi sağolsun.
-
13 Nisan 2016, 12:14
milimadami adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar; Kullanım kılavuzunda sele altında alet çantası olduğu yazmakta. sizin motorlarınız ile beraber alet çantası verildi mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
biz zafer6n ile görüştük. çıktı geldi sağolsun.
Hayır çanta yok koltuk altında. Çıkardım koltuğu baktım ancak zaten çanta koyacak yer de yok orada.
-
13 Nisan 2016, 13:38
Samimi 46 adlı üyeden alıntı
Akın Kardeşim, ben arka çanta demiri arzu ediyordum, Bursa da değil, Urfa'dayım, nolcak şimdi?
SAMİMİ 46 abim uzun zaman oldu.nasılsın. tnt25 mi aldın? hayırlı olsun. burdaki ustama yaptırıp kargo ile gönderirim abi. ama önce kalıp için bitane motor lazım.
-
13 Nisan 2016, 14:17
Motosiklet hakkında daha iyi görüşler ortaya çıkar kullanıcı arkadaşlar bi çalışma yaparsa bizleri de aydınlatmış olur.
-
13 Nisan 2016, 18:24
ake adlı üyeden alıntı
SAMİMİ 46 abim uzun zaman oldu.nasılsın. tnt25 mi aldın? hayırlı olsun. burdaki ustama yaptırıp kargo ile gönderirim abi. ama önce kalıp için bitane motor lazım.
Abi ah bitane motor denk gelse ben de koruma demiri sipariş vericem direk, parasını geçtim istanbulda kaç yerle gorustuysem yapan yok. Tnt250 ye o bursada yapan usta o fiyata olabildiğince şık yapmış. Harika diyebileceğim demirleri irf motor yapıyor diğer markalar için hem biraz pahalı hem de tnt25 için şimdilik üretim düşünmüyorlarmış :( hadi be bursadaki arkadaşlar valla usta motorunuza bişey yapmicak bikac ölçü alçak gönderecek. Tamam hadi ölçü vermeye motorunu goturen olursa ustanın hesabına eft yapiyim orda kaybettiğiniz zamanda çaylar benden, ee bi Abimiz de poçça tost ısmarlarsa )
Bi hafta sonunuzda ne dersiniz güzel teklif değil mi sevgili bursa ikametli mtordaşlar )
Sayın Ake Abimiz sana da gönül desteğin için çok teşekkürler.umarım buradan bi sonuç çıkarırız ben vallahi bekliyorum ustanın projesini..
Tekerinize taş değmesin..
-
13 Nisan 2016, 18:54
...garip... adlı üyeden alıntı
Abi ah bitane motor denk gelse ben de koruma demiri sipariş vericem direk, parasını geçtim istanbulda kaç yerle gorustuysem yapan yok. Tnt250 ye o bursada yapan usta o fiyata olabildiğince şık yapmış. Harika diyebileceğim demirleri irf motor yapıyor diğer markalar için hem biraz pahalı hem de tnt25 için şimdilik üretim düşünmüyorlarmış :( hadi be bursadaki arkadaşlar valla usta motorunuza bişey yapmicak bikac ölçü alçak gönderecek. Tamam hadi ölçü vermeye motorunu goturen olursa ustanın hesabına eft yapiyim orda kaybettiğiniz zamanda çaylar benden, ee bi Abimiz de poçça tost ısmarlarsa
)
Bi hafta sonunuzda ne dersiniz güzel teklif değil mi sevgili bursa ikametli mtordaşlar
)
Sayın Ake Abimiz sana da gönül desteğin için çok teşekkürler.umarım buradan bi sonuç çıkarırız ben vallahi bekliyorum ustanın projesini..
Tekerinize taş değmesin..
Motoru bi teslim al bi canlı kanlı görelim hallolur onlar ölçüsünü filan alırız öyle belki daha basit olur yaptırmak elimizde bir taslak olsun en azından.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)