Bugün kısa bi gezinti yaptım TNT 25 fiyatına göre gerçekten müthiş bir motosiklet Şuan kuba black cat kullanıyorum yeni aldım motosikletimden memnunum ama gözüm bunda kaldı :(
bu motor gerçekten harika fiyat olarak ta makul fakat yannış ellere düşmüş.
[IMG][/IMG]
bu sabah sahibinden sitesine bakarken vale motorun ilanını gördüm.
[IMG][/IMG]
telefonda test motorunun 19.30 a kadar müsait olduğunu teyit ettikten sonra 30dk içinde eyüp den bahçelievler vale motora vardım .
motor hakikatten yakıyor .
[IMG][/IMG]
almaya çok yaklaşmıştım. birde titreşime bakayım dedim tanıtımı yapan bayana telefonda teyit ettiğim gibi motoru test etmek istediğimi söyledim.
bu arada benim kask ve ekipmanlar üstümde ,bayan her halde masada oturan yetkili 2 bey e benim motoru test etmek istediğimi söyledi bana baktık tan sonra bayana iyi bir şey söylemedi .bayan sonra bana test motorunun arızalı olduğunu söyledi .ben de 40dk evvel arayıp teyit ettiğimi söyleyip niye yannış bilgi verdiklerini sordum! ama cevap aynı bu motoru harcayacaklar motor güzel satıcıların tutumu sirkeciden aşşağısı kasımpaşa .daha önce test ettiğim pulsar rs200 ve oktay motora hakkını vermek lazım müşteri ilişkileri çok iyi daha önce satın almış olduğum ns200 ü de kayalar motorda test edip almıştım . kapıdan giren müşteri enayi değil küba bu motoru harcayacak müşteriye böyle bir bakış açısı varsa servis olayını tahmin edemiyorum.
Dün motosikletin ödemesini yaptım. Motor hazır beni bekliyor ama pazartesi günü gidip trafik ve plaka işini halletmem lazım.
Anadolu sigortadan yaptırdım sigortayı yaş 29 ilk aracım olmasına rağmen 660 lira çıktı 900 liralarda bekliyordum çok iyi oldu bu.
Yetkili satıcının verdiği evrakların fotokopisini çektirmem gerekiyor mu ya da nüfus fotokopisi.
Arkadasım sasırdım çünkü iki hafta önce bende telefon edip test motorunuz varmi diye teyit alıp vale motora gittim gittiğimde kimse yoktu müşteri olarak önce tnt25 varmi dedim gösterdiler anlattılar sonra ben aslında test motoru icin gelmiştim dedim birbirlerine baktılar ( satış temsilcisi ve servis elemanı ) vardı sonra servis çalışanı yeşil renkli test motorunu dışarı çıkardı sen geç abi dedi bana bende satış temsilcisine bisey birakicakmiyim kimlik filan dedim yok abi sen geç eleman artçı gelecek zaten dedi sonra anladım neden bisey istemediğini ancak gene fıkır değiştirip tamam abi bin sen su ilerden dönersin dedi hatta bide kask verdi içerden ben sasırdım bana neden bu kadar guvendiki bu adam şimdi dedim sorunsuzda test tamamladım hatta o kadar yakın davrandiki içimden alirsam buradan alirim herhalde dedim arkadasimada burdan iki tane alsakmi acaba dedim yani üzüldüm böyle bisey yaşadığına arkadasım o kadar yol tepip geliyoruz böyle davranılmamalı bizler motosiklet sevdalısı adamlarız boş beleş adam zaten seni bulup uğraştırmaz ugrasmazda test deneyimim ise iyiydi motor torku iyi atik vites geçişleri yumsak debriyajda yumsak sorunsuz oturuş rahat kısa mesafe kullanım icn bunları söyleyebilirim rahatça. İnsallah sende yakın zamanda test edebilirsin motoru.
Bu arada foto eklemişsin beyaz Apache senin galiba. Tekerimiz düz bassın.
bugün 500 km oldu bilen bilmeyen herkesten olumlu yorumlar aldım, görünüş olsun hız olsun ses olsun ileride bi arıza vermezse bundan sonra ki motorum 600 cc olur yoksa bundan iyi 250 lik bu fiyatlara zor bulunur arkadaşlar.
Bende pazartesi uğramıştım bu Vale motor a. Benim Honda CBR ı kapıya parkedip girdim. yaşı baya genç satıştaki bayan geldi, motoru inceleyip fiyatını sorduktan sonra, test motorunu sordum kız aynı şekil servisteki elemana tuhaf bi belirsiz tavırla sordu motor serviste arızalı dedi bu eleman. Ben biraz daha vitrindekileri inceledikten sonra bu servisteki yetkili birdaha yanımdan geçti. Motor bugun hazır olurmu dedim bugun akşama kadar servis dedi. Bende dedim Allahın çinlisi 500-1000 kmde dağıldı nolucak . Zaten şu gun hazır olur başka zaman gel falan demedi. Ama şimdi anlıyorumki içeride bir test motoru var ve istediğine veriyor(arkaya binmek nedir kuala gibi) istemesse vermiyor. Firmanın müşteiri ilişkileri, zihniyeti ve kurumsallığı belli ki sıfır.
Ordan çıktım bahçeli evlerdeki cengiz motor hero ya gittim. Bana elindeki test motorunun gittiğni sadece bir karizma kaldığını, 3 gün sonra test motoru geleceğini ve kartını verip mutlaka gelmemi istedi. Müşteriye çok saygılı kibar davranan biri.
Başakşehirdeki oktay motor Bajaj'ada uğradım, çok sıcak sohbetle işinin gücünün arasında test motoru verdi. kullanıp geldim. Alsanda almasanda uğra çekinme sohbete yine gel dedi. 50 yaşında adam servise gelen baya canı sıkkın müşteriyi arkasına alıp test sürüşüne çıkıyor. arazıyı müşterinin önceden çektiği kaydı youtube den izleyip ikinci test sürüşüne çıkıp 70-80 km gibi kafa sallama yapan motorun ayarlarını yapıp problemini tamamen çözdü. 25-30 yaşındaki çocuklara arkadaşı gibi davranıp işini baya severek yapıyor adam. sadece bana değil 3 ayrı müşteriyede tutmu aynı
Ben benelliden motor alırmıyım veya esnaflıklarına güvenirmiyim. Asla ve dükkana kolay kolay uğramam. Allah arızayla ve yedek parçayla sınamasın
Kadıköy Motozer'deydim az önce. Siyah ve beyaz ellerinde var. Krediyi çektim. Yarın sabah ödemeyi yapıp işlemleri de halletmeye çalışacağım bakalım.
Pulsar 200 ns'le bu motoru kullanmış olup karşılaştıracak bir babayiğit çıksa keşke.
Bajaj'ın servislere güveniyorum ama motor konusunda soru işaretleri var. Benelli'de de tam tersi. Motora güveniyorum ama servisler soru işareti.
Çok çok teşekkür ederim. Çok daha iyisi sizin olur inşallah.
@Emreerol Kaça alırsanız haber verir misiniz üstadım, bir iki haftaya ben de ya poyraza ya motozere uğricam işallah . şimdiden hayırlı olsun ..
@...garip... 9400 Sahibinden.com fiyatları. Benelli sitesinde yazan ise 3294$. Bu da TL olarak 9.295 yapıyor. Neden fark olduğunu sorduğumda biz 9400'e denk gelen kur üzerinden aldık dediler. O yüzden 9400'den satıyorlarmış. Biraz sıkıştırınca 9300'e indiler. 9300 nakit olarak alacağım. Sizlere de şimdiden hayırlı olsun.
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
yahu aldıktan sonra elbet iyi ki tnt 250 aldım diyorum
güç var, kalite var, ses var, dizayn var... hani belki bi z1000 koyarsan yanına, yanında başka motor olduğu anlaşılır
motosiklet gibi motosiklet
bajaj filan diyorlar da ne bajajı ne yamaha mt25 i?
ha ne kadar sağlam? o konuda konuşamıyorum henüz; zaman meselesi
demek istediğim, o zamanlarda ikisi bir arada bulunuyor olsaydı "bu bana yeter" deyip tnt 25 e yönelecektim
hem 3.000 bangonot cebimde kalacaktı
hem benim kullanım amacıma tnt25 daha çok uyuyordu. şehir içi, kısa mesafe
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)