Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı HEYgidiDAYS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorda oturuş pozisyonu rahatmı onu merak ediyorum, mt 25'ten, sadece öne biraz yaslanmak gerektiği için vazgeçtim boyum 170 cm, en çok merak ettiğim bu açıkçası
    İkisine de binmiş birisi olarak Benelli'nin oturuşunun (1,72 boy)daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İkisine de binmiş birisi olarak Benelli'nin oturuşunun (1,72 boy)daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Teşekkür ederim, inşallah kısmet olursa alacağım bu motoru.
    SAZMAN bunu beğendi.

Alet gergin bu slogan tutar aleti alanlar nerde beyler niye tavsiye veya kötüleme yapan yok

Motosikleti
    Kuba Superlight
    Ankarada'yım mevcut bayi bırak test sürüşü yaptırmayı elinde motoru yok ve getirmeyecekmiş.
    Yorumların arasında gördüm Ankara'da yeni bi showroom açılacakmış onun dışında yokmuş

toreador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Arkadaşlar bende motoru bayide görmeye gittiğimde, dağıtıcı firma sahibi motoru artık getirmeyeceğini söyledi, nedenini sorduğumda ise yeni gelen motoru alanların hepsinin arızayla karşılaştığını ve arızayı gideremediklerini kendisininde bu durumu çözemediği için sok sıkıntı çektiğini ve bana da motoru tavsiye etmediğini söyledi.Daha önce hiç duymadığım şekilde için geldi biraz bana, böyle sorunlarla karşılaşan var mı aranızda acaba, yada firma neden böyle söylüyor olabilir.
    Ortaokul mezun düzeyinde izah edeyim ; araç hangi ara dağıtıldı kullanıcılara, hangi ara araçlar yolda gitti, hangi ara arıza yaptı, hangi ara arızanın giderilemediği kanaatine varıldı, hangi ara bir daha getirilmemesi kararı alındı? Rica ederim böyle körü körüne alternatif markaların pasif reklamında rol almayın. Alıyorsanız da biraz makul cümleler kurun, okuduktan sonra zamanımızın boşa gittiğini düşünmeyelim.
    eee, ake ve Akhunturk bunu beğendiler.

Yakından canlı canlı görünce bir çok ön yargımı yıktı malzeme kalitesi hissiyatı olarak kullanma fırsatım olmadı ama malzemesi nasıl sorusunu kafamdan %95 çıkarıp attırdı. Adettendir 'alet gergin'

TOTEMONS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1991 MODEL MZ 251-YAMAHA MT-125-2014CBR500R-CBF150
    Alıntı savica adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana rahat geldi, hindistanda da oturus pozisyondan sikayeti olan yok, direksiyon ama standart commuter tarzinda yuksek degil. Onu anlamak icin oturup durmadan 40-50km kullanmak lazim
    Neden hep Hindistanlı kullanıcıları örnek veriyorsunuz.Motor İtalya markası değilmi?
    İtalyalı kullanıcılarının yorumlarınıda merak ediyoruz ltf

Alıntı TOTEMONS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden hep Hindistanlı kullanıcıları örnek veriyorsunuz.Motor İtalya markası değilmi?
    İtalyalı kullanıcılarının yorumlarınıda merak ediyoruz ltf
    http://www.bikewale.com/road-tests/benelli-tnt-25-vs-ktm-200-duke-vs-mahindra-mojo-comparison-test-21439.html

Burda güzel bir kıyaslama yapılmış bi bak istersen

gezgin41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.bikewale.com/road-tests/benelli-tnt-25-vs-ktm-200-duke-vs-mahindra-mojo-comparison-test-21439.html

Paylaştığın linkte duke 200 tnt25ten iyi görünüyor fakat diğer kıyaslama sayfaları ve şuanki kullanıcılar tam tersini söylüyor bence artık kıyaslamadan vazgeçin de yedek parça konfor aksesuar gibi şeylerde söz edin. Adettedir alet gergin

...garip... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkese selamlar,
    Sadece burada yorum yapmış olan herkese teşekkür etmek istedim. Neden derseniz son mali denklemeyi halledebilirsem birkaç hafta içinde inşallah bir TnT25 sahibi olma yolunda ilerliyorum. Pozitif yorumlarınız beni bu model üzerinde gerçekten cesaretlendirdi. Motoru bayide de gördüm, uzun zamandır da araştırıyorum sigortasından kaskosuna kadar. Yedek parça bir muamma şimdilik ama biraz cesaret olmasaydı diğer uygun rakipleri de piyasada yok olup giderdi. Tamam Çin menşe'ili şu anda ancak benim gözümde hala İtalyan hatıralarını taşıyor. Alana, alacak olana, olumlu yorumlarıyla bizleri cesaretlendirenlere, bilinçli olarak olumsuz taraflarını anlatanlara herkese teşekkürler.
    Tekerinize taş değmesin arkadaşlar.
    Crazy_sprint, SAZMAN ve Akhunturk bunu beğendiler.

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Öğlen olsun da gidip yakından göreyim şu gergin aleti.

Masraflar sigorta ile ne kadar tuttu sizin arkadaşlar.

gecelerinefendisi100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Arkadaşlar merhaba uzun süredir 900 lük hornet ve Hyosung gt250r dan sonra ilk defa makine almaya niyetlendim.
    Dün akşam satıcı arkadaş ricam üzerine motoru getirdi 600 km de olan motorunu denedim.
    Makinede 2 model var 1-Tnt 250 (çift silindir) 2-Tnt25 (tek silindir)
    Tnt 25 i denedim, öncelikle gösterge kısmı çok kapsamlı ve güzel, viteste gösteriyor.
    25 bg makine ve şahane torklu gidişi var bi ara ön kaldıracak diye korktum, ön çatallar çok kalın buda güven veriyor, kesici sayesinde motor bağırtılmaktan kurtulmuş, malzeme kaliteside keza güzel.
    Yanlız Pulsar 200ns ile arada kaldım çünkü çanta extra vs ile Enduro motor yaratmak amacım, bu motor içinde şuanlık extra parça vs yok ama yapılacakmış, ne zaman yapılır çıkar vs beni tatmin eden cevaplar değil.Ama kalite olarak tatmin edici,Almaya niyetliyim fena halde alan arkadaşlar varsa Pulsar200ns mi bu motor mu der ?

Motosikleti
    BMW F 750 GS

Kıyaslamada Duke 200 68, TNT 25 ise 65 puan almış. TNT'nin oradaki fiyatı Duke'tan %20 daha pahalı. Bizdeki fiyatlarla bu karşılaştırma yapılsaydı TNT 25'i tartışmasız bbirinci seçerlerdi. Ayrıca testte, Duke'ün neredeyse 90 derece açıyla giden depo çıkıntılarından ve bunların dizlere verdiği rahatsızlıktan hiç söz edilmemiş. Benim için ergonomik olarak Benelli ne kadar rahatsa Duke da bir o kadar rahatsız ve de titreşimli bir motor. Tabi titreşim Hintliler için bir anlam ifade etmiyor. Arkadaşlar 250 cc motoru 50 km hızla sürüp yakıt ölçüyorlar, çok rahat diyorlar.

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Gittim gördüm. Çok beğendim oturuşu çok rahat geldi.

Yarın işlemleri başlatıcam inşallah. Ama renkte kararsız kaldım.

Siyahı beğenmedim demiştim ama gidince hoşuma gitti.

Siyah mı yeşil mi kararsızlığı var şuanda

Crazy_sprint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CB 125F
    Alıntı Philippe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gittim gördüm. Çok beğendim oturuşu çok rahat geldi.

Yarın işlemleri başlatıcam inşallah. Ama renkte kararsız kaldım.

Siyahı beğenmedim demiştim ama gidince hoşuma gitti.

Siyah mı yeşil mi kararsızlığı var şuanda
    yeşil almanı tavsiye ederim nedenide ilk göründüğü anda kawasakiyi çağrıştırması ve yakışması gören bir daha bakıyor minbüsün önüne kırdım adam normalde korna çalardı durdu oda baktı neymiş bu diye ben kesin yeşil alırdım.

herkese iyi günler, aklımda bu motoru almak var sizce bu motor başlangıç motoru olarak alinabilir mi ?

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı Crazy_sprint adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeşil almanı tavsiye ederim nedenide ilk göründüğü anda kawasakiyi çağrıştırması ve yakışması gören bir daha bakıyor minbüsün önüne kırdım adam normalde korna çalardı durdu oda baktı neymiş bu diye ben kesin yeşil alırdım.
    Haklısınız. Biraz düşünüp yarına kadar kararımı vereyim . Heyecan bastı

Alıntı Shinky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi günler, aklımda bu motoru almak var sizce bu motor başlangıç motoru olarak alinabilir mi ?
    Hocam bende başlangıç motoru olarak düşünüyorum. Ne kadar doğrudur bilemem.

Ama avantaj olarak güvenli sürüş eğitimi aldım.

bu motor beni çok meraklandırıyor. sahip olanlar lütfen deneyimlerinizi paylaşın :(

darknife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Atala Bike
    Ben demiştim bu motosiklet ses getirir gelmesi uzun sürdü ama felaket iyi gidiyor sloganını bile kullanıcıları buldu " ALET GERGİN " Oturuş rahat tork yüksek vites geçişleri de kullanıcıları tatmin etmiş malzeme desen kalitesi belli yine diyorum bu motosiklet bu fiyata çok ses getirir. ( duke 200 reklamları mı arttı banamı öyle geliyor ) tekerinize taş değmesin alanlara hayırlı uğurlu olsun

braveman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yaza doğru...
    Alıntı godfather adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motor beni çok meraklandırıyor. sahip olanlar lütfen deneyimlerinizi paylaşın :(
    "Benelli kullanıcıları gayet memnun görünüyor TNT 250 kullanıcıları gözünüz kapalı alın diyor"
    Rumuz : Gergin Alet

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)