Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Arkadaşlar bende motoru bayide görmeye gittiğimde, dağıtıcı firma sahibi motoru artık getirmeyeceğini söyledi, nedenini sorduğumda ise yeni gelen motoru alanların hepsinin arızayla karşılaştığını ve arızayı gideremediklerini kendisininde bu durumu çözemediği için sok sıkıntı çektiğini ve bana da motoru tavsiye etmediğini söyledi.Daha önce hiç duymadığım şekilde için geldi biraz bana, böyle sorunlarla karşılaşan var mı aranızda acaba, yada firma neden böyle söylüyor olabilir.
Reklamlar
-
HEYgidiDAYS adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende motoru bayide görmeye gittiğimde, dağıtıcı firma sahibi motoru artık getirmeyeceğini söyledi, nedenini sorduğumda ise yeni gelen motoru alanların hepsinin arızayla karşılaştığını ve arızayı gideremediklerini kendisininde bu durumu çözemediği için sok sıkıntı çektiğini ve bana da motoru tavsiye etmediğini söyledi.Daha önce hiç duymadığım şekilde için geldi biraz bana, böyle sorunlarla karşılaşan var mı aranızda acaba, yada firma neden böyle söylüyor olabilir.
Ne gibi bir ariza?
-
Arıza galiba motor ile ilgiliymiş, tam net bir şey söylemedi belkide yedek parça temin edemediği için böyle söylemiş olabilir. Biraz beklemeye karar verdim.
-
Ekrem ATA için çoklu üyelik uyarısı
-
bir kişi bile böyle bişeyden bahsetmemişken, bence o firma benelli yetkisi elinden alınmış bir firma olabilir ;)
-
Hic inandirici gelmedi. Bu model 6 aydir yurtdisinda kullaniliyor, o kadar yorum okudum kimse oyle bir seyden bahsetmedi, keza turkiyede tnt250 ne zamandan beri var sadece 1 kisi sikinti yasamis o da ilanda onu belirtince motor degisimi teklif edildi ona..
-
savica adlı üyeden alıntı
Ne gibi bir ariza?
Arıza galiba motor ile ilgiliymiş, tam net bir şey söylemedi belkide yedek parça temin edemediği için böyle söylemiş olabilir. Biraz beklemeye karar verdim.
Önceki yorumları okursanız görürsünüz ayı şeyi söyleyen bir bayii daha vardı ama sora öğrendik ki o bayiinin elinden alınmış Benelli bu yüzden markayı kötülüyor. Ankara'daki ışıl bisiklet diye bayii idi o yüzden alamadım ben şimdi Ankara bir showroom açılacak onu bekliyorum. Ruling arkadaşımızda ayı şeyi yaşamıştı bahsettiğim bayide. Kötü bi motosiklet değil. Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun yakıda onlarla aynı gruptayım.
Benelli TNT 25
-
Bayiyi siteden şikayet et.
-
EpiC adlı üyeden alıntı
Zaten ben de işkillendim biraz ama bir bayi neden satmak istemez diyede merak ettim, bu söylediklerinizden sonra biraz daha mantıklı geldi arkadaşlar. Bayi ismi vermek veya şikayet etmek doğru değil ama bende Ankara'danım. Ama tam olarak olayın ne olduğunun anlaşılması için aranızdan motordan iyi anlayan birisinin bu bayiyle görüşmesini tavsiye ederim.
-
Motora sonunda plaka cikartip teslim aldim. 5 km kullandim konusmak icon biraz erken ama ilk izlenim; 2. V 3. Vitesleri sahane sesi cok guzel, tok bir sesi var, 4. Viteste 100e kadar ciktim titresim hissetmedim, hindistanda kullanicilarin dediklerinin aksine debriyaj kolu sert degil ve frenlerde bir sikinti yasamadim, gerci frenleri zorlamadim, lastikler yeni ve ben motora yeniyim diye.
Sorulariniz varsa cevaplamaya calisirim.
-
Motora sonunda plaka cikartip teslim aldim. 5 km kullandim konusmak icon biraz erken ama ilk izlenim; 2. V 3. Vitesleri sahane
sesi cok guzel, tok bir sesi var, 4. Viteste 100e kadar ciktim titresim hissetmedim, hindistanda kullanicilarin dediklerinin aksine debriyaj kolu sert degil ve frenlerde bir sikinti yasamadim, gerci frenleri zorlamadim, lastikler yeni ve ben motora yeniyim diye.
Motorda oturuş pozisyonu rahatmı onu merak ediyorum, mt 25'ten, sadece öne biraz yaslanmak gerektiği için vazgeçtim boyum 170 cm, en çok merak ettiğim bu açıkçası
-
Motorda oturuş pozisyonu rahatmı onu merak ediyorum, mt 25'ten, sadece öne biraz yaslanmak gerektiği için vazgeçtim boyum 170 cm, en çok merak ettiğim bu açıkçası
Bana rahat geldi, hindistanda da oturus pozisyondan sikayeti olan yok, direksiyon ama standart commuter tarzinda yuksek degil. Onu anlamak icin oturup durmadan 40-50km kullanmak lazim
-
Öncelikle motosikleti alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Bugün kısa bir test sürüşü yaptım Gerçekten mükemmel bişey 100 km'ye 7 8 saniyede geldi(800 km yol yapılmış motosikletle) alan arkadaş inmemiş diyebilirim Oturuş pozisyonu gayet rahattı HeYgidiDAYS benim boy 174 hiç zorlanmadım ama uzun yolda ne olur bilmem. Tekrar alan herkese hayırlı olsun
-
Bana rahat geldi, hindistanda da oturus pozisyondan sikayeti olan yok, direksiyon ama standart commuter tarzinda yuksek degil. Onu anlamak icin oturup durmadan 40-50km kullanmak lazim
motokeyf adlı üyeden alıntı
Öncelikle motosikleti alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Bugün kısa bir test sürüşü yaptım
Gerçekten mükemmel bişey 100 km'ye 7 8 saniyede geldi(800 km yol yapılmış motosikletle) alan arkadaş inmemiş diyebilirim
Oturuş pozisyonu gayet rahattı HeYgidiDAYS benim boy 174 hiç zorlanmadım ama uzun yolda ne olur bilmem. Tekrar alan herkese hayırlı olsun
Önceki motorum cbr 125 olduğu için aşırı derecede yorucuydu ve artık birdaha racing tipi motor almayacağım o yüzden uzun yolda daha rahat bir sürüş keyfi verecek bir motor olsun istiyorum, canlı olarak görüpde test edemedik daha
-
bende dedim 7 - 8 saniyede geliyo 100 e die ama adamlar test etmişler illa 9 dur o diyolar
-
Sercan400 adlı üyeden alıntı
bende dedim 7 - 8 saniyede geliyo 100 e die ama adamlar test etmişler illa 9 dur o diyolar
Acaba gostergelerde gordugunuz 100 gercekte dogrumu ? Gps ile baktiniz mi hic? Ben ne ünlü ne baba denilen otomobillerde ve motorlarda gostergelerdeki rakamlarin dogru olmadigini gordum
-
Sercan400 adlı üyeden alıntı
Bizzat şahidim
Akhunturk adlı üyeden alıntı
Acaba gostergelerde gordugunuz 100 gercekte dogrumu ? Gps ile baktiniz mi hic? Ben ne ünlü ne baba denilen otomobillerde ve motorlarda gostergelerdeki rakamlarin dogru olmadigini gordum
Ne kadar bi fark olur ki gözümüzle gördüğümüz şey hoşumuza gitti bırak ta keyfini sürelim Kızma ha kardeş bizde biliyoruz gerçek değil ama olan bu yani bütün motosikletler aynı e bunun sesi felan hızla birleşince insanın hoşuna gidiyor
Önceki motorum cbr 125 olduğu için aşırı derecede yorucuydu ve artık birdaha racing tipi motor almayacağım o yüzden uzun yolda daha rahat bir sürüş keyfi verecek bir motor olsun istiyorum, canlı olarak görüpde test edemedik daha
Bazı bayiler test sürüşü yaptırıyor bi görüş istersen bence oturuş pozisyonu gayet rahattı
-
Bizzat şahidim
Ne kadar bi fark olur ki gözümüzle gördüğümüz şey hoşumuza gitti bırak ta keyfini sürelim
Kızma ha kardeş bizde biliyoruz gerçek değil ama olan bu yani bütün motosikletler aynı e bunun sesi felan hızla birleşince insanın hoşuna gidiyor
Fark var ne yazık ki tüm motosikletlere
Bazı bayiler test sürüşü yaptırıyor bi görüş istersen bence oturuş pozisyonu gayet rahattı
Tabi rahat olur benelli o :D
-
Ankarada'yım mevcut bayi bırak test sürüşü yaptırmayı elinde motoru yok ve getirmeyecekmiş.
-
Motora sonunda plaka cikartip teslim aldim. 5 km kullandim konusmak icon biraz erken ama ilk izlenim; 2. V 3. Vitesleri sahane
sesi cok guzel, tok bir sesi var, 4. Viteste 100e kadar ciktim titresim hissetmedim, hindistanda kullanicilarin dediklerinin aksine debriyaj kolu sert degil ve frenlerde bir sikinti yasamadim, gerci frenleri zorlamadim, lastikler yeni ve ben motora yeniyim diye.
hayırlı uğurlu olsun
zamanla daha fazla yorum alabilecek kişilerin olması sevindirici.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)