Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
tnt 25 fiyat olarak beklenen fiyatlarda bu fiyata bu motor iyi adet yapar tasarım ve dizayn çok güzel pulsara iyi bir rakip diye düşünüyorum.
Reklamlar
-
pulsar çok ciddi bi reklam kampanyası yaptı, o yüzden iyi denecek satış adetlerine ulaştı ama kalite kullanıcıları tatmin etmedi, ikinci el satışları patladı, buda pulsar gibi olmasın diye bütün testler bittikten sonra üründen tamamen emin olduktan sonra piyasaya süreceklermiş, gayet akıllıca bi yaklaşım, ama keşke siteye şimdi eklemeselermiş bu modeli, milleti beklenti içine sokuyorlar
-
Özdemir Asaf ne demiş : ''Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat herşeye bedeldir.''valla mayıs ayında bayilerde olacakmış.Beklentiyi karşılasın bekleriz beee.
-
motokeyf adlı üyeden alıntı
Özdemir Asaf ne demiş : ''Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat herşeye bedeldir.''valla mayıs ayında bayilerde olacakmış.Beklentiyi karşılasın bekleriz beee.
keşke tnt25 mayısta gelse ama yetkililer 10. ayı bulabileceğini söyledi, valla ben o kadar beklemem şahsen, sonuçta sezonu kaçırmamak lazım, onun yerine tnt250 alırım daha iyi o mayısta teslim diyolar
-
diğer markalar motorsikletin geliş tarihi ile ilgili insanları bundan önceki dönemlerde cok beklettiler.Bakalım hangi firma verdiği tarihte ürününü bayilerine teslim eder.İnşallah kuba motor benelli serisinde insanları bekletmez.Bekleten bir firma gibi görünmüyor.
Bekleyip görmek lazım.
-
bireycell adlı üyeden alıntı
pulsar çok ciddi bi reklam kampanyası yaptı, o yüzden iyi denecek satış adetlerine ulaştı ama kalite kullanıcıları tatmin etmedi, ikinci el satışları patladı, buda pulsar gibi olmasın diye bütün testler bittikten sonra üründen tamamen emin olduktan sonra piyasaya süreceklermiş, gayet akıllıca bi yaklaşım, ama keşke siteye şimdi eklemeselermiş bu modeli, milleti beklenti içine sokuyorlar
sahibinden r25in ilanlarına girdim toplam 62 ilan var bunun 8 tanesi 2.el 40 km 1000 km arası
şimdi bu motoru alanların elindemi patladı çok mu kalitesiz r25 merak ettim nasıl bir tespittir bu böyle açıklarmısın bana?
pulsar 8 aydır kullanıyorum benim bilmedigim senin bildigin neleri var kalitesiz merak ettim bu bilgiyi nasıl edindiniz? veya nasıl?
-
tekoklava adlı üyeden alıntı
sahibinden r25in ilanlarına girdim toplam 62 ilan var bunun 8 tanesi 2.el 40 km 1000 km arası
şimdi bu motoru alanların elindemi patladı çok mu kalitesiz r25 merak ettim nasıl bir tespittir bu böyle açıklarmısın bana?
pulsar 8 aydır kullanıyorum benim bilmedigim senin bildigin neleri var kalitesiz merak ettim bu bilgiyi nasıl edindiniz? veya nasıl?
ikinci el satışları patladı derken ikinci el ilan sayısı arttı demek istedim, pulsarın ikinci el sayısı 124 falan, r25 te ise 8 adet var verdiğin örneği anlamış değilim, acaba patladı kelimesini ikinci el satışları durdu diye anlamış olabilirmisin
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
tekoklava adlı üyeden alıntı
ayrıca pulsarın sorunlarına gelirsek
1) arka frende teker kitlemesi, kazalara sebebiyet verebilio
2) titreşim
3) yağ sızdırması
4) devirde dalgalanma
5) şanzımandan tak diye ses gelmesi
6) denge sensörü zırıltısı
......
diye uzar gider ama seninkinde sorun çıkmamış olması güzel, sana pulsarınla güzel günler dilerim
-
bireycell adlı üyeden alıntı
ikinci el satışları patladı derken ikinci el ilan sayısı arttı demek istedim, pulsarın ikinci el sayısı 124 falan, r25 te ise 8 adet var verdiğin örneği anlamış değilim, acaba patladı kelimesini ikinci el satışları durdu diye anlamış olabilirmisin
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
ayrıca pulsarın sorunlarına gelirsek
1) arka frende teker kitlemesi, kazalara sebebiyet verebilio
2) titreşim
3) yağ sızdırması
4) devirde dalgalanma
5) şanzımandan tak diye ses gelmesi
6) denge sensörü zırıltısı
......
diye uzar gider ama seninkinde sorun çıkmamış olması güzel, sana pulsarınla güzel günler dilerim
ilk mesajımdaki r25 kıyaslamasını anlayan anladı merak etme sen=)
şu sıraladıgın sorunları pulsar sayfasına yazarmısın sana zahmet
seni alalım pulsar sayfasına ne bilgi istiyorsan aydınlatalım
tnt25 sayfasınıda çöp etmeyelim
-
motokeyf adlı üyeden alıntı
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar? (Gelirse görürüz.)
-
bu motor için 10. aya kadar beklerim gerekirse hem fiyat hem kalite için beklenir ikinci alternetifimde tnt 250 olur çok geç kalırsa eger
-
Diğer bir sayfaya da yazdım. Benelli'leri canlı görmüştüm. Benelli Tnt25'in malzeme kalitesini ve duruşunu pulsardan daha olgun ve oturmuş buldum. Pulsar cocuksu bir motor gibi kalıyor Tnt25 e göre. Hem biri 200 diğeri 250 cc. Fiyatları da yakın gözüküyor. Pulsara çok iyi bir alternatif olabilir.
-
braveman adlı üyeden alıntı
Diğer bir sayfaya da yazdım. Benelli'leri canlı görmüştüm. Benelli Tnt25'in malzeme kalitesini ve duruşunu pulsardan daha olgun ve oturmuş buldum. Pulsar cocuksu bir motor gibi kalıyor Tnt25 e göre. Hem biri 200 diğeri 250 cc. Fiyatları da yakın gözüküyor. Pulsara çok iyi bir alternatif olabilir.
Aynen katılıyorum...
-
braveman adlı üyeden alıntı
öyle olmasına rağmen hala eksik yönlerinin farkında oluşu ve bunları gidermeden piyasaya sürmeme kararı almaları hem benellinin hemde kubanın bu işe ne kadar önem verdiğini gösterir, tebrikler...
-
acemi27 adlı üyeden alıntı
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar? (Gelirse görürüz.)
görürüz inş.
-
net bir tarih verebilecek kimse yok mu ne zaman gelecek
-
Artık havalar ısınıyor insanın motorsiklete binesi geliyor.Hangi aylarda bayilerde yerini alacak acaba.
-
Attigim mailin cevabi. Belliki piyasaya girmesi bayagi bir surecek
Tüm modellerimiz ile ilgili son testlerimiz devam etmektedir ve olabildiğince bir çok kullanıcının sabırsızlıkla beklediği modellerimizi bizler de en kısa zamanda piyasaya sürmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
TNT 25 modeli ile ilgili diğer modellerden farklı olarak birkaç test işlemi daha bulunmaktadır. Benelli olarak Türkiye’de kısa süreli bir macera olmanın aksine kalıcı ve tüm motosiklet severlerin beklentilerini tam anlamıyla karşılayıp beklentileri en üst seviyede karşılamak isteyen bir marka olmak istediğimizden takdir edersiniz ki modellerimiz üzerinde çok titiz ve özverili çalışmalar sürdürmekteyiz. Bu nedenle TNT 25 modelinin piyasada yer alması normalden biraz uzun sürebilir ancak ne net bir tarih verebiliyoruz ne de bu gecikmenin kesin olacağını söyleyebiliyoruz.
Konu ile alakalı tüm gelişmeleri hiç zaman kaybetmeden kullanıcılarımızla anlık olarak paylaşarak tüm soru işaretlerini oluşmadan yok edeceğimizden şüpheniz olmasın.
İyi günler dileriz.
-
karmenn adlı üyeden alıntı
Attigim mailin cevabi. Belliki piyasaya girmesi bayagi bir surecek
Tüm modellerimiz ile ilgili son testlerimiz devam etmektedir ve olabildiğince bir çok kullanıcının sabırsızlıkla beklediği modellerimizi bizler de en kısa zamanda piyasaya sürmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
TNT 25 modeli ile ilgili diğer modellerden farklı olarak birkaç test işlemi daha bulunmaktadır. Benelli olarak Türkiye’de kısa süreli bir macera olmanın aksine kalıcı ve tüm motosiklet severlerin beklentilerini tam anlamıyla karşılayıp beklentileri en üst seviyede karşılamak isteyen bir marka olmak istediğimizden takdir edersiniz ki modellerimiz üzerinde çok titiz ve özverili çalışmalar sürdürmekteyiz. Bu nedenle TNT 25 modelinin piyasada yer alması normalden biraz uzun sürebilir ancak ne net bir tarih verebiliyoruz ne de bu gecikmenin kesin olacağını söyleyebiliyoruz.
Konu ile alakalı tüm gelişmeleri hiç zaman kaybetmeden kullanıcılarımızla anlık olarak paylaşarak tüm soru işaretlerini oluşmadan yok edeceğimizden şüpheniz olmasın.
İyi günler dileriz.
Mantıklı.En azından açık bir şekilde hemen gelemeyeceği belirtilmiş. Hemen getirecez, yok yolda yok gümrükte diyip bir türlü getirmeyen, üzerine daha getirmediği motora bir de zam koyan firmalar gördü bu motorcular.
http://www.atala.it
Founded1921 !
-
Tnt 25 (bn251) ; 2012 de tanıttıkları "uno c250" nin geliştirilmiş versiyonu. Yalnız uno c250 de fuarlarda boy göstetip piyasaya sürülemeyen bi model. Ne testmiş be hacı, yıllardır bitmiyo
-
TNT25in gorunusu hosuma gitti
2.motor olarak dusunuyorum.
ama 10.ayda gelecekse bir sonraki sezonu beklerim.
bu da demek ki seneye bu zamanlar.
8 lira veririm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)