Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Hala motordan ses yok sanirim. Bu nasil is anlamiyorum ya. Benelli resmi sayfasindan Mail attim donus yapmadilar orda yazan iletisim telefonunu ariyorum aradigim kisi suan bana cevap veremiyomus mesaj birakin diyo. La bi motora heves ediyoz onuda kursagimiza tikiyolar arkadas. Bunlara guvenipte nasil alican ki bu motoru...
Reklamlar
-
ilk parti makinalar bayilere ulaşmaya başlamış arkadaşlar gözümüz aydın diyelim sezon başladığında kullanıcı yorumlarınıda alırız inşallah
-
İzmir bayi Aslan motora 2016 modeller gelmiş arkadaşlar.
Bütün bayilere dağıtılmıştır herhalde..
-
yarın çanakkalede bi arama tarama faliyeti gerçekleştirmem lazım maddi yönden kendimi hazırlaya bilirsem almayı düşünüyorum
-
-
Ben pazartesi bakmaya gittim çarşamba gümrük mevzuları çöz0lürse geleceğini söylediler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------
Son dakika haberi şirinevler vale moto yu aradım mesaj attıktan sonra...motorlar gelmiş
-
yapılır tabi ama uğraşman lazım
-
Kutulardan çıkarılan TNT25'ler hayırlı olsun herkese. Burası İzmir. Dün çekildi foto arkadaşlar.
-
Fiyat konusunda bilgisi olan varmi arkadaslar. Ben bayiye sordum gunluk dolar kuru neyse o dediler. Fuarda en son 9300 e birakmislardi.
-
Üstat, tavsiye edilen satış fiyatı $3.294 yazıyor Benelli'nin web sitesinde. Şuan ki döviz kuruyla 9,449 TL tekabül ediyor. Saygılar.
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez.
Albert Camus
-
-
Kesinlikle sitedeki fotolardan daha güzel duruyor.
Yarın kask mont almaya gidicem fiyat sorayım duke 200 için kendimi zorlayım diyordum ama benelli alma ihtimalim arttı fotolardan sonra
-
Bu motor çok satar şimdiden söyleyeyim videoyu görünür hale getirmeyi beceremiyorum ama sesi de iyi bence.
Ayrıca kullanan eleman keskin bir dönüş yaptı manevra kabiliyeti kesinlikle çok ama çok başarılı dar alanda nasıl döndü anlamadın ☺ arkasındayım elemanın
Torku iyi gibi çok seri bir motor
-
Diğer 250'likler 15 bin'e dayanmışken şu anda rakipsiz denilebilir. Duke bunun kadar rahat değil.
-
bu kategoride motosiklet arayanlar!
abisine bakarak konuşuyorum, motora bindim dersiniz
-
Hocam yeşil de çok fenaymış ya fotolar için teşekkürler, süper çıkmış valla eline sağlık
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez.
Albert Camus
-
yarın bakıp almaya gidicem ama yedek parça durumu nasıl garanti veriyorlarmı acaba. Soran oldumu hiç
-
-
logicache adlı üyeden alıntı
14. sayfaya kadar okuduğumdan çıkardığım sonuç;
frenleme konusunda zayıflık var
ilk servise girene kadar 2. vites aralığında titreşim var servisden sonra yok denecek kadar azalıyormuş
kendi sınıfında bulabileceğiniz en konforlu motorlardan birisi olarak göstermişler
ayrıca 2016 eylül de tüm modeller abs li olacakmış
-
valla bu paraya ağzım açık kaldı 9400 9600 arası dolar kuruna göre sanırım ekliyorlar.dolar 4 ayın en düşüğündeymiş bugün haberlerde gördüm 2.800 küsür alıcaklara duyurulur.birde sorum olucaktı benelli italyan tamamda bu ne üretimi bilen varmı ??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)