Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Şubat 2017, 10:23
Reklamlar
-
11 Şubat 2017, 10:25
-
11 Şubat 2017, 16:03
Akhunturk adlı üyeden alıntı
Geniş hacimli ve ufak gibi görünen top case çok güzel duruyor dostum tekerin düz bassın.
-
11 Şubat 2017, 16:38
Çanta almayı düşünen arkadaşlar için Kappa 42n hakkında bilgi vereyim ;
Ürün piyasadaki kalite sınıftaki ürünlerin en ucuzu.
Şu anki fiyatı 210 tl civarı galiba. Hasanpaşa motosuperstore.net mağazasında kampanya fiyatıyla biraz daha ucuza almıştım.
Çantanın plastik kalitesi gayet iyi. Boşken ses olayı-tıkırtı patırtı yapmıyor.
Motordan söküp alması, tekrar takması kolay.
ANCAK kilit mekanizması tam bir facia.
Zaten bu çantanın piyasada benzerlerine göre ucuz olması ve tutmamasının sebebi sanırım kilit mekanizmasının çok zor oluşu.
Abartısız ilk 10 gün beceremiyor delirtiyordu beni sonrasında alıştım. Şimdi iyi anlaşıyoruz.
Almak isteyen varsa bunu düşünerek almalı.
-
11 Şubat 2017, 17:27
Çanta almayı düşünen arkadaşlar için Kappa 42n hakkında bilgi vereyim ;
Ürün piyasadaki kalite sınıftaki ürünlerin en ucuzu.
Şu anki fiyatı 210 tl civarı galiba. Hasanpaşa motosuperstore.net mağazasında kampanya fiyatıyla biraz daha ucuza almıştım.
Çantanın plastik kalitesi gayet iyi. Boşken ses olayı-tıkırtı patırtı yapmıyor.
Motordan söküp alması, tekrar takması kolay.
ANCAK kilit mekanizması tam bir facia.
Zaten bu çantanın piyasada benzerlerine göre ucuz olması ve tutmamasının sebebi sanırım kilit mekanizmasının çok zor oluşu.
Abartısız ilk 10 gün beceremiyor delirtiyordu beni sonrasında alıştım. Şimdi iyi anlaşıyoruz.
Almak isteyen varsa bunu düşünerek almalı.
Kilit mekanizması arada bir açılmıyor mu yoksa çok kolay mı açılıyor pek anlamadım Aparatif sökülüp takılıyorsa çok mantıklı bi üründür.
-
11 Şubat 2017, 18:07
motokeyf adlı üyeden alıntı
Kilit mekanizması arada bir açılmıyor mu yoksa çok kolay mı açılıyor pek anlamadım
Aparatif sökülüp takılıyorsa çok mantıklı bi üründür.
Kendisi açılma filan gibi bir problem değil, mekanizmanın yapısı zor.
Şöyle anlatmaya çalışayım ;
üst kapağı kapattıktan sonra anahtar üzerinde ve kilit açık konumda olacak şekilde, birbirine zikzak şeklinde birleştirilmiş iki parçadan birini tek elinizle yerleşik şekilde tutarken diğer elinizle anahtarı çevirerek kilitlememiz gerekiyor.
Buna elinizin alışması zaman alıyor. Ama alıştıktan sonra problem değil.
Kilit dışında şekil, sesizlk, su girmeme, menteşe kalitesi gayet iyi.
Ayrıca iki kapalı kask alabiliyor fakat bir çene açılır bir kapalı kask sığmıyor.
-
13 Şubat 2017, 17:08
Kendisi açılma filan gibi bir problem değil, mekanizmanın yapısı zor.
Şöyle anlatmaya çalışayım ;
üst kapağı kapattıktan sonra anahtar üzerinde ve kilit açık konumda olacak şekilde, birbirine zikzak şeklinde birleştirilmiş iki parçadan birini tek elinizle yerleşik şekilde tutarken diğer elinizle anahtarı çevirerek kilitlememiz gerekiyor.
Buna elinizin alışması zaman alıyor. Ama alıştıktan sonra problem değil.
Kilit dışında şekil, sesizlk, su girmeme, menteşe kalitesi gayet iyi.
Ayrıca iki kapalı kask alabiliyor fakat bir çene açılır bir kapalı kask sığmıyor.
Arkadaşımında benzer bi ürün vardı en son söktü sinirden paramparça etti Açamıyordu kapatamıyordu sıfırda almıştı ama sıkıntılıydı
-
13 Şubat 2017, 17:32
Öndeki motorun bagajı'da aynımıdır ? Motorda aynı gibi duruyor. Hangi il orası
-
14 Şubat 2017, 13:59
tmp adlı üyeden alıntı
Öndeki motorun bagajı'da aynımıdır ? Motorda aynı gibi duruyor. Hangi il orası
Hemen öndeki motor 125cc kanuni marka çalışan bir arkadaşımızın çantası Arwic. 130 tl ye almış memnun olduğunu söylüyor.
Daha yukarıdaki Bajaj boxer o da iş arkadaşımızın çantası sirkeciden mütevazi bir fiyata aldığı markası bilinmeyen birşey. Hergün küfürleşiyor yakında çöpe atar Yer İstanbul güvenlik sebebiyle trafiğe kapalı bir sokak..
-
14 Şubat 2017, 14:04
Hemen öndeki motor 125cc kanuni marka çalışan bir arkadaşımızın çantası Arwic. 130 tl ye almış memnun olduğunu söylüyor.
Daha yukarıdaki Bajaj boxer o da iş arkadaşımızın çantası sirkeciden mütevazi bir fiyata aldığı markası bilinmeyen birşey. Hergün küfürleşiyor yakında çöpe atar
Yer İstanbul güvenlik sebebiyle trafiğe kapalı bir sokak..
Çevredeki tüm motorlar arkadaş sanırım En iyiside TNT Senin çantada güzel görünüyor yani
-
14 Şubat 2017, 14:35
SeCReTBoY adlı üyeden alıntı
Çevredeki tüm motorlar arkadaş sanırım
En iyiside TNT
Senin çantada güzel görünüyor yani
İş arkadaşlarımızın arasında 7 kişide motor var. Bajaj Boxer,Regal Raptor 250cc ,650cc Vstrom, 2 Vespa,Kanuni ve TNT25..
Ben uzun senelerdir motoru bırakmıştım. Bu herifler yüzünden dayanamadım yine başladım 6 ay kadar önce
-
14 Şubat 2017, 15:56
İş arkadaşlarımızın arasında 7 kişide motor var. Bajaj Boxer,Regal Raptor 250cc ,650cc Vstrom, 2 Vespa,Kanuni ve TNT25..
Ben uzun senelerdir motoru bırakmıştım. Bu herifler yüzünden dayanamadım yine başladım 6 ay kadar önce
chooper tourıng scooter karma bi motosiklet grubunuz varmış :D Tekeriniz düz bassın.
-
15 Şubat 2017, 16:52
Stickerları söküp Trabzonlu bi arkadaşına yeniden tasarım yaptıran bi arkadaş vardı hala buradaysa bi bilgilendirsin bizi ve mümkünse örneği görelim belki bizde yaptırırız.
-
16 Şubat 2017, 16:39
yurt dışı sayfalarında gezinirken ledli ayna görmüştüm ama şuan aradığımda bulamıyorum taktıran veya araştıran var mı ?
-
16 Şubat 2017, 17:54
tnt 600 modeli için var amazon'da görmüştüm çkota güzel görünüyordu motora başka bi hava katmıştı. tnt 25 ve 250 için araştırdım ama bulamadım sen yanlış görmüş olmayasın.
-
17 Şubat 2017, 16:33
Fuar tnt 25 için abs'li model veya farklı renk seçeneği ile ilgili haber var mı arkadaşlar ?
-
22 Şubat 2017, 17:34
Az önce bir fosil orrrrospu beni kaza yaptırmak için sıkıştırdı . Arabasıda kendi gibi fosildi kaltağın . 3 km lik yolda 3 tane sıkıştırma yedim . Kış uykusundan uyanan arkadaşlara duyrulur . Bu vahşiler trafikte motorları mevsimsel olarak daha benimsemediler . Dikkat edin .
-
22 Şubat 2017, 17:51
panpalli adlı üyeden alıntı
Az önce bir fosil orrrrospu beni kaza yaptırmak için sıkıştırdı . Arabasıda kendi gibi fosildi kaltağın . 3 km lik yolda 3 tane sıkıştırma yedim . Kış uykusundan uyanan arkadaşlara duyrulur . Bu vahşiler trafikte motorları mevsimsel olarak daha benimsemediler . Dikkat edin .
Taş atsaydın arabasına fosilin :D Geçmiş olsun dostum Tekerin düz bassın. Motoların arkasına dikkat yazmak lazım artık.
-
22 Şubat 2017, 18:22
Çok teşekkürler . Fosil milyar versen yapamaz o hareketi bana gareze yılan çizdi kadın arabayla .
-
23 Şubat 2017, 15:28
panpalli adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler . Fosil milyar versen yapamaz o hareketi bana gareze yılan çizdi kadın arabayla .
Şarhoştur dostum ama kocası aldatmıştır boşver sen :D Tekerin düz bassın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)