Motoin'de gözüken fiyat, Avrupa içi vergi dahil fiyat.
Yani 460TL'den %20 düşülüyor. Sonradan bizim vergi %18 ekleniyor. Üzerine de 20-25€ kargo bedeli biniyor.
Motoin'de gözüken fiyat, Avrupa içi vergi dahil fiyat.
Yani 460TL'den %20 düşülüyor. Sonradan bizim vergi %18 ekleniyor. Üzerine de 20-25€ kargo bedeli biniyor.
Konu fazla uzamış. Fiyatı makul gelirse irtibata geçer alırsınız, yok fazla gelirse de görmezden gelip tepki vermezsiniz olur biter. Muhabbetin amacını anlamadım. Fiyat mı düşürülmeye çalışılıyor yoksa satan mı rencide edilmeye çalışılıyor belirsiz...
Hayat her zaman sen tüm olanakları yaşayıp tüketmeden önce biter... W. Faulkner
Ben arkadaşı iyiliği için uyardım sadece Aynı tarz bir sürü mesajla uğraşmasın diye. Sonrasında da yanlış bilgiyi düzelttim.
Yoksa istediği fiyatı verebilir tabii ki.
Konuya dönelim o zaman hemen.
Geçen İstanbul karı sonunda eriyince motoru 7000 bakıma götürdüm. Debriyaj ve fren manetleri yamuk halde En zorlu sürüşlerimden oldu.
Acelem olduğu için dertlerimi anlatıp, motoru Mehmet ustaya bırakıp kaçtım. Zaten vites müşürünün değişmesi gerekiyordu, serviste beklesin dedim.
Birkaç gün sonra Mehmet usta aradı. Motorun sesini beğenmemiş, yeni egzoz supabı siparişi vermiş.
Bir hafta sonra Mehmet usta uzunca bir liste attı. Bunlar bunlar değişecek dedi.
Bir hafta sonra da motoru teslim alabildim. Anlattığım her şeyi de yapmış sağolsun.
Toplamda 3 hafta motorsuz kaldım ne yazık ki. Vites müşürü, piston silindir set, üst kapak, contalar, yağ pompası ve ateşleme bobinini değiştirmiş. Hepsi garantiden
Motorun sesi değişmiş. Tüm ses motor bloğundan geliyordu eskiden, şimdi egzozun sesi gürleşmiş.
Şimdilik tekrar rodajda olduğum için midir bilmiyorum ama titreşim var.
Bir de malum servisin deldiği aküm artık gidici sanırım. Bugün motor çok zor çalıştı. Göstergenin ışıkları gidip geliyor, motor ateşlemiyor. Gaz vermeme rağmen birkaç dakika deneyince anca çalışıyor. Bir bitmedi derdimiz.
Teşekkür ederim. Ses güzel demişsiniz ama göreceli bir şey bu biliyorsunuz ki hem bu hali bile tok bir ses veriyorsa açık egzozla çok da "cılız" olmayan bir ses alınabilir diye düşünüyorum Sorgulanmamak/eleştirilmemek üzere düşünen ya da taktıran arkadaş var mı diye eklemiştim soruma.
Bu hali ile derken zaten o sesi sağlayan şey motorun egsozu. Bütün Benelli'lerde ses çok güzel, sanırım bununla ilgili özel çalışıyorlar. Tanıtım videolarında "Benelli Sound" diyerek bunu vurgulamaya başladılar. Özetle ben Tiger'dan falan daha iyi bir ses alınabileceğini sanmıyorum. Zevk meselesidir ama henüz sonradan takılmış egsozla güzel ses çıkaran motor görmedim.
Ben FC Moto dan aldım. O da Motoin gibi önemli bir kuruluş. Ancak Avrupa içi vergi fiyatı düşürülmedi Kartından ne yazıyorsa onu çekiyor. 20 euro DHL avrupa dışı kargo bedeli verdim. Buraya gelince UKIM ( Uluslararası Kargo İşleme Merkezi ) den almak için %18 yani 80 YTL yi bayıldım.
Motoin den daha önce alışveriş yapmadım. Ama FC Moto böyle çalışıyor.
Eldiven muhabbeti bayağı uzamış yaw fiyat ortalama 750 adamda 660'a bırakıyor ki eldiven kullanılmamış TNT 125'in boyutuna baktınız mı ? Biraz farklı gibi geldi bana
Niye paylaşmasın ki. Büyük japon ve avrupalı üreticiler Lansman tarihi veriyor. Ucundan orasında burasından yarım yamalak casus ( hesapta ) fotoğraflar koyduruyor sitelere. İlk test makinesinin fotoğraflarını videolarını koyuyor. Hem merak uyandırmak hemde beklentiyi yükseltmek büyük üreticiler tarafından böyle yapılıyor. Çok sattıkları çok kar ettiklerini düşünürsek demek ki bir bildikleri var
Herkese merhaba arkadaşlar çanta taktıran arkadaşlardan görseller rica etsem paylaşırmısınız ? Tekeriniz düz bassın.
@murder2003 Shad SH45
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3906902
@akça23 Shad SH40
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3944058
Ben Maxem SL45
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3988807
Daha fazlası için başlıkta "topcase" ya da "çanta" diye aratabilirsiniz. Ben SL45 hakkında daha fazla fotoğraf ve yorum paylaşmıştım ama denk gelmedim şimdi.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)