Rosso 2'ler sağanak yağmur ve yüksek hızda iş görmez. Su tahliye kanalları zayıf. Zaten sağanak yağmurda vizör su içinde kaldığı için hızlı sürmemek lazım. Ama normal hızlarda yeterince tahliye edebiliyor, hamur da yumuşak olduğu için sıkıntı olmaz. Su tahliye edilebildiği sürece, en iyi tutan lastik en yumuşak lastik. O da Rosso 2 haliyle.
Hafif yağmurda normal hızımla(düz yol+viraj hız sınırında) sürmüştüm, en ufak tedirginlik yaratmadı.
Michelin'in 140'lık Pilot Street'i var. Bizim lastikçiler önermeyi çok seviyor ama kullananların önemli bir kısmı memnun değil. Ayrıca Türkiye'ye gelenler radyal değil, sert hamurlu. Uzun ömür dışında Rosso'ya göre artısı yok.
Pilot Road'lar efsane ama 160/60 var en küçük. Forumda deneyen bir arkadaş vardı, o cevap versin
O servis Maltepe servisse, önceki sayfalarda yazdım başımdan geçenleri.
Şimdilik ciddi sorunu yok. Garantiden birkaç parça bekliyoruz, onlar gelene kadar gazlamaya devam.
Garantiden beklediklerimi de yazayım, faydalanan olur belki.
Maltepe fiyaskosundan sonra Vale'ye gitmiştim. Mehmet usta stop etme sorunu olup olmadığını sordu. Sabahları bazen yokuş aşağı stop ettiğini söyledim. Oksijen sensörü siparişi verdi.
Kornanın bazen çalışmadığını söyledim. Sol kütüklük siparişi verdi.
Motor bloğundan yağ sızdığını söyledim. İlk gittiğimde vidaları sıktı. Hala devam edince motor kapak contası siparişi verdi.
Conta değişimi için motor sökülecek bir ara. Hazır sökülmüşken titreşim/gürültü problemime de bakacağız. Tüm dertlerimi çözecek diye umuyorum