Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Ekim 2016, 16:57
spirit32 adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim.
sj4000 wifi . piyasada 285 , 300 ₺ gibi rakama bulunuyor. görüntü kalitesi fena değil. piyasada sahtelerininde olduğunu duymuştum. daha pahalı ve kaliteli bir şey isterseniz. 1000 ₺ nin üstünde olur. go pro yada sony bakabilirsiniz. bence o kadar para vermeye gerek yok.
sjcam markasına ait modellerin çekimleri gayet iyidir kaliteli yani sony almaya hiç gerek yok gereksiz fazla para yani 50 60 liralık olanlar zaten çöp rüzgarda çekim bile yapmıyorlar
Reklamlar
-
20 Ekim 2016, 17:18
fiyat performans olarak düşünürsek oldukça başarılı. tek eksiği harici mikrofon girişi olmayışı. onu da biz kendimiz hallettik.
-
20 Ekim 2016, 17:20
fiyat performans olarak düşünürsek oldukça başarılı. tek eksiği harici mikrofon girişi olmayışı. onu da biz kendimiz hallettik.
Tüm modelleri için mi eksik yoksa sj4000'de mi bulunmuyor. birde nasıl halletiniz ilerde işime yarayabilir Anlatırsan sevinirim.
http://www.atala.it
Founded1921 !
-
20 Ekim 2016, 17:34
bildiğim kadarıyla tüm modellerde yok. go pro ve sony nin belli bir iki modelinde var.onlarda bilindiği gibi baya bir pahalı. kamerayı açıp dahili mikrofon çıkışını iptal edip 3,5 mm jak takıp lehim yaptık. lakin biraz riskli bir durum. kamerayı felan delmek grekiyor .dikkatli olmak gerekiyor. ama yapılmayacak bir şey değil.
aşağıdaki linkten bakabilirsin benim çektiğim video. başka videolarda var.
https://www.youtube.com/watch?v=Mzp467MXIiI
-
20 Ekim 2016, 17:52
bildiğim kadarıyla tüm modellerde yok. go pro ve sony nin belli bir iki modelinde var.onlarda bilindiği gibi baya bir pahalı. kamerayı açıp dahili mikrofon çıkışını iptal edip 3,5 mm jak takıp lehim yaptık. lakin biraz riskli bir durum. kamerayı felan delmek grekiyor .dikkatli olmak gerekiyor. ama yapılmayacak bir şey değil.
aşağıdaki linkten bakabilirsin benim çektiğim video. başka videolarda var.
https://www.youtube.com/watch?v=Mzp467MXIiI
Biraz elektronik bilgisi olması lazım insanın oda galiba sende var alıp sana göndermek lazım yada senden sipariş etsek :D
-
20 Ekim 2016, 18:06
estağfullah üstad , benimde çok anladığım bir şey değil esasında. arkadaşla öylesine bir gün kafa yorduk. oldu. arkadaşın emeği daha çok oldu tabi. yapan arkadaşların videoları da baya br işimize yaradı.
-
20 Ekim 2016, 23:27
Bizim aletlerin gidon size de biraz uzun gelmiyor mu. Diğer motorların aralardan geçtiği yerden alet geçiyor ama gidon kalıyor sanki
-
20 Ekim 2016, 23:37
Ben de bu aralar aynaları tokuşturuyorum. Aradan kenardan geçerken tak diye ses geliyor. "Abi pardon ya" anlamında elimi kaldırıyorum, sıkıntı yok cevabını görüp devam ediyorum.
Önceki sayfalarda bir arkadaş başka gidon denemişti. Zaten değişimi kolay, maceraya girilebilir.
-
20 Ekim 2016, 23:45
Gidon uzunluğundan ziyade turu az
-
21 Ekim 2016, 00:43
pea adlı üyeden alıntı
Ben de bu aralar aynaları tokuşturuyorum. Aradan kenardan geçerken tak diye ses geliyor. "Abi pardon ya" anlamında elimi kaldırıyorum, sıkıntı yok cevabını görüp devam ediyorum.
Önceki sayfalarda bir arkadaş başka gidon denemişti. Zaten değişimi kolay, maceraya girilebilir.
O arkadaş sanki titreşim arttı gidonda demişti. Güzel bir gidon bulunursa aslında dediğin gibi güzel bir macera olabilir.
-
21 Ekim 2016, 08:45
Gidon biraz uzun evet ancak motoru çok koruyor. 2 kez yan yatırdım. İkisinde de çizik dahi olmadı gidon sayesinde. Uzun olduğu için asfalta ilk temas eden yer ve motoru çok iyi koruyor.
-
21 Ekim 2016, 09:18
Titreşim arttı çünkü yeni taktığım gidonda diş olmadığı için kendi ağırlık topuzlarını takamadım. Belki bir ara dubel gibi sıktıkça içerde açılan topuzlardan alacağım. Ama onlarda orjinal kadar ağır değil. Kum doldurabilirim. öyle titreşim kalmaz.
Gidonu değiştirince eskisinde geniş oldu birde titriyor CRF sürüyor gibi hissediyorum :D
-
21 Ekim 2016, 15:09
estağfullah üstad , benimde çok anladığım bir şey değil esasında. arkadaşla öylesine bir gün kafa yorduk. oldu. arkadaşın emeği daha çok oldu tabi. yapan arkadaşların videoları da baya br işimize yaradı.
Elinize sağlık güzel olmuş yaptığınız yöntemle Sony'a falan para vermeye gerek yok. Videoların devamını bekleriz.
-
21 Ekim 2016, 17:39
oialdemir adlı üyeden alıntı
Titreşim arttı çünkü yeni taktığım gidonda diş olmadığı için kendi ağırlık topuzlarını takamadım. Belki bir ara dubel gibi sıktıkça içerde açılan topuzlardan alacağım. Ama onlarda orjinal kadar ağır değil. Kum doldurabilirim. öyle titreşim kalmaz.
Gidonu değiştirince eskisinde geniş oldu birde titriyor CRF sürüyor gibi hissediyorum :D
Titreşim göreceli bi kavramdır :D :D kum doldursan daha yinede titreşim olacaktır bence. Hayırlı olsun deneyimlerini bekliyoruz.
-
21 Ekim 2016, 17:50
seyralem adlı üyeden alıntı
Titreşim göreceli bi kavramdır :D :D
kum doldursan daha yinede titreşim olacaktır bence. Hayırlı olsun deneyimlerini bekliyoruz.
Orjinal gidon ile kıyas yaparak söylüyorum. Ben çok aldırmam normalde titreşimi. Ama Denge topuzlarını söktünüz mü hiç bilmiyorum. Gerçekten ağırlar.
Olmadıkları zaman cidden titriyor. Eller uyuşuyor 15 dk sonra :D
-
21 Ekim 2016, 17:50
-
22 Ekim 2016, 12:36
-
22 Ekim 2016, 14:21
pea slm, daha önce seninle karşılaştık zannedersem zeen motor'da lastik taktırıyodun konuşmuştuk benimde beyaz tnt25 vardı seninki gibi hatırlarsan bayramın 3.günüydü galiba lastikten memnun musun merak ettim, foruma yeni üye oldum yanlış bişey yaparsam kusura bakmayın arkadaşlar.
-
22 Ekim 2016, 16:21
Zeybey adlı üyeden alıntı
pea slm, daha önce seninle karşılaştık zannedersem zeen motor'da lastik taktırıyodun konuşmuştuk benimde beyaz tnt25 vardı seninki gibi hatırlarsan bayramın 3.günüydü galiba lastikten memnun musun merak ettim, foruma yeni üye oldum yanlış bişey yaparsam kusura bakmayın arkadaşlar.
Hoş geldin foruma @pea yanlış hatırlamıyorsam mecburiyetten bi lastik taktırmıtı bayram boyutları bayağı bi yüksek gelmişti hepimize arka lastik ölçüsü orjinalden epeyi büyüktü 170'lik taktırmıştı ama sonra burda fotoğraf paylaşacaktı unuttu mu ne bişeyler oldu kendisi çok güzel durduğunu söylüyordu geçmiş sayfaları incelersen bulabilirsin.
http://www.atala.it
Founded1921 !
-
22 Ekim 2016, 16:51
170 mi eminim çok güzel olmuştur keske bi resim koysa.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)