Memduhiye köyüne kahvaltıya gidicez önce adapazarına, ordan acarlar longozu,kefken,kandıra,şile ve beykoz yapıcaz.Beykoz da isteyenler paintball oynayacak. iki toplanma yeri var avrupa yakası levent bp 7.00 anadolu yakası çamlıca gişeleri 7:45
250 cc kategorısınde tork canavarı yahu beni bu gruba dahil eden (sağolsun ) arkadaşım tnt si ile gezilere gitti benden önce onun motorunu kullanmış olabilirler. bana tnt 25 mi oo tork canavarı dediklerinde tepkim ; tork canavarı mı ???? olmuştu
1000 lik bir iki tane var geneli 600 750 cc arası 250 cc ve altı da baya fazlaca var. racing büyük cc yok. otoban harici büyük ccler çok koparıp gitmiyor , zaten gezi rotaları genelde otoban dışı dar ve virajlı yollar pilotaj iyiyse geride kalınmıyor büyük cc.lerden. Grup genel olarak uyumlu ve sakin , kapatıp giderlerse küçük cc ler geziyi bırakıp evlerine döner.
Ben de senden bir sonra ki gün gittim Şirinevler Vale ye. Anadolu yakasından Küçük Çamlıca'dan geliyorum dediğimde senden bahsetti Mehmet Usta
Yağ olarak benimkine de Motul 10-40 koyduk .
Evet biraz yol var ama motosiklet servisleri için iyi bir usta, iyi niyetli yaklaşım arayıp bulunması zor şeyler..
Hergün gidecek halimiz yok. İyi zamanlama yapıp gezmiş oluyor insan. Bu bahaneyle çok uzun zamandır Bakırköyde ziyaret etmediğim arkadaşlarımı da görme fırsatı buldum.
Motoru ben aynı yerden almıştım. Şirinevler Vale Moto'da hem satış tarafındaki arkadaşlar hem servis tarafı gayet iyi. Mehmet ustayı tanıdığıma sevindim..
Bu arada ufak kaza için geçmiş olsun.
Çok teşekkürler @Akhunturk. Tekerinize taş değmesin.
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
Gezi yapacak veya toplanacak arkadaşlar burayı unutmazlar inş biraz fotoğraf görsel paylaşırlar. Tekeriniz düz bassın İyi eğlenceler şimdiden.
Teşekkür ederim. Pulsar 200 ns ile biraz kapışır gibi olduk hızlanma aynı sayılır , top speed de ve rampalarda geride kalıyor. ktm rc 200 felaket hızlanması var 600 lüklere beraber gidiyor nerdeyse modifikasyon vs kesinlikle yok diyor kullanıcısı. mt25 r25 ler zaten güçlü motorlar onlara yetişemiyorum haliyle, bayan sürücüler hariç mt 25i çok beğeniyorum şahsen. genelde huzurlu sürüş ortamı var pek kapışma ortamı yok. bol foto çekmeye çalışırım burda da paylaşırım inşallah.
rc200 600'e yetişiyorsa modifikasyon vardır pek inandırıcı gelmedi bana MT25'ler çok güzel herkes beğenir ama tnt ile kıyaslandığında fiyat göz önüne alınıyor biraz foto çeker paylaşırsan iyi olur. Bayan deyip geçme ne bayan sürücüler var tabi geneli berbat Tekeriniz düz bassın.
TNT 25 i Sert tanıtımdır. :D
https://www.youtube.com/watch?v=c0aGiFqaZLQ
Herkese iyi haftasonları. Bir şey sormak sizinde görüşlerinizi almak istedim.
Motor 5 bin km ye geldi. Yaz ortalarına kadar kullanıp sonra cc yükseltmek istiyorum. Sizce mt-07 ye gibi cclere geçiş için erken mi.
Yoksa Duke 390 falan mı almalıyım. Ona göre birikim yapıp ya çok sıkıcam kendimi ya da biraz daha rahat yaşıcam
@Philippe
Buna siz karar verebilirsiniz ancak. Ama benim görüşüm, araya bir geçiş motoru + eğitimler lazım. CB500F, Duke 390 gibi ara motorlar iyidir. Artan parayla da eğitim, ekstra ekipman alınır.
Bugün kedilerin delik deşik ettiği selemi kaplattım sonunda. Eski kaplama sökülünce fark ettik ki, delik deşik olmuş zaten. Delinen yerler lekelenmiş, sanırım küf olmuş.
Siyah olarak 2 çeşit kumaş vardı. Biri çok deri duruyordu, artçı selesinin yanında sırıtacaktı. Diğeri de orijinaline benziyordu. Soldaki deri görünümlü olan, 25TL daha ucuzmuş, yerli üretimmiş. Sağdaki de tercih ettiğim, ithalmiş sözde. Orijinaline göre daha kalın, daha sağlam.
Ve son hali:
Bakalım sokağın kedilerine ne kadar dayanacak
selamlar,
Bugün olan geziye uyanamadığım için gidemedim. Gidemediğim için ve belki son 20 dereceli haftasonu olduğu için, müsaitliği olan varsa Caddebostan Migros veya Sahil üzerinde bir beltur'da buluşsak mı?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)