Kawasaki Ninja 250 SL Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Kawasaki Ninja 250sl
Fiyat 440 Euro
2014 Kawasaki Ninja 250SL Tech Specs
Engine type: Liquid-cooled, 4-stroke 1 Cyl DOHC
Displacement : 249 cm³
Bore x stroke : 72.0 x 61.2 mm
Compression ratio: 11.3:1
Valve/Induction system: DOHC, 4 valves
Fuel system Fuel injection: ø38 mm x 1
Ignition : Keihin, Transistorized Ignition
Electric: Starting
Lubrication : Forced lubrication, wet sump
Maximum power 20.6 kW / 9,700 rpm
Maximum torque 22,6 N·m { kgf·m} / 8,200 rpm
SS 400m : 15,5 s
SS 200m : 9,7 s
Max Speed : 153 km/h
Transmission 6-speed, return
Final Drive Sealed chain
Primary reduction ratio 2.800 (84/30)
Gear ratios: 1st 3.000 (393/11)
Gear ratios: 2nd 1.933 (29/159)
Gear ratios: 3rd 1.444 (31/22)
Gear ratios: 4th 1.217 (28/23)
Gear ratios: 5th 1.045 (23/22)
Gear ratios: 6th 0.923 (24/26)
Final reduction ratio 3.000 (42/14)
Clutch : Wet multi-disc, manual
Frame type Tube diamond
Rake/Trail 24° / 90 mm
Wheel travel, front 110 mm
Wheel travel, rear 116 mm
Tyre, front 100/80-17 M/C (52S)
Tyre, rear 130/70-17 M/C (62S)
Steering angle, left / right 36° / 36°
Suspension, front telescopic fork
Suspension, rear Bottom-Link Uni-Trak swing arm
Brakes, front Single 263 mm petal disc. Caliper: dual-piston.
Brakes, rear Single 193 mm petal disc. Caliper: Dual-piston.
Dimensions (L x W x H) 1.935 mm x 685 mm x 1,075 mm
Wheelbase 1,330 mm
Road Clearance 165 mm
Seat height 780 mm
Fuel capacity 11 litres
Curb Mass 151 kg
Reklamlar
-
honda cbr 250 için güzel bir haber. artık fahiş fiyatla cbr satmak neymiş öğrensin. 12300 e aynı özelliklere sahip bir motor
cbr 250 satıcıları güzel darbe yedi 12 ye ikinci el satmaya kalkan 2013 sahiplerine ve yeni kasa deyip 13 isteyen ikinci el sahiplerine kolay gelsin
-
Topic hayırlı olsun ortalık karışacak
-
1 -) Fiyatı 440 Eur değil
2-) Fotoğrafınızı koyduğunuz special edition, grafiksiz versiyonu (siyah/beyaz veya yeşil/siyah) modelleri geliyor.
3-) Yine bu fotoğrafların aksine, depo standart siyah renkte. !
-
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
1 -) Fiyatı 440 Eur değil
2-) Fotoğrafınızı koyduğunuz special edition, grafiksiz versiyonu (siyah/beyaz veya yeşil/siyah) modelleri geliyor.
3-) Yine bu fotoğrafların aksine, depo standart siyah renkte. !
Biliyoruz 440 euro olmayacağını bir yanlışlık olmuş.Şuan düzenleme yapılamadığı için öyle kaldı zaten biraz mantığı olan bir insan bunu söylemez bile böyle basit ayrıntılara girmeye lüzum görmüyorum düzenleme yapıldığı zaman düz renklerde eklenir.3 gün önce onaya verildi başlık 17 kasımda ilk ilan verildi.depo üstü siyah sticker ilk defa orda göründü.Forumda ilk satış başlatan mağazanın linkinide ben koymuştum.Renklerden haberim var.Kısa sürede eklenir.
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Biliyoruz 440 euro olmayacağını bir yanlışlık olmuş.Şuan düzenleme yapılamadığı için öyle kaldı zaten biraz mantığı olan bir insan bunu söylemez bile böyle basit ayrıntılara girmeye lüzum görmüyorum düzenleme yapıldığı zaman düz renklerde eklenir.3 gün önce onaya verildi başlık 17 kasımda ilk ilan verildi.depo üstü siyah sticker ilk defa orda göründü.Forumda ilk satış başlatan mağazanın linkinide ben koymuştum.Renklerden haberim var.Kısa sürede eklenir.
Bir yanlışlık olmuş, biraz mantığım olduğu için tebessümle ifade ettim. (o yüzden işareti koyuldu zaten) Karakter analizi yapmana gerek yoktu. Türkiye'de motosikletcilerin hep bekledikleriyle buldukları bir olmuyor onu vurgulamak için yazmıştım.
-
250 kasasıyla gelse 300 satamazlar birebir aynı makina.
-
kawasaki.com.tr de fiyat yazmıo
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
kawasaki.com.tr de fiyat yazmıo
sahibinden'de €4400'ya satan bayiler mevcut
-
bu arada lastikler ön 100 arka 130 cbr 125 boyutlarında.
bu boyutlarda ülkemizde iyi lastik yok
diablo rosso 2 takamassınız cbr250 veya ninja 300 gibi. michelen pilot stret e talim.
üzrinde de IRC lerr çıkacak kesin
-
Sanırım bu motosikleti forumda ilk alanım
İlk motorum, yarın koruma ekipmanlarımı aldıktan sonra motosikleti teslim alacağım. Ama yaptığım kısa amatör sürüşte hayran kaldım.
-
neonxc adlı üyeden alıntı
İlk motorum, yarın koruma ekipmanlarımı aldıktan sonra motosikleti teslim alacağım. Ama yaptığım kısa amatör sürüşte hayran kaldım.
Hayırlı olsun kaça aldınız 12.400'mü?
-
Hayırlı olsun Fotoğraf bekleriz. Mümkünse bir CBR yanında :D
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kaça aldınız 12.400'mü?
Teşekkür ederim. 12.300 e aldım. Plaka sigorta ne kadar tutacak hiç bir fikrim yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
Hayırlı olsun
Fotoğraf bekleriz. Mümkünse bir CBR yanında :D
Teşekkür ederim hocam Motor kullanmayı biraz öğrenim cbr 250 si olan bir arkadaşla çekim yaparız.
Ama şu kadarını söyleyim özellikle tricolor cbr 250 daha kaslı duruyor ninjadan. Ninja biraz daha zayıf. Bana öyle geldi en azından.
-
Teşekkür ederim. 12.300 e aldım. Plaka sigorta ne kadar tutacak hiç bir fikrim yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
Teşekkür ederim hocam
Motor kullanmayı biraz öğrenim cbr 250 si olan bir arkadaşla çekim yaparız.
Ama şu kadarını söyleyim özellikle tricolor cbr 250 daha kaslı duruyor ninjadan. Ninja biraz daha zayıf. Bana öyle geldi en azından.
İstanbul içindeysen öğrenmene yardımcı olabilirim.Hem tricolor CBR var bende Bana da sağolsun bu forumdan (Mucoist ve Samet10) kullanıcıları yardımcı olmuştu. İlk günlerim geldi aklıma ayak bileklerim,kasıklarım ağrımıştı kendimi sıkmaktan. Ama o heyecanı tekrar yaşamak isterim. Tekrar hayırlı olsun,
-
İstanbul içindeysen öğrenmene yardımcı olabilirim.Hem tricolor CBR var bende
Bana da sağolsun bu forumdan (Mucoist ve Samet10) kullanıcıları yardımcı olmuştu. İlk günlerim geldi aklıma ayak bileklerim,kasıklarım ağrımıştı kendimi sıkmaktan. Ama o heyecanı tekrar yaşamak isterim. Tekrar hayırlı olsun,
Teşekkür ederim hocam. Honda nın güvenli sürüş eğitimine katılmıştım. Fren, bakış, oturma pozisyonu, v.b olayları biliyorum aslında. Eksiğim trafik tecrübesi ve motora alışmak.
Motorla yalnız vakit geçirmeliyim bol bol
Bu arada koruma takozu taktırmak istiyorum. Kawasakinin yedek parçası çok fena.
-
Kawasaki grubumuza eklemek isteriz sizi. 300 ve 250 kullanıcıları olarak akşamları buluşuyoruz. Hem yeni aleti de görmüş oluruz
-
Evet sizide aramizda görmek isteriz.Hayırlı olsun kazasız belasiz inş
-
Teşekkür ederim arkadaşlar. Çok menmun olurum bende.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)