merhabalar, yazılanları okudum, konuyu tanışma bölümünde açmıştım fakat beni buraya yönlendirdiler, bir acemi olarak utanarak yazıyorum sizlere, ehliyetimi alalı 4 ay oldu ve bir kaç senedir de cb 125 e kullandım boş alanlarda, hiç trafik tecrübem yok, gönlümde yatan Ninja 250 sl ama hiç motor kullanan bana yardımcı olacak arkadaşım olmadığı için kendime güvenipte almaya cesaret edemiyorum, eve bile götüremem diye düşünüyorum ve bu yüzden çok mutsuzum bu arada 43 kilo ve 1.55 boyunda bir bayanım, kızıltoprak showroomda motora bakmaya gittim, üzerine oturtuyorlar ancak deneme sürüşü falan yok, alçaltırız falan dediler kullanırsın dediler ama ben kendime hiç güvenmiyorum son derece acemiyim, tavsiyeye ve yardıma çok ihtiyacım var karar veremediğim için ve korkularım yüzünden bir türlü alamıyorum ve sonunda yine kış gelecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
forumda bile acemiyim ne yazacağımı nereye yazacağımı bilmiyorum, yanlışlık yaptıysam kusuruma bakmayın ne olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
kullandığım motorlara göre eni daha az yüksekliği aynı, ağırlığının ise daha fazla olmasına rağmen, daha hafif ve dengeli geldi (lastiklerinden olsa gerek),cb 125 de bile daha rahatsız hissediyordum kendimi, ama ben kullanıp kullanamayacağımı bilmeden nasıl alabilirim, ne yapacağımı bilmiyorum