Kawasaki Ninja 250 SL Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Şubat 2016, 08:27
Ben şahsen kitapçıkta yazan sıklıkla yaptırmaya özen gösterdim. Yağ konusunda da Ninja da İpone kullanmıştım şimdiki motorda Motul kullanıyorum. Her ikisi de iyidir Castrol ü bilmiyorum maalesef :/
Sabırsız adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 250Sl e 800km bakımından sonra ne zaman yağ koyuyoruz. Benim makina 3000de,hala yağ değişmedi aradan 2000km geçti değistirmelimiyim? Ve yağ olarak castrol,motul ve iphone arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
Reklamlar
-
22 Şubat 2016, 16:54
Arkadaşlar sadece scooter tecrübem var acaba bu motorla başlayabilirmiyim beni kendine aşık etti resmen. Yaşadığım yerde trafik yok ve boyum 1.73 kilom ise 70 tir iyi günler
-
Ninja biraz seri kalkar diğer 250'liklere göre.Dikkatli olmanız gerek.
-
Motorun tasarımı güzel fakat diğer 250lilik motorlara göre küçük diye biliyorum, 1,85 boy için bir sıkıntısı olur mu?
-
buzzmert adlı üyeden alıntı
Motorun tasarımı güzel fakat diğer 250lilik motorlara göre küçük diye biliyorum, 1,85 boy için bir sıkıntısı olur mu?
Uzun adama uygun değil. 1.70 den uzun adam gereğinden fazla eğilmesi gerekiyor. Buda konforsuzlaştırıyor motoru.
-
buzzmert adlı üyeden alıntı
Ben 1.80 boyla 12000 km yol yaptım. Evet ninja biraz küçük kalıyor olabilir ama mümkünse denemenizde fayda var.
-
yagı 5-6 bınde bır degıstırın demıyor mu manuel
ne dıyorsa onu yapın arkadaslar
fazladan para bayılmanın alemı yok
-
Kocaeli İl Temsilcisi
brooklynnn adlı üyeden alıntı
yagı 5-6 bınde bır degıstırın demıyor mu manuel
ne dıyorsa onu yapın arkadaslar
fazladan para bayılmanın alemı yok
Kitapçık 12.000 km'de bir değiştirin diyor yağı .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Buralar baya sessiz kalmış bir şeyler paylaşsanız da canlansa birazcık
-
15 Nisan 2016, 00:52
kawasakide alt devirlerde sübap sesi gibi bir ses var 4 bin devirden sonra kesiliyor sizdede var mı böyle bir ses
-
15 Nisan 2016, 00:57
Nasil bir ses benim motor daha 10 km de ) bir tek hiz arttikca zincirde sıkır sıkır ses geliyor baskada bir sey yok bide ben koruma takozunu nerden bulucam 400tl istiyorlar cok pahali
-
17 Nisan 2016, 19:44
Trojan17 adlı üyeden alıntı
kawasakide alt devirlerde sübap sesi gibi bir ses var 4 bin devirden sonra kesiliyor sizdede var mı böyle bir ses
Evet sanırım bu tüm 250sl'lerde var.2.bin devirde meydana geliyor alet güç istiyor. vermeyince sübaplara vuruyor.Problem değil 4.bin devirden sonra vites atmaya çalışın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
ceymier adlı üyeden alıntı
Nasil bir ses benim motor daha 10 km de
) bir tek hiz arttikca zincirde sıkır sıkır ses geliyor baskada bir sey yok bide ben koruma takozunu nerden bulucam 400tl istiyorlar cok pahali
İzmir'de oturyosanız Ben kahramlardan 140 tlye aldım henüz taktırmadım.
-
18 Nisan 2016, 08:25
bana aldiginiz yerin telefonunu verebilirmisiniz siparis versem kendim takabilirim herhalde istanbulda oturuyorum bide cbr 125 gibi zincirden ses geliyor bu sizdede varmi yada butun motorlardami mevcuttur bu ses.bide rodaji nasil yaptiniz benim motor 150 km oldu 4 bin deviri gecmiyorum.
arada motor fan aciyor buda normal bir durummu acaba
Kula Bela Gelmez Hak Yazmadikca; Hak Bela Yazmaz Kul Azmadikca Hak Kuldan İntikamini Kul İle Alir Dini İrfani Bilmeyen bunu kul Etti sanir
Bari Emri Olmayinca Sanki Yaprak mi Kipranir
-
23 Nisan 2016, 19:07
abs'li modeli 15 tl ye yaklaşmış
abs'siz ise 13 civarına yaklaşmış bakalım :D
-
24 Nisan 2016, 14:19
ceymier adlı üyeden alıntı
Nasil bir ses benim motor daha 10 km de
) bir tek hiz arttikca zincirde sıkır sıkır ses geliyor baskada bir sey yok bide ben koruma takozunu nerden bulucam 400tl istiyorlar cok pahali
Merhaba. Koruma takozu olarak elimde bir çift kullanılmamış takoz var. z250sl motorum için almıştım (ninjaya da uyuyor), fakat motoru sattığımdan takmak kısmet olmadı. Yani hiç kullanılmadı. Henüz ilana da çıkmadım. 120 tl'ye fiyatla size gönderebilirim. İsterseniz foto da gönderebilirim.
-
24 Nisan 2016, 20:22
Ben 6binde değişiyorum.
Yağ teknolojisi var sonuçta adamlar haybeye o kadar para almıyor. 6 iyidir.
-
25 Nisan 2016, 21:53
turkmath adlı üyeden alıntı
Merhaba. Koruma takozu olarak elimde bir çift kullanılmamış takoz var. z250sl motorum için almıştım (ninjaya da uyuyor), fakat motoru sattığımdan takmak kısmet olmadı. Yani hiç kullanılmadı. Henüz ilana da çıkmadım. 120 tl'ye fiyatla size gönderebilirim. İsterseniz foto da gönderebilirim.
özelden yazdim
Kula Bela Gelmez Hak Yazmadikca; Hak Bela Yazmaz Kul Azmadikca Hak Kuldan İntikamini Kul İle Alir Dini İrfani Bilmeyen bunu kul Etti sanir
Bari Emri Olmayinca Sanki Yaprak mi Kipranir
-
25 Nisan 2016, 22:09
Trojan17 adlı üyeden alıntı
Ninja250r'ımdada vardı servisler filan sorun değil diyordu 27bin km kullanmıştım sıkıntı çikarmadi
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
28 Nisan 2016, 00:03
yahu ABSli satan yokmu arkadaşlar bu motoru ya yok internette bulamıyorum sadece sıfır var bir tane var ve gereksiz fazla yazmış
-
04 Mayıs 2016, 19:47
Ben bu kadar sacma bir servis anlayışı görmedim. 30.04.2016 tarihinde motorumun 5000 bakimi yucel motor da yapiliyor. Hic bir sıkıntı yok deniyor 02.05.2016 yani iki gun sonra debriyaj baskı balata da sorun çıkıyor. Kawasaki yetkili servisi ata moto ile görüşüyorum kontrol ediliyor ve garantiden yapilmali yucel motor la görüşün diyor. Yücel motora gidiyorum önce 450 tl fiyat çıkarıyor sonra haziranin ortasinda parça gelecek diyor. Yani daha bir buçuk ay var gelmesine. Bi servis garantiden yapilmali derken diğeri fiyat çıkıyor. Hangisine inanayim hadi fiyat çıktı diyelim bir buçuk ay ben motosikletsiz kalicam bu nasıl bir çalışma sistemi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)