Kawasaki Ninja 250 SL Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Aralık 2015, 10:54
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------
[IMG][/IMG]
Biraz da ben renklendireyim konuyu.
Reklamlar
-
07 Aralık 2015, 07:37
Arkadaşlar merhaba. Motor değişikliğine gittiğim için Ninja'yı satışa çıkardım. Eğer ABS li modelle ilgilenen olursa bana ulaşabilir.
-
13 Aralık 2015, 11:02
Merhabalar 250sl'in benzin çizgisi yanıp sönmeye başladığında ne kadar götürdüğünü bilen varmı?
-
13 Aralık 2015, 11:50
Kocaeli İl Temsilcisi
Sabırsız adlı üyeden alıntı
Merhabalar 250sl'in benzin çizgisi yanıp sönmeye başladığında ne kadar götürdüğünü bilen varmı?
Merhaba , benzin çizgisi yanıp sönmeye başladığı zaman depoda tam 3 litre benzin kalıyor . Yaklaşık olarak 70 80 km civarı yol götürür kullanmaya bağlı olarak .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
13 Aralık 2015, 18:32
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Merhaba , benzin çizgisi yanıp sönmeye başladığı zaman depoda tam 3 litre benzin kalıyor . Yaklaşık olarak 70 80 km civarı yol götürür kullanmaya bağlı olarak .
Teşekkürler
-
13 Aralık 2015, 18:48
Kocaeli İl Temsilcisi
Sabırsız adlı üyeden alıntı
Teşekkürler
Rica ederim
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
13 Aralık 2015, 23:20
Bu yaz kısmetse arabadan inip motora başlangıç yapacağım inşallah. Kawasaki nin diğer seçeneklere göre abs artısı dikkat çekiyor. Bu ne kadar önemli? Diğer markalarda lastik değiştirilmesi önerilirken ninja da bu bir avantaj. Peki merak ettiğim ikinci şey ise yedek parça fiyatları konusu. Örneğin yeni başlayan biri olarak motoru düşürdük ve sinyal farini kırdık bu atıyorum honda cbr250 de 100 tl ise kawasaki de ne kadardır?
-
14 Aralık 2015, 00:29
lostmymindd adlı üyeden alıntı
Bu yaz kısmetse arabadan inip motora başlangıç yapacağım inşallah. Kawasaki nin diğer seçeneklere göre abs artısı dikkat çekiyor. Bu ne kadar önemli? Diğer markalarda lastik değiştirilmesi önerilirken ninja da bu bir avantaj. Peki merak ettiğim ikinci şey ise yedek parça fiyatları konusu. Örneğin yeni başlayan biri olarak motoru düşürdük ve sinyal farini kırdık bu atıyorum honda cbr250 de 100 tl ise kawasaki de ne kadardır?
Tam bilmemekle birlikte 450 diye hatırlıyorum o civarlardı galiba önceki postlara göz gezdirin elbet yazanlar olmuştur.
-
15 Aralık 2015, 17:29
originel adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. Motor değişikliğine gittiğim için Ninja'yı satışa çıkardım. Eğer ABS li modelle ilgilenen olursa bana ulaşabilir.
Hayırlı satışlar, ne düşünüyorsunuz yeni motor olarak?
-
17 Aralık 2015, 17:59
Ducati Monster 696 ya geçiş yaptım.
-
28 Aralık 2015, 10:47
Merhaba, 250sl kullanıpta debriyajı sert olan bir arkadaş var mı aramızda??
-
28 Aralık 2015, 10:59
Merhaba Arkadaşlar , bende z 250 sl var bu motora bayılıyorum.Tek silindir 250 cc , düşük devirde kullanırken birden gaz açtığınızda, aşağıdan gelen güçlü bir patlama ile bir anda hızlanması ,çok hoşuma gidiyor.Küçüğüm ama üzerime düşeni yaparım edası var. Dün yine havadan istifade edip , güzel bir tur attım , özlemişim
-
28 Aralık 2015, 11:56
fedos adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar , bende z 250 sl var bu motora bayılıyorum.Tek silindir 250 cc , düşük devirde kullanırken birden gaz açtığınızda, aşağıdan gelen güçlü bir patlama ile bir anda hızlanması ,çok hoşuma gidiyor.Küçüğüm ama üzerime düşeni yaparım edası var. Dün yine havadan istifade edip , güzel bir tur attım , özlemişim
kardeşim makinenin debriyajı nasıl ?
-
28 Aralık 2015, 12:03
burhank adlı üyeden alıntı
kardeşim makinenin debriyajı nasıl ?
servsinize uğrayıp ayarını yaptırabilirsiniz.
-
28 Aralık 2015, 12:37
Murat.K. adlı üyeden alıntı
servsinize uğrayıp ayarını yaptırabilirsiniz.
diğer 250sl lerin debriyajları yumuşak yani? Genel bir sıkıntı mı değil mi onu öğrenmek istemiştim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
güzel makina.
http://pasteboard.co/mO7SwiW.png
-
Arkadaşlar motorun gidişi nasıl vites geçişleri nasıl hararet göstergesi olmaması sorun oluyomu yardımcı olursanız sevinirim
-
oğuzhan1233 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motorun gidişi nasıl vites geçişleri nasıl hararet göstergesi olmaması sorun oluyomu yardımcı olursanız sevinirim
Vites geçişlerinde bence bir sıkıntı yok. Vites geçişlerini hissedebiliyorsun. Geçti mi geçmedi mi derdini hiç yaşamadım.
Hararet göstergesi motor sıcaklığını anlık göstermemek anlamındaysa evet yok. Fakat sıcaklık belli bir değerin üzerine çıkınca sinyal veriyor. Fakat şu ana kadar herhangi bir hararet problemi olmadı.
Hızlanma ve performans konusunda da, 250lik bir motor olarak güzel gidiyor. Sadece uzun, düz yollarda sıkılıyorsun ama o da tüm düşük cc motorlarda olan bir şey.
-
Herkese Merhaba,
Büyük bir aşkla aldığım ve kullanmakta olduğum motorumu CC yükseltmek için satışa çıkardım. Sizlerin de bilgisi olsun. Zaten bir bölümünüz beni ve motosikletimi tanıyor. Herkese mutlu sürüşler..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-hatasiz-ninja-250-sl-abs-261774706/detay
-
Arkadaşlar sadece scooter tecrübem var acaba bu motorla başlayabilirmiyim beni kendine aşık etti resmen namussuz. Yaşadığım yerde trafik yok ve boyum 1.73 kilom ise 70 tir iyi günler
-
07 Şubat 2016, 22:11
Arkadaşlar 250Sl e 800km bakımından sonra ne zaman yağ koyuyoruz. Benim makina 3000de,hala yağ değişmedi aradan 2000km geçti değistirmelimiyim? Ve yağ olarak castrol,motul ve iphone arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)