Fiyatına göre harika bir motor. CBR 500R almamış olsaydım kesinlikle bunu alırdım. Yalnız absli almak daha iyi olabilir.
Fiyatına göre harika bir motor. CBR 500R almamış olsaydım kesinlikle bunu alırdım. Yalnız absli almak daha iyi olabilir.
Abi bu ara bir 250 300 cc patlaması var.Baktılar türkiyenin gidişat kötü ,halk fakir, işsiz sayısı milyonları geçmiş.Ülkede motosiklet pazarı giderek geriliyor.Ucuz birşeyler verelim de ülkedeki satışımız yükselsin diyorlar sanırım.İyide oldu ama ,cidden her yerde cbr 250 ninja hyo doluydu .
bu motor tek sılındırlı eskı 250 r nıja perfonması beklemek yanlıs olur
Kuyruk kısmını beğenmedim
Motosiklet 5 vites ve topspeedi 143 olduğu için cbr önde benim gözümde.Kücücük yahu cbr125 gibi kalıbı var.fiyat ucuz çünkü sl demek slim lightweight demek imiş... 250cc diye görmüyorum bile.
Ben bu motoru aldım. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Motosiklet 5 değil 6 vitesli. www.kawasaki.com.tr sitesinden teknik özelliklerine bakabilirsiniz.
Fiyatı ucuz değil, Honda CBR 250 gereğinden çok pahalı. Normalde kawasaki her zaman Honda dan daha pahalıdır, ama son zamanlarda Honda Z motoru da geçti aç gözlülükte.
Son hız ile ilgili herhangi bir teknik bilgiye rastlıyamadım. Honda CBR 250 den 10 kg daha hafif, 1-2 bg daha güçlü olduğu teknik verilerden bakılabilinir yalnız. Bu da demek oluyor ki Hondan aşağı kalır yanı yok fazlası var.
Bununla birlikte üzerinde IRC marka değil Dunlop lastik geliyor.
Honda dan 1500 tl yakın daha ucuz.
250 cc bu tarz bir motosiklet alacak olan arkadaşlar kawasaki ninja 250 sl incelemeden kesinlikle honda cbr 250 almasınlar. Hatta acaleniz yoksa Yamaha R25 beklemenizi tavsiye ederim.
Saygılarımla.
bu aralar motosikleti incelemeye aldım. endişem uzun yolda şimdiki motorum cb 125 i aratır mı?
2015 de bence en az satan motor cbr olacak ki Kawasaki 3 yeni modelle , Yamaha r25 ile gelecek hondanın şansı bayağı bir düşecek gibi.
250 Sl 5 değil 6 vites hocam yanlışınız var . Cbr , Sl'den daha kalıplı bir motor orası kesin , lakin cbr 250 de 13500 edecek kadar bir motor değil orasıda ayrı bir mevzu . 2013 te cbr 250 10500 civarındayken 2014 başından ortasına kadar 13500 olup sadece fiyatı arttı , parasıyla beraber teknolojiside artsaydı eyv. derdim o zaman . Kawasaki 250 Sl benim gözümde ince yapılı geldi baya . Uzun boylu ve kilolu arkadaşların kesinlikle rahat edemeyeceğini düşünüyorum . Ama başlangıç için veya 125-150 den sonra geçilecek ufak güzel ara bir makine gibi . Artı olarak cbr 250den +10 kg hafif olmasıda motorun yakıtta biraz daha ekonomik olmasınıda sağlayabilir . Top speed mevsuzuna bir şey diyemiyceğim .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
İnceleme yazını beğendim, ama motoru beğenmedim. İnsanlar artık motorun üzerinde jokey gibi gözükmek istiyorlar fakat motorun kendisi jokey gibi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Eyvallah Erdem abi teşekkür ederim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Cb 125'e bindiğine bile pişman olursunuz böyle bi motora binerseniz . Ninja 250 Sl çok kalıplı motor olmasada , sonuçta 28 hp oluşu ile uzun yolda motor fazla yorulmadan rahat rahat gezersiniz . Lakin sele konforunu ben pek beğenmedim , ince selesi olduğu için sürekli mola vermek zorunda kalabilirsiniz . Tabi gideceğiniz mesafelere göre de değişebilir durum .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Herşey çok güzel ama Far bu şekilde olacağına Ninja 300'ün farı gibi olsaymış keşke
Cbr tarzı far yakışmamış.
İnceleme için teşekkürler emeğine sağlık.
Yalnız ben motoru beğenmedim, çok küçük değil mi yahu ? Yoksa fotoğraflar mı aldatıyor ? Teknik veriler ve fiyat güzel, yanlız boyutları sevmedim ben... Yine de Honda'ya tercih edilir.
elinize sağlık...alıpda bilgi veren arkadaşlarada teşekkür ederim...
Ninja 300 ün 20 bine dayanmış fiyatıyla 1 sene sonrasında, grenajları birleşme noktalarından ayrılıyorsa, bunun halini düşünemiyorum.http://www.altinelbiseliadam.com/kawasaki-ninja-300-incelemesi/
Renk olarak sanırım sitede beyazıda var hatırladığım bence o daha güzel
250SL BOYUTLARI:
UZUNLUK X GENİŞLİK X YÜKSEKLİK
1,935 x 685 x 1,075 mm
CBR250 BOYUTLARI:
2.035 x 720 x 1.120 mm
cbr250 sadece 10cm uzun , 3,5cm daha geniş ve 4,5cm kadar da daha yüksek o kadar...
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)