Bajaj Pulsar 150 NS
Teknik Özellikler İçin Tıklayınız
Bajaj Pulsar 150 NS
Teknik Özellikler İçin Tıklayınız
Kolay gelsin. Ben şu motor 150ns olacak diye biliyorum. Bajaj kuralkan bayi toplantısında çekilmiş bir fotoğraf dır.
Sanırım senin paylaştığın resimler düz Pulsar 150 ye ait. 150NS değil.
başlardan yerimi alayım
güzel motor 200ns yi andırıyor
hayırlısı
Resimdeki motor buna daha çok benziyor.
Bir tık küçükğüde ideal bir fiyat olursa alınabilir
şekli çok zayıf gözüküyor apache rtr kokuyor hani benzetirsin de bu kadar aynı yapmasaydın.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Alttaki resimdeki motor güzel, üstteki çok çirkin. Resimden çok anlaşılmaz ama sanki koltuk malzemesi NS200'den daha kaliteli gibi duruyor. NS200'ün o pütürlü kazık gibi kumaşı değil sanki...
eğer alttaki gibiyse çok iyi...
Acaba bu makine su soğutmalı mı ve 3 bujilimi eğer öyleyse fiyatı en az 6000 olur diye düşünüyorum..
Eğer hava soğutmalı ise 5500 civarı bir fiyat bekliyorum..
Ekrem ATA Bey yaza kadar bu modelin yetiştirileceğini söylemişti Eğer fiyatı uygun olursa güzel bir alternatif olabilir
Değerli arkadaslar, urun 3 bujili, hava sogutmali, 5 ileri vites. Ancak fiyat ve surec henuz belli degil. Saygılarımla. ..
hava soğutmalı olması güzel olmuş fiyatı uygun olur
2 bujili 150 lik discover 5bin se 150ns en az 6bin lira olur.
Motosiklet almayı düşünen arkadaşlar zam gelmeden mutlaka ya discover 125 i ya da pulsar 200 ü alın. Demedi demeyin.
Bu arada Ekrem Abi bizim 400 lükler 2016 ya kaldı galiba. Bir yandan da iyi oldu daha 200ns in tadını çıkartamadık
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
400'lüklerin satışı daha Hindistan'da bile başlamadı. Orada başlamadan buraya hayatta gelmez. Bemce onun yeine önce mevcut Pulsar'ların konforunu biraz iyileştirsinler de biz de alalım
pulsar 97 ns de cikarsa şaşırmayın
discover 100 gelmiyor anlaşılan , onun yerine boxer da indirim yaptılar
boxer (discover 125 de olabilir) tubeless gelecek dendi samriyelli lastiğe cevirdiler
evet pulsar 200 ns rahat değil
artci icin yol kabus
nitrox amortisörler isini iyi yapmıyor ayni amortisor discover 125 de var o daha rahat nedense
on amortisorler kazık gibi yumusaklik ayari da yok
sele incecik ve takır takır
titresim 5000 den sonra iyice belli ediyor kendini
fiyati da 7.930 yaptılar
lastikler kayıyor yorumları ni surekli okuyoruz da normal kullanici pek farketmeyebilir bu durumu, zorlu surusler sonucu bu yorumu yapıyorlar.
Arkadaşlar bu resimde ki değil, 200ns dış kabuk birebir aynı 17 beygire sahip bir motor. Arka kampana arka lastik 100/70/17 veya 100/80/17 inç ebatın da, sağ kol duğmesinde farlar için açıp kapama mandalı var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)